- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Засядали ли сте в асансьор?
Sweety_Betty, да не живеем в един вход![]()
Ебати, колко сте перверзни всички тука... къде попаднахПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Първоначално написано от machoka
Кой за каквото си мисли!
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ами засядала съм в асансьора 3-4 пъти но е било за по много малко...Имам страх от тесни помещения,така че по-добре да не засядам...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Аз не се качвам никога в асансьор.Защото само при мисълта да заседна.....![]()
![]()
и тръпки ме побиват.
През живота си ,съм се качвала 2 пъти в асансьор,и двата пъти отправях молитви като луда
![]()
, за да не заседна.И да е на 15-ти етаж предпочитам да се катеря пеша,от колкото да заседна.
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
толкова много пъти че вече не ги броя...и то за по доста време...ако видя асансьорния техник..мъртъв еее![]()
![]()
.!.
О,засядала съм.Мисля,че 2 пъти,защото беше отдавна,още когато съм била на 5-6 годинки..не помня за колко време,но определено беше кофти
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ne sam 6toto jiveq v k16ta a preddi v bloka nqma6e .. est ka4vam se na asansior no ne 4esto \/ oba4e na men 6e mi e interesno da zasedna
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не се опитвай да разбереш всичко -
някои неща не са от значение.
Никога не прикривай чувствата си:
когато си щастлив - отдай им се
когато не си - преживей ги!
Аз само веднъж когато бях в един руски хотел в Турция и токът изгасна и аз не виждах бутоните и пищях като ненормална...виках , тропах , крещях![]()
![]()
след няма и 2 мин ми отовориха и даже ми се хилиха на рецепцията
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Само веднъж,бях с майка ми и сестра ми,но след 10-15мин. едни съседи ни извадиха.
П.П. А в блока на баба ми на асансьора не се качвам,предпочитам пеш до 10 етаж,отколкото да остана и минута в асансьора
.
Ооо много пъти... Като бях по-малка дори нарочно понякога натисках копчето за Стоп да стряскам другите (то е малко развалено и след като се натисне, асансьора може да се задейства чак след 5-10 мин) ...![]()
В 2 клас страшно много си харесвах единия съсед, ама той беше много по-голям и единственото, което правеше като ме видеше, беше да ми роши косата и да ми вика "Хей, малката!"... И с моя голям акъл веднъж реших да изценирам засядане на асансьора, за да остана с него повече време в асансьора... И говорихме си... Хах... Глупаче...![]()