- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най ценното в едно мом4е
Babity достатъчно хора опознах за да разбера .... И ти влизаш в тази категория , обичаш да взимаш но не и да даваш![]()
![]()
А пък и не е нужно да познаваш всички момичета за да го разбереш това ? Имаш ли тлъста банкова сметка красива кола хижа някъде или вила голяма къща и си кух като пън то девойките ще ти се лепят сами защото те търсят точно това "загриженост обич отдаденост честност разбиране и т.н" !!!! Както някой каза като отидете на плажа и видите някой мускулест изваян русоляв симпатяга забравяте не какво сте писали ами името си забравяте и после "непознаваш всички жени" .... Каквото и който да ми каже едно знам и едно ще си остане "ИМАШ ЛИ КРАСОВА ИЛИ ПАРИ ЖЕНИТЕ СА ТВОЙ" !!!!!!!!!Акъла никъде не се споменава ... Много хора го казва "ооо да за мен няма значение как изглеждаш или колко си богат важното е да си свестен да си добър да си незнам си какво" бла бла бла и кво на другия ден "лелеее ако знаеш къв сладур си хванах , вярно малко е тъп ама аз много го обичам влюбена съм в него ... Мда акъла е за хора който могат да го споделят малко са момичетата който го имат и до сега познавам 1 или 2 но и те не са цвете за мирисане ....
Такаче тая тема е просто излишна трябва да си не малоумен ами и аз незнам какво за да незнаеш какво иска 1 момиче !
Ако не съм прав моля опровергайте ме със ДОКАЗАТЕЛСТВА !!! НЕ С ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ !!!!
А отностно хората който писаха "да не е надут" МИ ВИЕ СТЕ НАДУТИ БЕ КАК ИСКАТЕ НОРМАЛЕН ????????????? Има 1 приказка "каквото посееш това ще пожънеш" !!!!
De-Phazz - Anchorless