- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- всеки ден заедно...
От почти два месеца излизам с много готино момче.Сега не сме много заети и се виждаме всеки ден с много малки изключения.Проблема е,че вече взехме да се изчерпваме откъм теми на разговор.Питах го дали му е тъпо така,а той каза,че е нормално,и че вапреки това иска да се виждаме всеки ден.Според вас да се опитам да разредя срещите ни,скучаейки сама вкъщи,или да продалжавам по системата "всеки ден заедно"?
А стига бе, с мъжа сме от 1,4 год. заено, виждаме се всеки ден с малки изключения и винаги е имало за какво да си говорим.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не виждам причина да не се виждате и чувате всеки ден. Ако има интерес и от двете страни към другия, ще има и тема за разговор.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Явно толкова сте един за друг. Аз си имам приятел от 1 година и половина и винаги е имало за какво да си приказваме... ако няма, то се карамено при всички случаи не мълчим
и всеки ден сме заедно
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Чак пък всеки ден...ако нямате други задължения няма лошо,обаче лично на мен би ми омръзнало.В подписа на един другар съфорумник пишеше "всичко което се повтаря,губи своя чар",еми вярно е.Харесваш ли наистина някого,се стараеш всяк среща да е специална и всеки миг незабравим.Пък може и въображение да ви липсва и за това да сте затънали така.Ако продължите,намерте нещо което можете да правите заедно,но дори да спрете до тук няма причина да се косиш.
Е, нямате ли други приятели, с които да излизате? Или ангажименти?![]()
Аз не съм фен на това да си нон стоп с гаджето, защото е леко досадно...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
^^ Чувствам се специална.![]()
Иначе да - всичко, което се повтаря, губи своя чар. =)
Не е точно така. В един момент първоначалното заслепение изчезва, битовите проблеми ви се отразяват, още повече ако живеете заедно. В 1 момент не гледаш всичко да е цветя и рози, а да си прекарате добре и приятно един с друг, дори да си починете и двамата от изминалия ден. Което не значи, че се обичате по-малко от преди.Първоначално написано от MartyParty
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
така е-например моя приятел вече ме задушава,а сме заедно от близо 2 месеца-за това излизаме по рядко.Първоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
малко е тъжно това,но какво да се прави
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Странно е, че сте се изчерпали от към теми..
За 2 месеца и да ви се свършат темите..
Това все едно да няма какво да си кажеш с приятелите от компанията..
Не знам, не мисля, че има смисъл да си разредите срещите, освен, ако не ви е писнало, но това разреждане няма да доведе до раждане на нови теми според мен..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
С моя приятел сме заедно вече почти година и половина и се виждаме всеки ден..разделяли сме се най-много за 4 дни.И все пак има за какво да си говорим![]()
Така е.Само една поправка-ако ти е скучно,просто прекрати връэката.Няма файда да си с някой,с който ти е скучно,нали? :ДПървоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
[size=7][b][u]fosse cos
Добре да се виждате ако имате желание..без желание не става..всичко насила си е фалшиво..аз с мойто гадже почти всеки ден се виждаме и имаме адски мн неща за които можем да си говорим : )
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Така е,така е...Патих си вече от тези "битови проблеми",които се оказаха прекалено голяма пречка.То момичето само си каза,че сега имат повече свободно време,ама след ваканцията ако има някакви ангажименти,те биха могли да попречат по някакъв начин на връзката им.И до колкото разбрах те са още в този период на първите месеци,когато всичко би трябвало да е цветя и рози.Щом отсега са свършили темите за разговор,значи трябва да си създадат такива.Спортове много,заведения и те много,могат да излизат с приятели...никой е е казал че трябва само да стоят по цял ден да се гледат втренчено и да говорят за нещата от живота(не всеки го може).Първоначално написано от Wrathchild
Не гласувах.
Няма нарма за тая работа.
Хората по цял живот живеят заедно
и се виждат всеки ден![]()
Ами ако се виждате през ден???
Пон-заедно
Вт-не
Ср-заедно
Чет-имаш нужда от него-кво праим?
Пускаме тема в теенпроблем:
Днес не ме беше ден за свиждане,
изневерих му,кво да правя.
Замисли се.
Аз гласувах за Да, но все пак ще се съглася с Bai Toq, че за това не може да си имаш график.
Иначе мацка, не искам да те разочаровам, но явно не си пасвате особено с гаджето ти щом трябва да има конкретни теми, за които да говорите. Искам да кажа, че то темата на разговор си идва по време на разговора. Не може да седиш и да обмисляш сега за какво да си говорите. А и още нещо, ако сте си наистина близки дори и мълчанието би било приятно понякога. Имало е случаи, в които с приятеля ми просто сме си седяли гушнати, без каквито и да било разговори и не съм се чувствала неловко или нещо такова...
виждаме се вс ден..но има дни в които не можем примерно той има някаква работа трябва да иде до някаде и нямаме възможност прибира се в 12-1ч през ноща аз съм с др хора няма как да ги оставя и той е уморен...няма мн ревност при нас.. имаме си доверие.. вс е тип топ.. с изключения...чат пат
Ami dobre e da se vijdate vseki den,stiga da ne vi e sku4no ili da nqmate kakvo da pravite i da si govorite...Za men e vajen i razgovora,a ne samo...... :P
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Най-добре е да се виждате всеки ден. Можете да вкарате разнообразие, като излизате или с неговие, или с твоите приятели - когато сте повече хора, има повече мнения, повече идеи и следовтелно повече теми на разговор. А пък и това е идеална възможност да се сближиш с дружинката му и да получаваш полезна информацияПървоначално написано от naivni4ka
А пък няма да е зле и твоят човек да опознае приятелките ти - по този начин и двамата навлизате в територията на другия и е неизбежно да не се сближите още повече. Good luck
![]()
Така е,ако двама човека си пасват,Първоначално написано от ilianchet0
дори да мълчат,пак им е готино,
усещат се взаимно.
Както се пееше в 1 песен-
"Думите са дим" :P