- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- РИНОПЛАСТИКА ?
ЗДРАВЕЙТЕ! НЕ ЗНАМ ДАЛИ ТУК Е ПОДХОДЯЩОТО МЯСТО В САЙТА ДА СПОДЕЛЯ ЗА БЪДЕЩАТА СИ ОПЕРАЦИЯ-РИНОПЛАСТИКА.
МНОГО МЕ Е СТРАХ, ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ ЛЯГАМ ПОД НОЖА КАТО ЦЯЛО![]()
ПРЕПОРЪЧАХА МИ КЛИНИКАТА НА ДОКТОР АНГЕЛ ЕНЧЕВ В ПЛОВДИВ. ( КОЙТО ИМА И БРАТ БЛИЗНАК) НЯКОЙ ПОДЛАГАЛ ЛИ СЕ Е ПРИ ТЯХ НА НЯКАКВА ПРОЦЕДУРА? ОПРАВДАНИ ЛИ СА БИЛИ ОЧАКВАНИЯТА ВИ?
ПРИЕМАМ И ПРЕПОРЪЧВАНИЯ, НАСОЧВАНИЯ КЪМ ДРУГИ ХИРУРЗИ СЪЩО. ( АКО РАЗБИРА СЕ ТЕЗИ ОТ ВАС,КОИТО СА СИ ПРАВИЛИ РИНОПЛАСТИКА ДА ОБЯСНЯТ МАЛКО ПО ПОДРОБНО,КАК Е МИНАЛО ВСИЧКО И Т.Н
)
ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ПОЛУЧА ВСЯКАКЪВ ВИД ОТГОВОР ПО ТЕМАТА
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
![]()
Ринопластика по какъв повод правиш- по индикации или от наличине на много пари?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Искам да си направя ринопластика, защото от доста години насам изпитвам комплекси от към носът си![]()
какво става, никой до сега от потребителите тук не си е правил ринопластика ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И какво стана направи ли си ринопластика? И колко струва? Аз искам да си направя. Мен също ме е страх, ама предпочитам да рискувам.![]()
За Джамбазов чувала ли си? По-добър вариант от Ангел Енчев според мен.Първоначално написано от happykid93
![]()