- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто споделете мнението :)
Първоначално написано от SoAfraid
Тъпо прозвуча ама си е така
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Случвало ми са е в същата ситуация съм попадал.Защо не мога да разбера,някои момичета мислят,че всички момчета искат секс.Но не е така някоя част от момчетата искат да споделят да изживяват,да бъдат обичани както и те да обичат.Опитай се да спреш да мислиш за секс,а обърни повече на чувстата си!Първоначално написано от SoAfraid
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Хубав вицПървоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
ПО ТЕМАТА:
Щом си на 19,оттук нататък треа да
търсиш чувства,успех.
moje bi trqbva da spre6 da tursi6. ako se otpusne6 v kompaniq i bude6 sebesi, izlizate nasam-natam s priqteli, 6matkate se , vse 6te se nameri nqkoq kompaniq devoi4eta (po golemi razbira6 me) koito da zapo4nat da se xixikat na sre6ta vi i ako slu4aino stane taka i ste dostatu4no rqzki (ti i tvoqta kompaniq priqteli) vse nqkoq 6te zapo4ne da si govori s vas , ala bala i ako stana taka 4e se razvie na dobre razgovora moje da i vzeme6 tel. na taq deto ti xaresva. posle se prestra6ava6 da i zvunne6 kani6 q ne6to kafence i gotovo!
![]()
te ne6tata ot tam nasetne sa se razvili. moje da go smetne6 za tupo ....... no misli kakvoto iska6 ako puk ti xaresa tazi ideq i iska6 o6te sveji isei
pi6i na nesito_94 tva mi e skypeto. aide uspex. a i samo napi6i 4e si ti 4e ne priemam mnogo
. mn uspex
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата,която ти трябва е една стара моя тема.В нея е казана почти цялата истинаПървоначално написано от SoAfraid
Темата се казва "Всички красиви момичета,които не съм имал",прочети първита страница и от последните,там съм посочил няколко последни примера,че всичко става.Писах темата за пичове като теб,за да не пиша все едно и също.Да не ти пука ,че някои хора не са съгласни с мненията ми.Рецептата работи,кво повече ти трябва
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес