.

Виж резултатите на анкетата: Коя от снимките наи-много ви харесва ?

Гласували
19. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 1

3 15,79%
  • 2

3 15,79%
  • 3

1 5,26%
  • 4

2 10,53%
  • 5

2 10,53%
  • 6

1 5,26%
  • 7

0 0%
  • 8

0 0%
  • 9

0 0%
  • 10

0 0%
  • 11

1 5,26%
  • 12

0 0%
  • 13

1 5,26%
  • 14

0 0%
  • 15

0 0%
  • 16

0 0%
  • 17

1 5,26%
  • 18

1 5,26%
  • 19

1 5,26%
  • 20

0 0%
  • 21

0 0%
  • 22

0 0%
  • 23

0 0%
  • 24

2 10,53%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Добри са снимките, но не толкова заради майсторлък или идеята, която се влега в снимките, която май я няма, колкото заради цветята ии самия момент ( падналите капки и т.н. )

Не се сърди плс.. просто казвам каквото мисля..
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

Град
    У нас Си (=
    Аман от тъпи дечица...
    Снимките ти не са нищо особено. Отиваш в една градина, даваш на режим Макро, фокусираш и всичко става...
    Всеки може...въпроса в снимките е да има някакъв смисъл, сюжет. Ъгъла да е по-разчупен и така нататък и така нататък.

Ти май не можеш да четеш, девушката си показа апарата, защото я попитаха и това, че ти е 10мп още по-зле за теб, то моя пък е за 2000 +, аман от дечица дето спамят, ходи си в оранжерията хвани и снимай първия домат да ти видиме 10-те мега пикселчета, м ? ама ей така снимай на макс. исото, което можеш ) и ние да се посмеем )) хем не прочела хем пак се обажда ) Лизард вземи я покритикувай тази Унабъл тУ Лов или най - добре дай да си мерим снимките и обективите

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Аман от тъпи дечица...
    Снимките ти не са нищо особено. Отиваш в една градина, даваш на режим Макро, фокусираш и всичко става...
    Всеки може...въпроса в снимките е да има някакъв смисъл, сюжет. Ъгъла да е по-разчупен и така нататък и така нататък.
    Пък и за какво беше тая хвалба с фотоапарата? На кого му пука с какво снимаш...на никого...

ПП. Олеле хахахахха току-що видях, че и цената си дала. И какво? По-добре ли си като знаеш, че имаш фотоапарат за 600 и нещо. Еми моя пък е за 1000 и какво? Да пускам ли и аз из форумите 857852390 снимки, а после да се фукам с характеристиките на фотоапарата си....Моя пък е 10 мегапиксела и има по-голям зуум...и т.н
    Samo edno shti kaja qj mi kura (sun) i kak go kazwashe edin fr "da t1 ebe slon s zasilka ot naklon i menzisa da ti teche prez ustata" mai beshe taka : ) s mnogo pojelaniq i zemi mi sa mani ot glawata shoto mnooo mitrishesh (sun)

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Аман от тъпи дечица...
    Пък и за какво беше тая хвалба с фотоапарата? На кого му пука с какво снимаш...на никого...

ПП. Олеле хахахахха току-що видях, че и цената си дала. И какво? По-добре ли си като знаеш, че имаш фотоапарат за 600 и нещо. Еми моя пък е за 1000 и какво? Да пускам ли и аз из форумите 857852390 снимки, а после да се фукам с характеристиките на фотоапарата си....Моя пък е 10 мегапиксела и има по-голям зуум...и т.н
    Samo edno shti kaja qj mi "мъжкия полов орган" (sun) i kak go kazwashe edin fr "da t1 ebe slon s zasilka ot naklon i menzisa da ti teche prez ustata" mai beshe taka : ) s mnogo pojelaniq i zemi mi sa mani ot glawata shoto mnooo mitrishesh (sun)
    Щото друго не можеш да кажеш, нали? Ако някой ти оплюе снимките и веднага нападаш Еми толкова може да се очаква от такива...като теб ;]
    ПП. Ако видиш снимки на твои връснички (13-16) годишни, предполагам и ти си на толкова, направо ще си завреш грозните снимки на най-закътаното място... ;] И не говоря за момичета, професионално занимаващи се с фотография...

А това:
    i kak go kazwashe edin fr "da t1 ebe slon s zasilka ot naklon i menzisa da ti teche prez ustata" mai beshe taka : )
    може да го каже само някой с изключително ниска култура, с каквито най-много ми е неприятно да общувам. Грозни, цинични думи...[присъщи само за шлаката на обществото]..А каквито приятелите, такива и ние... ;]

Аман от тъпи дечица...

Samo edno shti kaja qj mi "мъжкия полов орган" (sun) i kak go kazwashe edin fr "da t1 ebe slon s zasilka ot naklon i menzisa da ti teche prez ustata" mai beshe taka : ) s mnogo pojelaniq i zemi mi sa mani ot glawata shoto mnooo mitrishesh (sun)
    Щото друго не можеш да кажеш, нали? Ако някой ти оплюе снимките и веднага нападаш Еми толкова може да се очаква от такива...като теб ;]
    ПП. Ако видиш снимки на твои връснички (13-16) годишни, предполагам и ти си на толкова, направо ще си завреш грозните снимки на най-закътаното място... ;] И не говоря за момичета, професионално занимаващи се с фотография...

А това:
    i kak go kazwashe edin fr "da t1 ebe slon s zasilka ot naklon i menzisa da ti teche prez ustata" mai beshe taka : )
    може да го каже само някой с изключително ниска култура, с каквито най-много ми е неприятно да общувам. Грозни, цинични думи...[присъщи само за шлаката на обществото]..А каквито приятелите, такива и ние... ;]

Я траиииииииии..Не сам казала Че е щот си ми оплула снимките ... Точно през Ку Ра ми е кфо мислиш за мен или за снимкиите ми ... Ясно??? Хои съ фъкаи и ми са мани от главата !!!!
    П.С.Колкото за приятелите ми няаш никфо право да говориш за тях !!!

Град
    У нас Си (=
    Аман от тъпи дечица...

А това:

Я траиииииииии..Не сам казала Че е щот си ми оплула снимките ... Точно през Ку Ра ми е кфо мислиш за мен или за снимкиите ми ... Ясно??? Хои съ фъкаи и ми са мани от главата !!!!
    П.С.Колкото за приятелите ми няаш никфо право да говориш за тях !!!
    Аа..не е за снимките. Ми добре. Защо е тогава? Защото не ти харесва аватара ми ли? Или защото си .... няма да довършвам. ;]

Щот си тъпо същество и преди да си прочела темата и барзаш да говориш !
    П.С. и Ава ти е мноо .... тцтцтцт

Град
    У нас Си (=
    Темата е за тъпите ти снимки, нали?
    Отговарям за тях.
    После видях случааааааайно (защото, разбираш ли, не се набива на очи) рекламата на фотоапарата ти и добавих мнението си и за това в поста си. После, ако не си видяла, забелязах, че са те питали и го редактирах. Но да, както каза, тъпите същества не четат. ;]

ПП. Хаха сега и с аватара ми се заяде. Не ми пука какъв го виждаш. На мен ми харесва и това е достатъчно. И не пускам теми с въпрос "Кефите ли ми се на профила", тъй че не виждам къде ти е проблема ... хъх ... с аватара. ;]

Ем когат си го редактирала вече го бех прочела и пишех парвия отговор Пък и мъ хвана в момент когато бях ядосана Щот сутринта в 7 мъ сабуди една аларма на една кола и все още ми надува глвата
    П.С. Ако можех щях да намаля снимката

Хахаха вече им падна акумулатора

Любов дами любов не война

Цитирай Първоначално написано от Creambase
    Любов дами любов не война
    Eeeee, деа.. Изпуснал съм голямото шоу..
    Ще си мерим ли обективите?

Edit: И аз си имам гълъбче

Давай покажи на какво си способен

Аз имам само китовия 18-55мм.
    Ти, предполагам имаш малко повечко..

хихихих

lele ko ste se zahapali vs chak me e strah da izkaja mnenie...pppffxaxxaxa ko mi puka...iskate mnenie DAVAM

zna4i dobri sa snimkite..fotoaparata si e svar6il rabotata...no lipsva duha na snimkata...neiniq razkaz...snimkata trqbva da razkazva ne6ty kat q vidi6...da se zamisli6...da ima nqkakva istoriq...duh ety primer
    http://storage3.album.bg/2a2/pic_999...57_5252508.jpg
    az kat q vidqh i 1vo me izbi na smqh...posle mi mina prez uma..''skuka'' mi qvno tova e haraktera na snimkata...tova nosi kato poslanie
    http://storage3.album.bg/66c/pic_999...54_5252507.jpg
    oste edin primer...kat q vidqh mi mina prez uma ''ako si pil bira nedei kara kolelo'' iii ''piial bira tragnal s koleloto...mi ima nujdi 4oveka...sprql e''
    neznam dali nqkoi me razbra ili stanah za smqh s moite primeri

P.S. ne sa moi tezi snimki

Лизард няма значение, важното е за спорта да показваме

Според мен основното чувство в първата снимка е САМОТА, а не смях или скука...

Creambase, с тебе по едно и също време идваме да зяпаме тука май, а?
    Аз пък ще ставам никонианец!

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    1 ми допада...
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си