.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Град
    Horrorwood
    Наистина са много красиви.

Единствения съвет, който ще ти дам, е да се поровиш в настройките на фотоапарата, за да махнеш датата
    Your pseudo sunshine I don't need.

дам,и на мен ми харесват.

дам наистина много са красиви,отдай се на таланта си
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

mn sa hubavi pic ,no iska te pitam ne6to trenira6 li volleyball ?!ot kade si? ,i za koi otbor igrae6 ?

Попринцип тренирам, но сега сме в малка почивка, играя за Ботев Враца и за ПМГ-Враца ;]]
    Познай от къде съм

Прости цветя.. Всеки може да ги снима така..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Мен лично ме израдваха снимките, браво
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    много са хубави, наистина, успяла са да ги уловиш по един прекрасен начин :]
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Да съм казала, че е нещо трудно, което не всеки може да прави???
    Прости или не, мисля, че на снимките изглеждат, толкова красиви, колкото всъщност са....Не всяка снимка показва истинската красота на "обектите"...

Цитирай Първоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
    ]
    Прости или не, мисля, че на снимките изглеждат, толкова красиви, колкото всъщност са....Не всяка снимка показва истинската красота на "обектите"...
    След като всеки може да го направи що го качваш тук?
    Използвай въображението си.
    След като нямаш подходящата техника и условия да снимаш цветя снимай нещо друго. Има улична фотография, пейзажна, някое хубаво залезче/изгревче можеш да снимаш..

Omg....Качавам ги, защото ми харесват и, както виждаш не само на мен, така че можеш да си завреш критиките някъде, и да идеш да снимаш някое цвете да видим, колко красиво ще излезе

Заповядай едно цвете, което май стана добре.

За това и не си правя теми тук.. Защото всички ги харесват, без значение кво си снимал и как си го снимал и ти се кефиш.. А някой като има критика и ти му казваш да си я завре някъде..
    Прекрасно! Айде кефи си се на снимките..

Браво, много е красиво
    Нормално е да се кефя при условие, че въобще не се занимавам с фотография :}
    Критика не ми трябва, защото нямам намерение да се усъвършенствам, правя го за УДОВОЛСТВИЕ!
    А ти понеже разбираш и дай сега да се направим на интересни, и да покажем другите колко не разбират...

Цитирай Първоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
    ]
    След като всеки може да го направи що го качваш тук?
    Използвай въображението си.
    След като нямаш подходящата техника и условия да снимаш цветя снимай нещо друго. Има улична фотография, пейзажна, някое хубаво залезче/изгревче можеш да снимаш..

Абе ти си много глупаво сащество зн ли ?? Ако всеки можеше да снима "цветя " в фотографията нямаше да има макро .... Като не разбираш не се прави на мноо умен ...... Снимките са и много добри !!! Хои си избиваи комплексите някаде другаде !

А и за снимката на маргаритка или к'вото е ... Не е чак толкоз добра ....Зн ли защо??? Фокуса пада не върху цялото цвете а само в/у няколко от листата което прави половината цвете ясно и др (по-голяма ) половина размана..... Снимката можеше да бъде много по добра !

Вчера научих как да се оправя с тва и тея дни ше ходя да я снимам пак..
    Браво на теб, обърна внимание на тази особеност.

Е браво разбрахме се (:

Тука става голямо шоу , лизард няма те защитавам във всяка тема в която критикуваш ) и верно си орпави фИкуса на цветето )), а относно момичето, което е пуснало много хубави цветя и снимките добри тъй като има компузиция в тях, а относно осветление, техника ))) нещата отиват в друга насока тъй, че тук Лизард не критикува особено в час
    Нали заговорихме за цветя и вече и осветление и прочие .. )

споменахме, фокус, композиция и прочие ), пеперудата е снимана около 2 метра разстояние

Надявам се, че Мисис Съншайн няма да ми се сърди за примерчетата

Страшно Особено пИпИрудата

Разфокусирана е, 'щото обръщам обектива като снимам за да се получи по-голямо макро. НО тогава блендата е максимално отворена, понеже се управлява електронно и тогава беше отворена.. Но днес в 5 часа сутринта разбрах как мога да я оставя затворена на свален обектив и ще я направя хубаво тоя път, обещавам..
    Аз имах предвид, че тя няма необходимата техника (апарат, осветление и т.н.)и затова да наблегне на другите стилове.
    Те ме приеха малко рязко, ама тва е и щото аз се изказах рязко..

Не се сърдя на никой, снимките ми не са никак професионални, нямам техника, но мисля, че предвид тези факти снимките са красиви

И аз това казвам

Град
    У нас Си (=
    На същото мнение съм.
    И за да не ме нападнете "Пуу гледай я. Кой знае дали може и наполовина добре да ги докара" ще дам линкче, за да видите пък мои снимки. Нямам претенции, че са нещо изключително, но мисля, че са поне малко по-сложни от просто цветя.
    http://unabletoloveu.deviantart.com/

На ''Was It A Dream'' смени шарената химикалка с някоя писалка, че разваля целия кадър и виж как ще е черно-бяла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си