1 соу олуууууу ужасно е преди директора беше некаф' шибаняк,гадно копеле и пиянде....казваше се Златев.Едни такъв мазен,гнусен очилатко.Винаги миршеше на пор,беше нафиркан до козирката
![]()
а директорката май такава беше...казваше се АНИ МАРКОВА май....тя умря,май ама беше много злобно същесто.
![]()
Иначе най-печеният даскал в цялото школо беше Г-Н ГЕЧЕВ по история.От 5-ти до 7-ми ми бе класен,по- голяма душица от него нямаше.Винаги съм го обичала този човек.Иначе имам много познати даскали ,която преди ходих преди при нея на уроци по рисуване,и са'я срещам и ми вика....това училище вече е много пропаднало.Тя м/гото си беше приятелка с 1 г-н,по рисуване ,възрастен беше казваше се г-н Зерлиев до колкото помня.И той бешже много готин.Имаше 2 по- бел.,Димитрова и Петрова,тея бяха баси злобните бабета ....особенно ная Петрова.Тя беше ниска,дебела и с дълга,къдрава кестенява коса.По- математика имаше една , не и помня фамилия...на 2-ри или 3-ти етаж от дясно първият кабинет,беше есна с къса коса до врата и все ходеше с поли.Е тая пачавричка винаги съм я мразила беше ме оставила 7-ми клас на поправка по математика.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960