- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най ценното в едно мом4е
На 12 години съм и няям никакъв акъл но поне знам как да си инсталирам ФЛЕКС ТАЙП и знам как да си пусна кирилицаОу да най-важното знам че се пише Обида не Убида неграмотно създание ! И като съм комплексиран та кво ? Тва си е моя работа така ми харесва така ще бъда
Мразиме не ме харесвай не ми пука за теб и за жалкото ти мненийце
Отностно храненето към всички мда харесвам да храня хората защото точно от тоя форум много са хората който говорят едно а а всъщтност са милион пъти по лоши и правят съвсем друго ... Но за да изпъкнат като "добрички" във форумчето и "ох ще пусна ся лъжа да видиме дали ще им хареса ако им хареса ще пиша колко съм добър/добра как това и това и т.н" Ти така като гледам с тея 2-3 поста малко си чел по форума поразгледай поне 200-300 теми във тази секция , секция секс и т.н и се върни и ми кажи че АЗ съм комплексар плс
Бейби ок аз не съм разбрал моя грешка извинявай !! Освен бейбиту никой друг не оспори мое мнение освен че ме нарекоха комплексар ? Блак извади няколко факта дай примери с кой части кога къде какво съм казал ... Така е лесно "ей ти си комплексар ей ти си идиот" Когато обиждаш и искаш да затапиш някого изпозлвай повечко акъл и може да успееш
![]()
De-Phazz - Anchorless