- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто споделете мнението :)
Здравейте ако има будни по това време. Да споделя с някои понеже тука работата става анонимна и ми е по лесно. Значи на 19 съм и направо как да кажа изгарям от чувства да споделя с някое момиче, и направо ми е писнало да чета теми секс и там подобни работи не че не искам но повече от секса искам и споделени чувства а заедно с тях да дойдат и другите по сериозни работи. Да попитам на някой ако му се е случвало такова нещо как се е измъкнал от проблема или изобщо как смогва да се справи с него. Няма да откажа някои да сподели моето мнение и малко съвети да даде.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Точна рецепта какд а си намериш момиче няма. Просто отиваш при някоя девойка и се запознаваш и се надяваш да стане нещо... Сега се сетих и за един виц:
Двама седят на бара и единият вика:
-Винаги ти се чудя как успяваш да спиш всяка вечер с различна?
-Ами отивам при някоя мадама и й казвам: "Искаш ли да се ебем?"
-Е, добре де не те ли бият много?
-Абе много ме бият, ама и много еба.
Така че, винаги ще има свободни момичета които също търсят половинка, защо това да не си ти?
Ако харесваш някое моми4е първо се опитай да се сближиш с нея като излизате примерно на кафе.Ако се съгласи да излезне с теб зна4и има интерес.Излизайте първо като приятели и след това й кажи 4е имаш 4увства към нея и виж какво ще ти отговори.Ако и тя те харесва запо4нете връзка и ако си подхождате и се оби4ате връзката ви ще стане и по-сериозна
Точно това правя и не се получава нещо ... незнам на какво се дължи не съм мълчалив и като грозен не мога да се определя но и като красив за мене е силна дума бих казал симпатичен и печен (не се хваля споделям само) но винаги когато например след 2-рата среща изпращам момичето и тя бърза да се прибере и по този начин не ми дава да я целуна поне, да и докажа че не се бъзикам с нея и т.н. А на другия ден какво става споделя ми тя как искала някакво друго момче и тогава направо ме хващат бесовете.
Намери си приятелка като искаш чуства![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
MaDDneS-f каза го сякаш да ходя риба да ловя ми ай стани ми приятелка ти търся си приятелка и ай теб търся![]()
Просто не си имал късмет.С колко моми4ета ти се е слу4вало след втора среща да не ти дават да ги целунеш?Първоначално написано от SoAfraid
Ами на тази възраст ,всички много ги е чатнал хормона /говоря за възрастта на момичетата ,с които предполагам излизаш 14-18 или както е там/ . . . някой искат само секс ,други търсят любов + секс . . . обаче ако си с едно момиче ,задължително не я притискай.Не й покзвай колко си влюбен и че ще направиш всичко за нея ,остави я малко тя да тича след теб ,защото на момичетата така им харесва.Търсиш ли я през 2 минути ,ако не е до теб - тръпката си отива![]()
Успех и дано си намериш някое момиче ,което те заслужава ,защото виждам ,че си точен![]()
Може да се запознаеме, ако искаш.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами, в такива ситуации кво правя.. седя и цивря и то след време, неусетно как, ми е минало и не си спомням за този период.
Ся го карам 'апатично', както казаха някои от форума, и е мноо гот.
А ти - спокойно, или ще се оправиш и ще си намериш гаджи, или ще ти отмине![]()
Абе на тази тема няма какво да се дават съвети. Както някой по-нагоре е казал, просто до сега не си имал късмет. Но спокойно, ще дойде момента, в който ще откриеш своята половинка![]()
на 19 съм и не мисля че съм в границата на 14-18 годишните и в акъла и възрастовата граница случвало ми се е с 4 момичета и изощо да кажа ме е страх да се занимавам повече и от доста време насам съм се отдал изцяло на работата си и не излизам и тва направо ме изгаря отвътре и отсякаде а и да излезна просто незнам кво да правя ако направя нещо ще се получи ли дали няма да се изложа и така на татък просто какъв е тоя страх незнам от край време се чувствам така и някак си ми е напознато това чувство и се си мисля да не умра сам някой ден и да съм изпуснал толкова много от живота но в същото време си мисля че толкова много ми е дошло че няма да издържа още една издънка така да го наречем
cherinka че проблеми няма да се запознаемсе пак малко разнообразие няма да навреди и на двама ни мм?
Еее ти пък вече какви ги говориш. Все пак си САМО на 19, а не на 39.
Няма смисъл да си пълниш главата с щуротии, не може да се откажеш от срещите от страх да не бъдеш разочарован. Трябва да бъдеш опитимист, аз съм сигурна, че ще намериш точното момиче, ако не се отчайваш![]()
iliancheto oks gleam oshte malko sha skochish da me biesh sqkash az sum vinoven che si na 39 no se pak 10x za otgovora![]()
Ми, пиши ми, де.
Аз ли да прая първата крачка!
Кво е тва нещо!![]()
Запо4ни да излизаш , като си седиш вкъщи няма да си намериш приятелка. Може би е по-добре първо да бъдете само приятели с някое моми4е и по-късно да задълбо4ите отношенията си.Връзките които са запо4нали след приятелство са много по-успешни защото си опознал другия 4овек и защото така ще бъдеш сигурен 4е връзката ви не се основава само на секса.
cherinka кажи си skype и аз ще я направя тази важната крачкаче тука във форума малко трудно се говори с закъсненията
![]()
Ми, пиши ми лично, щото модовте се карат.![]()
Първоначално написано от SoAfraid
![]()
![]()
![]()
Не знам само как реши, че съм на 39...доста ме състари![]()
![]()
![]()
Явно не си ме разбрал правилно, но както и да е, карай да е весело![]()
Човек, ти сам каза, че не е като да отидеш да ловиш риба. Не трябва да се притесняваш. Един ден любовта ще почука и на твоята врата. А и при мен винаги се е получавало да дойде изневиделица - точно когато не бих си и помислил да я очаквам. Тогава е най-сладко ...![]()
![]()
![]()
Как го казвам все едно пак не съм сам![]()
![]()
![]()
Ама така е. В Пловдив свястни няма
![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Как ще няма свястни в Пловдив !!Първоначално написано от p0liner0
![]()
![]()
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Добре де изсилих се. МОже би аз не съм срещнал подходяща![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
1. Недей само да се оглеждаш и да търсиш, отпусни се.
2. Не се страхувай да бъдеш различен и да експериментираш с идеи. Банално е първата среща да е на кафе и не прави никакво впечатление. Просто се забавлявай, на всяко нормално момиче би му харесало. Ако се заглеждаш по лигли, фешънки и незнам там к'ви други ги има... няма да стане.
Понякога един поглед казва повече неща отколкото хиляди думи.
Не си явноПървоначално написано от p0liner0
Ела в тракия да ни видиш кви сме хубави и свястни всичките
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart