- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Крият ли от вас?
няма скрито,покрито..![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Наште си крият парите ж едно мн старо сако на баща ми в гардероба (там крият мноого пари) а цигарите си ги носят със себе си
Преди ~месец майка си скри цигарите от мен и после ходих да я събуждам да ми даде. Не искаше и аз й се развиках. После като ги криеше,ми оставаше по 2 на терасата. Вече не ги крие.. мухахаа![]()
Не. Имат ми доверие, дете съм им все пак! Никога не са крили, всичко се знае къде е, както казаха в началото на темата![]()
Не знам и не ме интересува.
за съжаление доста често крият от мен-имам проблеми с въздържането
Ami ne poprincip ne kriat ama minalia den kato rovih v edno shkavche namerih vibrator ... naiavno kriat![]()
Крият само сладко.Но в края на краищата пак аз ги ям.Иначе парите винаги са в пормонето на мама и от време на време си гепам по някое левче.Ех ако разбере работата става гадна ама тyй не се случна често.Цигари не крият щот знаят че ме е страх и имат доверие в мен[макар че не би трябвало да имат].
Няма таквоз нещо.Те си ми дават цигарки ала бала парички няма смисъл да крият като знаят ,че или ще ги намеря или ще отида и да си купя кутия ..
lonely walker... Лицааааааа..
не крият пари.
за цигари, никой не пуши, така че няма нужда.
Крият цигарите и запалките от мен, ама аз не съм вчерашензнам каде ги крият и си крада
![]()
Първоначално написано от mishenceto92
Не са крили нищо от мен![]()
Срещнах те,без да знам,че ще се влюбя!
Намерих те,без да знам какво чувствам!
Влюбих се,без да знам,че така ще боли!
Промених се,без да знам,че ще е зареди теб!
Обикнах те,без да знам,че съм могла да обичам така.!”
Първоначално написано от mishenceto92
Никога не са крили пари и такива работи! Но крият презервативите, които аз съм намирала![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ми не крият нищо, знам къде стоят нещата, ако искам нещо го взимам просто или ги питам![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Не![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Първоначално написано от psychopath
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'