- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най ценното в едно мом4е
Да бъде себе си.Все пак не искам да се привързвам (или както казвате вие:обичам) театрален герой![]()
Доста може да се поспори.. но като се замисля, не мога да категоризирам нещата по такъв начинМисля, че качества като красота, интелигентност, чар, уважение и тн и тн са достатъчно важни в характера на едно момче и не бих могла да ги степенувам.. Например, важно ми е едно момче дя ме уважава, но ако същевременно не ме разбира, за какво ми е неговото уважение?
Всяко момче си има различен характер.Момичета не си мислете,че всички момчета са еднакви не не са.Поне аз не съм кат тях
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Еми на мен наистина не ми харесват момчета тип дебна да ебнапърво разбира се трябва да ме впечатли нещо в него..ии след това се опознаваме,но имам предвид че и външния вид и характера си има значение.. колкото и да не искам да го приема
![]()
tochno taka,az syshto sam mn dobra priqtelka s gadjeto mi znam,che vsichko moga da mu spodelqm i vinagi shte mi pomogne ako imam nujda...Първоначално написано от Marinceto
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Аз немога да кажа че си търся момчета с добър харахтер,да са красиви, да имат пари и т.н
Нали не всички сме перфектни и имаме всичко - едното се долълва с другото.И като не е мистър свят пак може да ми хареса![]()
![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
оффф... моля Ви, момичета.... Не разбирам, всички винаги сте за романиката, за хумора и истинността в една връзка... а накрая... все с тия тъпи фешъни ли, не знам к'ви да ги наричам.... футболисти, балетисти ... не казвам, че всички момичета са такива... но поне по мое наблюдения... работата върви на ***....
Как искате реални и пълноценни чувства в една връзка, когато винаги давате превес на материалното, на чуждото мнение....
I'm not gonna let you fly away...
You came and you changed my world...
Unbelievable....
The love is around me...
Girl, you complete me
Първоначално написано от Vichko0o
Miiii na men za jalost mi kuca malko 4uvstvoto za humor...Da moga da se pravq na 6ut,no me e strah da ne izglejdam kato idiot pred momi4eto....
Ina4e ima ne6to vqrno v mnenieto ti,daje ima dosta verni misli
Dano mnenieto mi da e prozvu4alo vse edno se naduvam(kazvam prozvu4alo ama pi6a...kakto i da e...)
I izvinqvaite 4e ne pi6a na bg,ama s1m v zala,a p1k tuka nqma ni flex type ni kirilica ni ni6to....
хах.... '' акъл без красота'' или '' красота без акъл ''
ми не знам... аз лично познавам много хора, които са пример точно за противоположното...
ми аз съм на 19... 197 см. и 95 кг.... завърших езикова гимназия.... не че съм некъв маняк, ама ....
Unbelievable....
The love is around me...
Girl, you complete me
неподплътените думи са нищо ---> http://mucunki.com/u:24641
Unbelievable....
The love is around me...
Girl, you complete me
когато опозная добре един 4овек разбирам,заради кое го оби4ам и заради кое искам да съм с него...най-ценното в моя приятел сега е.. умението му да разбира вси4ко без да спори,друго ценно в него е състрадателността му,на4ина му за доказване на 4увствата....другото е просто...до 4овек...но тези му ка4ества за мен ми откриха един нов свят,в който другия пол не е безсърде4ен егоист,а е приятел и любов в едно...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
K-Maro, к'во сега, искаш да се убедиш, че 80% от съфорумките ти и 1/3 от съфорумците ти биха те чукали?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ей не ругай бе бившата ми женка го прайПървоначално написано от KillSwitchEngage
е верно че ми разби представите за любов ама пак нали черпи
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
+1![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Момчето,което евентуално е моята половинка,трябва да притежава тези качества - да е мил и с добро сърце, да е оптимист и да е готов да помогне,но да не е тотален лигльо ест., да е мъжкарче с борбен дух, да слуша хард рок,за да не се караме за музика... да е романтик,но и да има страст в него, хубаво би било да е чаровник - не красавец,но усмивката му да ме разтапя ...
![]()
Пффф...ГЛУПОСТИ!!!
Да е честен? С чувство за хумор? Интересен? Да ви разбира? Да ви обича? Да е мил? Романтик? Оптимист? Искрен? Добър?
Ее, добре..сори ама ТАКЪВ ЧОВЕК НЯМА!! Вс. до 1 имат по някой недостатък..Лигави се малко повече, когато сте пред мн хора..Останете ли сами се държи супер мило и човешки.. Не е идеалния романтик..Съмнявам се, че изобщо има такова момче.. Искрен, добър..пфф...Абе ПЕРФЕКТЕН просто НЯМА. Къф'то и да е..Пак ше си го обичам.. Даже да не е с мен..Даже да е нещастник..Все нещо ще има в него, щом съм се влюбила..
'' babity '' наистина ме разби.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
Unbelievable....
The love is around me...
Girl, you complete me
Първоначално написано от ELFIQ
to4no taka ! i az tarsq takova mom4e![]()
Vichko0o написа:
Искате от 1 момче да е честен да е загрижен за вас да ви разбира да не се възползва да ви обича или да ви бъде истински приятел без да си играе с вас да не е лицемер да не е глупак да има чувство за хумор и още хиляди неща ..... А съзнавате ли че за да има такъв човек до вас първо ВИЕ трябва да стигнете тези неща .... Щотото аз до сега не съм видял момиче което да е имало всичките тези добродетели !!! А да че забравих ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ДА Е КРАСИВ !!!!! Мда продължавайте с филмите На тоз исвят е или едното или другото "Красота без акъл / Акъл без красота" Няма средно нещо !!! Просто това е тези 2 неща не върят ръка за ръка те са врагове Продължавайте да се надявате мацки успехи
Такива момчета наистина съществуват.Трудно се намират,но все пак ги има!
да умее да прави компромиси,да прощава,да бъде верен и честен и да може да обича най-важното...
obi4am te slunceeeeeeeeee
Красивите момчета са или гейове или заети![]()
Аз със сигурност никога не гледам красотата.. не мога да кажа кое е най-важното..