.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    MaDDneS-f каза го сякаш да ходя риба да ловя ми ай стани ми приятелка ти търся си приятелка и ай теб търся
    Тъпо прозвуча ама си е така
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Re: Просто споделете мнението :)

Здравейте ако има будни по това време. Да споделя с някои понеже тука работата става анонимна и ми е по лесно. Значи на 19 съм и направо как да кажа изгарям от чувства да споделя с някое момиче, и направо ми е писнало да чета теми секс и там подобни работи не че не искам но повече от секса искам и споделени чувства а заедно с тях да дойдат и другите по сериозни работи. Да попитам на някой ако му се е случвало такова нещо как се е измъкнал от проблема или изобщо как смогва да се справи с него. Няма да откажа някои да сподели моето мнение и малко съвети да даде.
    Случвало ми са е в същата ситуация съм попадал.Защо не мога да разбера,някои момичета мислят,че всички момчета искат секс.Но не е така някоя част от момчетата искат да споделят да изживяват,да бъдат обичани както и те да обичат.Опитай се да спреш да мислиш за секс,а обърни повече на чувстата си!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Точна рецепта какд а си намериш момиче няма. Просто отиваш при някоя девойка и се запознаваш и се надяваш да стане нещо... Сега се сетих и за един виц:
    Двама седят на бара и единият вика:
    -Винаги ти се чудя как успяваш да спиш всяка вечер с различна?
    -Ами отивам при някоя мадама и й казвам: "Искаш ли да се ебем?"
    -Е, добре де не те ли бият много?
    -Абе много ме бият, ама и много еба.

Така че, винаги ще има свободни момичета които също търсят половинка, защо това да не си ти?
    Хубав виц

ПО ТЕМАТА:
    Щом си на 19,оттук нататък треа да
    търсиш чувства,успех.

нз

moje bi trqbva da spre6 da tursi6. ako se otpusne6 v kompaniq i bude6 sebesi, izlizate nasam-natam s priqteli, 6matkate se , vse 6te se nameri nqkoq kompaniq devoi4eta (po golemi razbira6 me ) koito da zapo4nat da se xixikat na sre6ta vi i ako slu4aino stane taka i ste dostatu4no rqzki (ti i tvoqta kompaniq priqteli) vse nqkoq 6te zapo4ne da si govori s vas , ala bala i ako stana taka 4e se razvie na dobre razgovora moje da i vzeme6 tel. na taq deto ti xaresva. posle se prestra6ava6 da i zvunne6 kani6 q ne6to kafence i gotovo! te ne6tata ot tam nasetne sa se razvili. moje da go smetne6 za tupo ....... no misli kakvoto iska6 ako puk ti xaresa tazi ideq i iska6 o6te sveji isei pi6i na nesito_94 tva mi e skypeto. aide uspex. a i samo napi6i 4e si ti 4e ne priemam mnogo . mn uspex

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Просто споделете мнението :)

Здравейте ако има будни по това време. Да споделя с някои понеже тука работата става анонимна и ми е по лесно. Значи на 19 съм и направо как да кажа изгарям от чувства да споделя с някое момиче, и направо ми е писнало да чета теми секс и там подобни работи не че не искам но повече от секса искам и споделени чувства а заедно с тях да дойдат и другите по сериозни работи. Да попитам на някой ако му се е случвало такова нещо как се е измъкнал от проблема или изобщо как смогва да се справи с него. Няма да откажа някои да сподели моето мнение и малко съвети да даде.
    Темата,която ти трябва е една стара моя тема.В нея е казана почти цялата истина Темата се казва "Всички красиви момичета,които не съм имал",прочети първита страница и от последните,там съм посочил няколко последни примера,че всичко става.Писах темата за пичове като теб,за да не пиша все едно и също.Да не ти пука ,че някои хора не са съгласни с мненията ми.Рецептата работи,кво повече ти трябва
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си