- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- колко ви е ръката ?
Мойта не знам колко е. Трябва да проверя по договор, ама то си варира. Като ми се дигне малко може да правим двубои![]()
хахахахаха ай моля ти са по-скромно го раздавай с тея килоргами не вярвам да ти е толкова ръката...Първоначално написано от `Silvester`
хахахахаха ай моля ти са по-скромно го раздавай с тея килоргами не вярвам да ти е толкова ръката...Първоначално написано от `Silvester`
ne be, toi prosto si e tratlest moje bi.. ;dПървоначално написано от Mamut
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
По-рано като тренирах беше 40, после ме оперираха и не съм я мерил от година и половина сигурно...
Ооо, значи ще ме вдигнеш ...Първоначално написано от Мetoman88
![]()
mindscan
27 mi e rakata.. 43 kila sam.. 160 na daljina.. 14 godi6e..![]()
44, 135 от лежанка две серии по 5 повторенияКойто иска пик да се увери, да пише ЛС
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Баце по едно време стигнах до 100 килограма на лежанка, ама шибания апендицит...Първоначално написано от Мetoman88
а то колко еПървоначално написано от Мetoman88
![]()
mindscan
Ама аз не разбрах за кво друг онещо говоришПървоначално написано от Мetoman88
Кран???
mindscan
За пръв път чувам за такъв![]()
mindscan
Колкото стандартните кранове ли е голям?![]()
mindscan
Това какво ще речеПървоначално написано от Мetoman88
![]()
mindscan
Това е момента не само да чуеш за него, а и да го видиш!Първоначално написано от preichetoy
Сега ли е моментаПървоначално написано от Arisches_Kind
![]()
![]()
mindscan
Да веднага ти си избрана от всевишниО!Първоначално написано от preichetoy
Доста си зле.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
И ръката ти е доста малка...
Маджестик,ти освен да се заяждаш с всичко,което видиш друго правиш ли?!Сигурно псуваш и собствената си пишка докато пикаешПървоначално написано от Majestic12
![]()
![]()
Кинг Джеймс е сакрален.Първоначално написано от Mirelchetoo14
Но мога тебе да напсува ако искаш?
Сега не се заядох, напротив! Това бе моя акт на доброта!