.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    София

Има ли смисъл ?

Така.. значи харесвам едно момче,което е от градът , в който ходя през лятото.Познаваме се от скоро и на мен адскииии мн ме харесва.само че моято най-добра приятелка го харесва .. . ,което е ужасно .какво да правя?тя 1ва си го избра .. .

ъмм първо виж кво ще стане между тях.
    ако не се получи се замисли дали да действаш.
    аз на твое място не бих-мразя с приятелките ми да си падаме по един и същи момчета..
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Няма значение кой си го е избрал първи важно е той коя от вас ще избере какви чувства има.Ако той предпочита много повече теб,теб ще избере.Но трябва да се постараеш някак да бъде с теб.Бъди повече време с него.Кажи нещо весело,а когато стане тъмно,вечер кажи си чувстата си към него.Успех :P .Дано нещо се получи.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    РЮАР
    " тя 1ва си го избра "

АБе фустичке т'ва да не ти е някоя евтина вещ, та да го избираш !?

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    а той може да предпочите теб, а не нея... такаче....

Град
    Sofia
    Разбери коя предпочита,може да предпочита теб пред нея и обратното...но никога не забравяй,че не си заслужава да изгубиш приятелка заради момче...

Мега фен Аватара на sasha_90
    "Тя първа си го избра"-той да не е предмет?
    Моят съвет е да не си разваляте приятелството,заради едно момче,има много.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    "Тя първа си го избра" няма значение .. това не е предмет в крайна сметка .. Всичко зависи от момчето ;
    Summer (h)

Град
    Boulevard of broken dreams
    мм аз да ти кажа от личен опит не си заслужава да се карате... в моя случей се скарах с най-добрата ми приятлка... той избра мен и ко стана? занимавахме се месец и толкоз... свърши голямата любов... а да знаеш колко загубих... почти всички общи приятели, довериято на много хора и наи-важното много добра приятелка :[
    да при теб може и да не стане така но и кажи че го харесваш от там трябва просто да си поговорите и да стигнете до общо решение на проблема :] успех :]

Както каза Bubles поговори с приятелката си..но не винаги си заслужава да изгубиш добра приятелка за момче,с което не се знае какво ще е бъдещето ви.Два пъти съм имала такава връза(с момче от друг град) и в двата случая беше безмислено..колкото и да си говорехме че искаме да сме заедно-той е там,аз съм тук..не може да се виждаме постоянно..Хората са казали далеч от очите,далеч от сърцето.Незнам ти какво ще решиш и какво ще стане между теб и приятелката ти и между теб и момчето но ти желая успех

Мега фен
    Град
    София
    Авторке,на колко си годинки?
    [size=7][b][u]fosse cos

моято най-добра приятелка
    оххх стига толкова.
    Та по въпроса,поговори с нея,кажи и какво чувстваш,на нея може да й е минало вече.Ако ти каже,че все още много го харесва,го заеби.Момчета бол!
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Преебавай колкото можеш...ако имаш шанс с него тръгни ако не и го остави на нея..
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

И да си го е избрала тя първа той ще реши с коя иска да бъде.
    Поговори с твоята приятелка и и кажи, че ти не си виновна, че той харесва теб...

Няма смисъл.Ако е достатъчно интЕлегентен ще разбере,че си прекалено тъпа за него.Ако ли не - хепи ню иър,и двамата сте тъпи - перфектно.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си