.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 125
    Голям фен

най ценното в едно мом4е

momi4eta za vas koe e nai cennoto v edno mom4e re6ih da vi pitam poneje KRASOTATA ve4e NE E za men pone za6toto oneq krasaVci ne sa stoka... s ackoto samo4ystvie i si igraqt s 4yvstvata na horata za kvi se mislq palni vazdyhari

Град
    BG.Plovdiv
    Аз лично мисля,че едно от най-ценните неща в едно момче е да те разбира.Дори да не го показва непрекъснато да знаеш,че е до теб и ще те подкрепя.Хубаво е когато сме приятели с гаджетата си .Смисъл да знаеш,че той е човек,с когото можеш да споделяш и да не го възприемаш само като машина за целувки и т.н.За външния вид -повечето "готини гъзета" са пълни кретени.
    НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..

Хм..интересен въпрос ..Винаги съм търсила хора като мен.Най-ценното нещо за мен е - Честността.. едно от най-важните неща..винаги съм го казвала..освен да е честен с мен - да има голяяямо чувство за хумор,тоест да ме кара да се смея..да ми е хубаво с него,да се чувствам с него сякаш го познавам от 10 години,също така да не е надут,да можем да говорим на всякви теми,а отностно външния му вид - предпочитам да си е естествен!..Тоест да не подражава на някъв стил.
    Желязна Девица

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    - честността
    - загрижеността
    - обичта му към мен
    - умението да прави компромиси
    - да не е егоист
    - да проявява разбиране
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
    Хм..интересен въпрос ..Винаги съм търсила хора като мен.Най-ценното нещо за мен е - Честността.. едно от най-важните неща..винаги съм го казвала..освен да е честен с мен - да има голяяямо чувство за хумор,тоест да ме кара да се смея..да ми е хубаво с него,да се чувствам с него сякаш го познавам от 10 години,също така да не е надут,да можем да говорим на всякви теми,а отностно външния му вид - предпочитам да си е естествен!..Тоест да не подражава на някъв стил.
    +10000 много точно описа това което и аз търся
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Ми основното за мен е отношението му към мен-да ме обича,да ме уважава,да е честен,да ме разбира,да може да отстъпва и да прави компромиси,да му пука за мен..и още доста неща могат да се кажат..но това май са основните

Както казват ... Честност до болка
    Long Live Rock N' Roll .. !

Трябва да бъде честен това най-вече...поне според мен това е най-важното във връзката-доверието и честноста : )
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Искате от 1 момче да е честен да е загрижен за вас да ви разбира да не се възползва да ви обича или да ви бъде истински приятел без да си играе с вас да не е лицемер да не е глупак да има чувство за хумор и още хиляди неща ..... А съзнавате ли че за да има такъв човек до вас първо ВИЕ трябва да стигнете тези неща .... Щотото аз до сега не съм видял момиче което да е имало всичките тези добродетели !!! А да че забравих ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ДА Е КРАСИВ !!!!! Мда продължавайте с филмите На тоз исвят е или едното или другото "Красота без акъл / Акъл без красота" Няма средно нещо !!! Просто това е тези 2 неща не върят ръка за ръка те са врагове Продължавайте да се надявате мацки успехи
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    - честността
    - загрижеността
    - обичта му към мен
    - умението да прави компромиси
    - да не е егоист
    - да проявява разбиране
    Определено!!! +1

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Vsichko0o се изрази доста добре. Когато човек иска нещо, трябва да бъде сигурен, че ще може да отвърне със същото ..
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Мега фен
    Град
    София
    Акълът.И не само в момче,а във всеки човек.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на FantaMen
    Вие тука можете да си говорите колкото си искате и никой няма да ви каже нищо..Но утре като отидеш на плаж или на дискотека.Кат видиш оня 18 годишен блондин ще забравите какво сте писали.Ще му се лепите а той щ се чуди колко да "мине" тая вечер.Да не говорим че повечето КАЗВАМ ПОВЕЧЕТО (Не всички) са надути курвички дето само чакат поредния батко да ги мине!!!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Между честността и останалите простотийки които изредихте забравихте да спеменете че тряя да има дълбок джоб (ама и да е пълен де)...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Между честността и останалите простотийки които изредихте забравихте да спеменете че тряя да има дълбок джоб (ама и да е пълен де)...
    Не е задължително, поне за мен! А към Вичко... все пак не познаваш всички момичета, нали?

