- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Най-хубавите снимки правени от мен :]
Наистина са много красиви.
Единствения съвет, който ще ти дам, е да се поровиш в настройките на фотоапарата, за да махнеш датата![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
дам,и на мен ми харесват.
дам наистина много са красиви,отдай се на таланта си![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
mn sa hubavi pic ,no iska te pitam ne6to trenira6 li volleyball ?!ot kade si?,i za koi otbor igrae6 ?
Прости цветя.. Всеки може да ги снима така..
Мен лично ме израдваха снимките, браво![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
много са хубави, наистина, успяла са да ги уловиш по един прекрасен начин :]
хъхъ..
След като всеки може да го направи що го качваш тук?Първоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
Използвай въображението си.
След като нямаш подходящата техника и условия да снимаш цветя снимай нещо друго. Има улична фотография, пейзажна, някое хубаво залезче/изгревче можеш да снимаш..
Заповядай едно цвете, което май стана добре.
За това и не си правя теми тук.. Защото всички ги харесват, без значение кво си снимал и как си го снимал и ти се кефиш.. А някой като има критика и ти му казваш да си я завре някъде..
Прекрасно! Айде кефи си се на снимките..
Браво, много е красиво![]()
Нормално е да се кефя при условие, че въобще не се занимавам с фотография :}
Критика не ми трябва, защото нямам намерение да се усъвършенствам, правя го за УДОВОЛСТВИЕ!
А ти понеже разбираш и дай сега да се направим на интересни, и да покажем другите колко не разбират...
Първоначално написано от lizzard_92
Абе ти си много глупаво сащество зн ли ?? Ако всеки можеше да снима "цветя " в фотографията нямаше да има макро .... Като не разбираш не се прави на мноо умен ...... Снимките са и много добри !!! Хои си избиваи комплексите някаде другаде !![]()
А и за снимката на маргаритка или к'вото е ... Не е чак толкоз добра ....Зн ли защо??? Фокуса пада не върху цялото цвете а само в/у няколко от листата което прави половината цвете ясно и др (по-голяма ) половина размана..... Снимката можеше да бъде много по добра !![]()
Вчера научих как да се оправя с тва и тея дни ше ходя да я снимам пак..
Браво на теб, обърна внимание на тази особеност.![]()
Е браво разбрахме се (:
Тука става голямо шоу, лизард няма те защитавам във всяка тема в която критикуваш
) и верно си орпави фИкуса на цветето
)), а относно момичето, което е пуснало много хубави цветя и снимките добри тъй като има компузиция в тях, а относно осветление, техника
))) нещата отиват в друга насока тъй, че тук Лизард не критикува особено в час
Нали заговорихме за цветя и вече и осветление и прочие ..)
споменахме, фокус, композиция и прочие), пеперудата е снимана около 2 метра разстояние
Надявам се, че Мисис Съншайн няма да ми се сърди за примерчетата![]()
Страшно![]()
![]()
Особено пИпИрудата
![]()
![]()
![]()
Разфокусирана е, 'щото обръщам обектива като снимам за да се получи по-голямо макро. НО тогава блендата е максимално отворена, понеже се управлява електронно и тогава беше отворена.. Но днес в 5 часа сутринта разбрах как мога да я оставя затворена на свален обектив и ще я направя хубаво тоя път, обещавам..
Аз имах предвид, че тя няма необходимата техника (апарат, осветление и т.н.)и затова да наблегне на другите стилове.
Те ме приеха малко рязко, ама тва е и щото аз се изказах рязко..
На същото мнение съм.Първоначално написано от lizzard_92
И за да не ме нападнете "Пуу гледай я. Кой знае дали може и наполовина добре да ги докара" ще дам линкче, за да видите пък мои снимки. Нямам претенции, че са нещо изключително, но мисля, че са поне малко по-сложни от просто цветя.
http://unabletoloveu.deviantart.com/
На ''Was It A Dream'' смени шарената химикалка с някоя писалка, че разваля целия кадър и виж как ще е черно-бяла.![]()