- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Крият ли от вас?
Не.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Ем майка ми крие част от заплатата под бельото си.Открила съм отдавна,ама тя не знае...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Баща ми си крие парите къде ли не,винаги ги намирам.Понеже той често сменя коли - купува,продава,купува,прод ва и т.н и си скрие една пачка някъде аз я намеряОнзи ден потърсих на едно място където преди ги криеше,не се надявах на нещо.. ноо какво стана намерих 900лв по 20 и от 2 дена насам си зимам неска 20 утре 20
Ама спрях да не ме хване
![]()
Случвало се е мама да крие от мен шоколади, защото когато ги набарам не оставям на никой!![]()
Пари и цигари не крият .. понякога си зимам цигара или 2-3 лв. от куповете ( с пари )когато ми потрябват!
До онзи ден не знаех къде си крият презервативите, но отворих един от шкафовете над спалнята за да разгледам стари снимки и от единя албум изпаднаха 3 презерватива .. ;dd
Can't get you outta my mind ♡
Цигарите са на нощтното и шкафче, а парите са на друго място, но не крият нищо от мен.![]()
НЕ!
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Нищо не се крие вкъщи![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мойте не пушат и не крият нищо от мен, защото знаят, че не правя глупости и ако ми трябва нещо ще поискам, даже знам къде са и спестяванията. Обаче от сестра ми криеха пари, защото редовно преджобваше дрехите на баща ми.![]()
Не крият нищо, защото имат доверие както на мене така и на батко.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не крият нищо . Когато ми трябва нещо те ми го дават и не е нужно да се крия за да взема каквото и да било![]()
Не ги крият от мен. По голяма част си я държат в малък сейф заедно с повечето бижута и документи. Отделно в едно чекемдже винаги стоят пари и ако ми потрябват ми разрешават да си взема от там. И разбира се винаги им казвам колко и за какво са ми без да са го изисквали от мен.![]()
Нашите нищо не крият от мен
Вкъщи никои, нищо не крие, парите се изхарчват, храната се изяжда, безалкохолното се изпива, цигари не пушим, кво друго ??Освен презервативи, те са си купували и пред мен, въпреки, че не знам къде стоят, сигурно си купуват по един/два колкото да им стигнат не в промишлени количества.
Тфа да крадеш от родителите си, е най- долното нещо за мен.Не стига, че ми дават пари аа и да крада от тях.. ужас . Иначе нищо не крият, няма смисъл .
ами като ми е скучно се ровя из шкафовете на наще, търсейки някви техни спомени, но наскоро намерих в един голям семеен албум, зад предната снимка няква доста стабилна сума, но не съм я пипала. принципно ако ще държат пари си ги слагат отгоре на шкафчетата и не ги крият, няма защо. а иначе знам къде баща ми си държи по-дребните пари и си взимам оттам, когато ми трябват. а ако няма търся в чантите на мама...![]()
амм..не се е случвало, може би просто ми имат достатъчно доверие![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Не крият нищо от мен,знам къде са парите,но никога не съм вземала (и не бих) без да им кажа,за мен е грозно и ужасно да се краде от родителите.
Никой в семейството ми не пуши освен майка ми ..постоянно се крие,намирала съм й цигарите на какви ли не места.А като я попитам защо го прави ми отговаря .. "-Мии,аз не пуша по много.."
![]()
Не крият , ама аз съм си скривала по някой друг шоколад![]()
нашите не пушат, а за парите знам къде ги крият, ама те не ги крият от мене, а просто ги заделват на определено място
+Наще нищо не криятТова според мен е супер тъпо
Знам къде им седят парите, но нито гледам колко са, нито нищо..
Дори през акъла не ми е минавало да си услужвам с тях или нещо подобно..
Цигарите си хич не ги крият, не пуша и не бих им ги бутала.
Пари винаги и само с разрешение вземам, въпреки, че ми имат доверие.