Голям фен Аватара на unicorn_f
    ами да ме разбира
    да не е надут
    да има чувство за хумор - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО :P
    да е добър
    да не е тъпанар като повечето момчета,да има малко акъл в главата

Град
    Babity достатъчно хора опознах за да разбера .... И ти влизаш в тази категория , обичаш да взимаш но не и да даваш А пък и не е нужно да познаваш всички момичета за да го разбереш това ? Имаш ли тлъста банкова сметка красива кола хижа някъде или вила голяма къща и си кух като пън то девойките ще ти се лепят сами защото те търсят точно това "загриженост обич отдаденост честност разбиране и т.н" !!!! Както някой каза като отидете на плажа и видите някой мускулест изваян русоляв симпатяга забравяте не какво сте писали ами името си забравяте и после "непознаваш всички жени" .... Каквото и който да ми каже едно знам и едно ще си остане "ИМАШ ЛИ КРАСОВА ИЛИ ПАРИ ЖЕНИТЕ СА ТВОЙ" !!!!!!!!!Акъла никъде не се споменава ... Много хора го казва "ооо да за мен няма значение как изглеждаш или колко си богат важното е да си свестен да си добър да си незнам си какво" бла бла бла и кво на другия ден "лелеее ако знаеш къв сладур си хванах , вярно малко е тъп ама аз много го обичам влюбена съм в него ... Мда акъла е за хора който могат да го споделят малко са момичетата който го имат и до сега познавам 1 или 2 но и те не са цвете за мирисане ....
    Такаче тая тема е просто излишна трябва да си не малоумен ами и аз незнам какво за да незнаеш какво иска 1 момиче !
    Ако не съм прав моля опровергайте ме със ДОКАЗАТЕЛСТВА !!! НЕ С ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ !!!!
    А отностно хората който писаха "да не е надут" МИ ВИЕ СТЕ НАДУТИ БЕ КАК ИСКАТЕ НОРМАЛЕН ????????????? Има 1 приказка "каквото посееш това ще пожънеш" !!!!
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Babity достатъчно хора опознах за да разбера .... И ти влизаш в тази категория , обичаш да взимаш но не и да даваш А пък и не е нужно да познаваш всички момичета за да го разбереш това ? Имаш ли тлъста банкова сметка красива кола хижа някъде или вила голяма къща и си кух като пън то девойките ще ти се лепят сами защото те търсят точно това "загриженост обич отдаденост честност разбиране и т.н" !!!! Както някой каза като отидете на плажа и видите някой мускулест изваян русоляв симпатяга забравяте не какво сте писали ами името си забравяте и после "непознаваш всички жени" .... Каквото и който да ми каже едно знам и едно ще си остане "ИМАШ ЛИ КРАСОВА ИЛИ ПАРИ ЖЕНИТЕ СА ТВОЙ" !!!!!!!!!Акъла никъде не се споменава ... Много хора го казва "ооо да за мен няма значение как изглеждаш или колко си богат важното е да си свестен да си добър да си незнам си какво" бла бла бла и кво на другия ден "лелеее ако знаеш къв сладур си хванах , вярно малко е тъп ама аз много го обичам влюбена съм в него ... Мда акъла е за хора който могат да го споделят малко са момичетата който го имат и до сега познавам 1 или 2 но и те не са цвете за мирисане ....
    Такаче тая тема е просто излишна трябва да си не малоумен ами и аз незнам какво за да незнаеш какво иска 1 момиче !
    Ако не съм прав моля опровергайте ме със ДОКАЗАТЕЛСТВА !!! НЕ С ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ !!!!
    А отностно хората който писаха "да не е надут" МИ ВИЕ СТЕ НАДУТИ БЕ КАК ИСКАТЕ НОРМАЛЕН ????????????? Има 1 приказка "каквото посееш това ще пожънеш" !!!!
    Напълно си прав.За съжаление повечето момичета(не казвам всички),когато им дадеж това от което имат нужда всички тези неща които изредихте,истината е че повечето въобще не искат точно това защото когато го получат не го оценяват,а хукват към някой друг ''газар'',който отново ще ги нарани,те отново ще се жалват,обаче като им доиде акъла в главата вече е късно,за съжаление.Така че после,защо нямало такива мъже еми истината е че вие не ги търсите!!!

