- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най ценното в едно мом4е
Първоначално написано от GregoryHouse
az ne mislq taka ... moq job si e dulbok i pulen bez mom4eta naokolo
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
И когато имате всичко това не го оценявате,като го загубите почвате да си падате по лошото момче,но вече да го обвинявате,че е променил,а самите вие сте го променили...Първоначално написано от miloto_girl-4e
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
да си бръсне мишниците![]()
определено .. може да звучи смешно но съвсем сериозно говоря. .. (:
За мен е най важно това в сърцето...![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Vie kazvate kakvo e nai-vajnoto za vas kachesto,koeto da pritejava edno momche...No az sym momche i shte kaja koe e nai vajnoto kachesto koeto smqtam che trqbva da pritejava edno momche(da ne si pomislite che sym gei:P ) ... Spored men edno momche trqbva da moje da se dyrji kato istinski muj,da byde reshitelen,da posreshta problemite si s visoko vdignata glava i da se opitva da se spravi s tqh,a ne da se durji kato p*tka i da slaga ligavi,syrcerazdiratelni poslaniq v skype-a i t.n. i da se nadqva polovinata svqt da go sujali...Ina4e sega pak otnosno jenite spored men edno momche trqbva da uvajava i obicha priqtelkata si,no sushto taka da ne i puska prekaleno mnogo uizdata i da pokazva koi e istinskiq shef :P
Da,syshto taka e drugo da si pishesh i na latinica...i za da ne vlizam v sporove s teb shte ti kaja che prosto nqmam instalirana kirilica na komputara,a sega tochno ne mi se tyrsqt kirilizatori v net-a...puk i ne mislq che na nqkoi tuk osobeno mnogo mu prechi,ne vqrvam da ima chak takvia patrioti tuk![]()
Друго си е да джасаш на БОЛД и ИТАЛИК..Първоначално написано от gPa3HuTeJl
1.Да ме кара да се усмихвам!
2.Да му имам доверие(да не ме лъже)
3.Да ме приема такава каквато съм(е,може и да ми оправи някой друг недоктатък в името на любоФта)
4.И той да бъде такъв какъвто е
5.(двусмислено)Да има все пак някаква красота и да се поддържа!Не искам да хода с него по улицата и вместо да пърхат сърца около нас,да литкат мухи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Естествен0Първоначално написано от Jоnny
Бях един от п1рвите в форума, който прописа така..след т'ва се почна копиранет0
![]()
А що мама му стара не ме копират и да пишат на кирилица![]()
![]()
Q me svetnete kakvo e tova Bold i Italic
Да не ти е изкъртено ' Ъ ' на клавиатурата бре..Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
На правилното място,в точното време!Първоначално написано от ХодещСъвет
Браво!
ОРИГИНАЛНОСТ![]()
Елементът на изненадатасъщо важи,Конфуций ми го и казал.
![]()
Първоначално написано от Jоnny
Така се почна... чистих си клавиатурата... и прахосмукачката гл1тна Ъ-то... и от там... и са в1преки, че дадох 250 лева за клавиатура и мишка пак си пиша с 1..
Бати евтината клавиатура.. аз под 7оо не падам.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Да бъде човек!
или с други думи - да е човечен.![]()
Кво лъжете половината, ПАТКАТА е най-важна за вас..![]()
mi kfo da ti kaja...sega si namerix edno mom4e ama xem...e gotin...ama i nai-4estia koito do sega sum sre6tala....kazva 4e mnogo me obi4a i az mu vqrvam...a...i ne samo az go misla za nai-qkia...si4ki macki...go kazvat...a i zabravix da kaja 4e e makedonec...a i az jivea f mk...ama...tuka si4kite sa ebati pi4ovete i sa dobri...a ne nekfi naduti puiki![]()
![]()
![]()
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от пЛюш!нкаАа~
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Аз пък търся интересен човек, някой с който да ми е интересно да общувам, да искаме да сме в компанията си,да ни е яко заедно,да имаме общи интереси, момчето да има мечти,да има нещо с което се занимава и което иска да развива в бъдеще.. да ме подкрепя в моите начинания.. да ми помага... да ми е нещо като най-добър приятел.. наистина е тъпо да се приемат момчетата като "машина за целувки".. все пак.. ако този човек не ме заинтересува по някакъв начин... няма шанс да се задържа дълго с него.. ако изобщо успее да ме впримчи в мрежите си...![]()
Won't stop,Won't stop before I find a cure for this cancer....
Sometimes,I feel I going down and so disconnected
Somehow,I know that I am haunted to be wanted...
Az mislq 4e edno mom4e stiga da e stoinostno ima dosta hubavi 4erti!Spored men edno ot cennite ne6ta vav edno mom4e e tova da te razbira,da te obi4a istinski i da e s teb dori kogato pada6!!!![]()
Mдам и аз така мисля :PПървоначално написано от Marinceto