- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Зърната ми....
.....не са като на другите - със топченца ами са като...колипка...нз как да го кажа и се чудя нормално ли е защото ме е срам да се съблека пред някое момче в този вид
ПП: на 15 съм
moga da ti kaja 4e me4taq za takiva cici
netrqbva da te e sram vijdal sum takiva super qko izglejdat osobeno ako sa ti po golemi malko
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ami az znam edno momiche koeto sa i vdlybnati navytre ima sqkakvi vidove qvno![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Искам да лижа такива ела при мен...не трябва да те е срам.
i na men sa mi taka,a pri vuzbyda stavat s top4ence,kakto se izrazi...zurna sekvi,cici sekvi,ne se pritesnqvai![]()
Би трябвало всички зърна да са така.... Странни ще са, ако при възбуда или от студ не стават на топченца...Първоначално написано от Анонимко
Nqma ot kakvo da se pritesnqvash napylno normalno e ... gyrdi vsqkakvi![]()
![]()
![]()
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
moite sa6to sa taka i sa golemi![]()
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
Mila nqma kvo da se pritesnqva6..pove4eto momi4eta me4taem za takiva zarna!!i da ne ti puka kvo mislqt drugite..ako ti si se haresva6 kvo togava!!!:P
Badi sebe si!!!
ехааааааааааа =D> =D>Първоначално написано от sladka_pleven4anka
=D>
ехааааааааааа =D> =D>
=D>
ехааааааааааа =D> =D>
=D>
![]()
ехааааааааааа =D> =D>Първоначално написано от sladka_pleven4anka
=D>
ехааааааааааа =D> =D>
=D>
ехааааааааааа =D> =D>
=D>
![]()
\Първоначално написано от Анонимко
/ \
/ \
/ \
/
4estno kazano qki sa takiva cici ama na men mnogo mnogo ne mi puka kvi sa
po4va6 gi nared i tva e
Първоначално написано от kr1s0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сигурно от поста на момичето направо ви си е надървило...хахахах
God damn virgin.
Bring the violence
Минутка за самореклама!!Първоначално написано от kr1s0
По темата- да не ти пука! Мислиш ли,че ако се съблечеш пред някой пич и той ше та върне зарад зърната... хаха не мисля!![]()
![]()
И мойте са такива.Първоначално написано от Nerita
ахахахаххахахахах
ееееййй мацка пука ти...само ако не са увиснали ...което практически на твоийта възраст е невъзможно.. са идеални......всички гърди са хубави![]()
I bleed the same blood, still I offend
I walk the same path, I lose a friend
Everything I do hurts someone
Story of my life
mi nali sa cici kvo si se 6a6nala,apak si na 15 teparva 6te s promenq6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
И мойте са такива, ама на мен не ми пука, пък си има и хубава страна- като си без сутиен изглежда по-добре.И на момчетата не им дреме, стига да са цици, кой ще гледа формата на зърната?!![]()
![]()
![]()
Zdraveite sega 6te sam za 7-mi klas i nqmam turpenie da po4na u4ili6te no...az sam edna ot tezi ili mojebi edinstvenata koqto se razviva bavno i nqma nito gurdi nito menzis!Znam 4e e normalno na moqta vyzrast tova za gyrdite no pone malko trqbva da imam apak az sam ploska kato dyska...Drugite ot klasa nosqt sutieni na pove4eto im doide a az ostavam nazad
offf za6to li se smeq...Izlizam sas priqtelka vidi me nqkoi ot klasa i vednaga me zqpa v gyrdite dali imam imam cici
![]()
EBAHTI SADACITE ... MI NQMAM KVO ME ZQPATE!
v4era pak si 4atim po skype sas edno momi4e i to mi vika prati mi snimka i az mu pra6tam oba4e sam se oburkala i q pratih na edna druga ot klasa pak tq mi vika q mi prati v cql rast da te vidq![]()
![]()
(noro4no)
i az i pratih edna deto sam sas sutien i ni6to e kaza ama...
RAzBERETE NE MI KAZVAITE IMA VREME 6TE PORASNAT A MOGA LI DA NOSQ SUTIEN ???
Сички са различни но не трябва да те е срамИначе Фитнеса лекува такива проблеми лежанчицата
![]()
Fitness Forever
Ако "колибките" ти не заемат над 20% от гърдата, значи не е фатално. Веднъж на един купон едно младо момиче ми се натисна, зажедох я в спалнята и като извади едни зърна.... малиииии все едно положината и цица беше зърноИ директно и казах, "лека ти вечер....." Ама за всеки влак си има пътници
![]()
KVO Ti puka kfi sa ti nali stavat za lizane :P
spoko seki e razli4en i4 da ne ti puka nikoi m1j ne vr16ta cici![]()
![]()
![]()
![]()
На повечето момчета не им пука какви са гърдите, важното е да ги има![]()