.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на Chery

Болки в ребрата

Здравейте,значи от 2 дни имам болки в ребрата като дишам ,лекарката ми е отпуска...Сутрин нямам толкова болки,но като стане вечер едвам заспивам от тях...От какво може да е...

Re: Болки в ребрата

Цитирай Първоначално написано от Chery
    Здравейте,значи от 2 дни имам болки в ребрата като дишам ,лекарката ми е отпуска...Сутрин нямам толкова болки,но като стане вечер едвам заспивам от тях...От какво може да е...
    Има спешно отделение в поликлиниката.

Re: Болки в ребрата

Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от Chery
    Има спешно отделение в поликлиниката.

А според теб дали е нещо серизоно Защото от 2 дни вечерта като си легна само плача,и се чудя дали ще се събудя на другата сутрин

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Стига де, чак пък да плачеш... Недей така. Успокой се и отиди на лекар. Твоя като е в отпуска, някой трябва да го замества или както казаха по-нагоре има спешно, така че отиди да се прегледаш.
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Цитирай Първоначално написано от p0liner0
    Стига де, чак пък да плачеш... Недей така. Успокой се и отиди на лекар. Твоя като е в отпуска, някой трябва да го замества или както казаха по-нагоре има спешно, така че отиди да се прегледаш.

Мерсии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си