Здравейте . . .
Може да си кажете поредната бозава история ,обаче вече ми дойде твърде много .
Така. . . имам си приятел от 2 месеца кажи речи . . . обичам го ,той мен също.Сигурна съм ,че искам да стане нещо сериозно с това момче.
До тук няма проблеми ,обаче ---> преди ходих с едно момче ,което зарязах ,а в последствие то стана най-добрият ми приятел Моето гадже също го познава и знае ,че той наистина ми е единствения истински приятел /нямам приятелки ,нито нищо ,само на това момче мога да разчитам/ ,обаче има една подробност. . . той все още ме обича.Обаче ужасно много ,личи от километри ,всички ми го казват и майка ми даже ми вика ,защо не се събереш с него пак ,мен ми е гадно така ,виж че прави всичко за теб.
Наистина сигурно ме обича даже повече от гаджето ми ,обаче .. . .. аз като не изпитвам нищо към него и си имам приятел какво да направя.
Зная ,че му е гадно като говоря за моя ,за това махам тази тема ,но всеки ден като ме гушка и тн и днес каза ,не знам виждаш ли ,но още съм влюбен в теб . . . офф това ми идва малко кофти .
Как да съм само приятелка с него?!?Аз не го харесвам.Обичам го ужасно много ,но само като приятел.Не мога да се събера с него ,защото зная ,че като няма тръпка след максимум 2-3 седмици всичко ще свърши ,не мога така.А да изчезна от живота му не може дума да става - единственият е ,на който имам доверие.
Иска утре да си говорим сериозно.Моля Ви кажете ми какво да му кажа.Добре знае ,че съм сериозна с това момче ,но въпреки всичко иска пак да се опита.Не искам все да е наранен :#