Искате от 1 момче да е честен да е загрижен за вас да ви разбира да не се възползва да ви обича или да ви бъде истински приятел без да си играе с вас да не е лицемер да не е глупак да има чувство за хумор и още хиляди неща ..... А съзнавате ли че за да има такъв човек до вас първо ВИЕ трябва да стигнете тези неща .... Щотото аз до сега не съм видял момиче което да е имало всичките тези добродетели !!! А да че забравих ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ДА Е КРАСИВ !!!!! Мда продължавайте с филмите На тоз исвят е или едното или другото "Красота без акъл / Акъл без красота" Няма средно нещо !!! Просто това е тези 2 неща не върят ръка за ръка те са врагове Продължавайте да се надявате мацки успехи

Az mislq 4e ima takiva hora.Mom4eta ili momi4eta,makar i te da sa ve4e na iz4ezvane..Az sum sre6tala takiva hora i se radvam 4e gi ima do men...Ne vsi4ki sa licemeri i sexmaniaci.

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на babity
    ....
    Не смятам, че ме познаваш достатъчно за да ми даваш квалификации каква съм и каква не съм. И изобщо не мисли да казваш "видях достатъчно". Повече не искам да коментирам по този въпрос. На всички ни е ясно, че любов на гол гъз не става. Оттам натаък е въпрос на себеуважение. Познавам момичета, които започват описанието на гаджето си с "има толкова къщи еди къде си и се занимава с такъв и такъв бизнес и е мноооого богат", познавам и ЖЕНИ, които казват "под достойнството ми е да вися на врата на някой мухльо и да чакам да ме издържа". Примера ти с пича на плажа беше МНОГО неуместен. Когато видя един пич на плажа, гологлав и изваян ще ме привлече, няма как да си изкривя душата и да го отрека, но ако в последствие ми се отдаде възможност да го опозная и не ми допадне като човек между нас може да има само една добре изкарана вечер и нищо повече. По същата логика и ти като видиш някоя изваяна гола кака на морето
    ше се одървиш (примерно), ама тов не значи, че искаш да се ожениш за нея, нали?!

A i da dobavq,za mene nai-vajnoto e edno mom4e da e svqstno,milo kum men,4esten...bez zadni misli.

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Babity когато ми беше интересна и исках да се запозная с теб прочетох всичките ти 1282 коментара ! Честно да ти кажа ? Това което казах по нагоре определено го вярвам защото просто от самите коментари разбрах какъв човек си .... Относно голата мацка със сигурност няма да се одървя само от гледане .... А отностно "Познавам такива жени ... познавам онакива жени .." Да и аз познавам момичета който се интересуват "само" от характера пък ходят със богати дебели мазни чичковци .... и карат последни модели мерцедеси мда те определено ги обичат МНОГО ! Искам някой от тука да ми покаже снимка/клипче на някой грозен за финанси да има колкото да може да пие 1 кафе и да му е добре техните да работят и да изкарват пари колкото да връзват двата края момчето да има акъл но нищо друго и нека някоя от вас ми покаже че може да ходи с такъв човек ? Да бе да друг път ...
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Може да спориме цял ден и ще стигнем до началото на разговора ....
    Ела поживей в софия да видиш какви са хората тук и ела да видиш зад волана на всяка скъпа кола какво момиче кара или какъв дебелак кара и до него каква ослепителна красавица има ! Ела поживей да видиш колко по гадни и лоши са хората тука и колко е по трудно да намериш свестен човек ..... Живееш в майна таун където няма грозно момиче (иде реч за Пловдив) и си мислиш че си видяла много .... Имам няколко дни повечко житеиски опит от тебе и със няколко километра повечко обиколки из света ...
    De-Phazz - Anchorless

Град
    pz city
    момичета всички пишете някакви глупости,но и сами не си вярвате такаче ако толкова много честността както повечето от вас написаха признайте и кажете истината и не мислете че заблуждавате някой тук ние не пасем трева а заблюждавата само вас си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си