- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най ценното в едно мом4е
при някои не е от значение но я си представете отивате на кафе или на друго място и той няма пари да плати вашата сметка или дори неговата.или разхождате се и искате нещо а той няма пари?Първоначално написано от GregoryHouse
и аз търся чесно момче и да ме разбира,но съгласете се,че са малко,но поне ги има
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
А защо като сте на заведение или някъде той е длъжен да ви плаща сметките бе ? ок на първата реща съгласен съм хубаво е ама кво цел живот да ти плаща ? Ако ше плащам на некоя "с изключение на 1-вата среща" То ще е или щото ми е приятелка и си е забравила парите или щото ще я е*а ... Галина мълчи плс просто ето тя доказва нашите мнения"Няма пари не ми трябва"
![]()
Галина каза всичко повече няма какво да кажа
Продължавайте със лъжливите си постчета
Със смях и съзли на очи ще продължа да чета
![]()
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от unicorn_f
Именно! Не си ме виждал в средата ми!Първоначално написано от Vichko0o
За житейският ти опит... добре, ще го призная, наистина си по - голям от мен, но за обиколките по света... не бъди сигурен!
Мисля, че все още ми имаш скайпа, може да ти пратя снимка на някои от бившите ми за да бъде съвсем неоспоримо доказателството! И пък ако си мислиш, че тука няма грозни момичета... ш' ме извиняваш! Колкото до София... гадно е, знам. Никога не бих живяла там освен ако обстоятелствата не ми го наложат!Искам някой от тука да ми покаже снимка/клипче на някой грозен за финанси да има колкото да може да пие 1 кафе и да му е добре техните да работят и да изкарват пари колкото да връзват двата края момчето да има акъл но нищо друго и нека някоя от вас ми покаже че може да ходи с такъв човек ?
Мнеее нямам ти го и нямам намерение да ти пишаЧух достатъчно от теб
Не искам да те "плаша" повече такаче ще се отдръпна от теб максимално
![]()
De-Phazz - Anchorless
Аз не съм искала да се приближаваш до мен, че сега да се "отдръпваш". Тези сцени сме ги гледали още в римските театри, аз лично нямам нужда от тях. Прави каквото сметнеш за добре, просто не се изпускай във философски размисли, не винаги си прав!
Vichko0o ima kompleksi
v edno mom4e se tyrsi da e zabaven i umen![]()
Напротив,има красиви момчета с много акъл.Поне аз познавам такива.Първоначално написано от Vichko0o
![]()
Поредният "некомплексиран"Бейбиту нали уж беше 1 бившия ? Сега от де станаха толкова много ? Както и да е . Мдааа много съм комплексиран бтв и тука е перфектното място да си избивам комплексите на 13-15 годишни заблудени лапета супер е
! black___ само като ти гледам жалкото подобие на ник и се радвам че съм комплексиран но с акъл
Пък ти бъди некомплексиран/а но кух/а като пън
![]()
De-Phazz - Anchorless
Не знам като ги изброяваме всички тия неща, какво търсим в едно момче, дали гледаме за тях когато се влюбим в някого,но тези критерии може би влизат в действие когато вече се замисляме за едно много по-дългосрочно обвързване с някого![]()
![]()
Но,за да ми е приятно едно момче и което е важно за мене е да мога да си говоря с него!Без да се притеснявам,да мога да общувам максимално свободно с него както с моите приятелки!(поне сме така с моя приятел)Също така е важно и да има харизма,чар,за да ми е приянто в неговата компания.Да е весел,освабаден,да не е прекалено затворен в себе си.
vichko0o mnogo ti znai ustatakompleksiran si li4i ti ot kilometri
![]()
misleh 4e tova e gotin forum.
ti si lapeto sigorno si na 13-16plue6 ubidi po vsi4ki v temata
![]()
Нещо ти е грешна информацията. Не помня да съм казвала, че досега съм имала само едно гадже. Няма логика да ти го кажа, защото не е така!Първоначално написано от Vichko0o
На 12 години съм и няям никакъв акъл но поне знам как да си инсталирам ФЛЕКС ТАЙП и знам как да си пусна кирилицаОу да най-важното знам че се пише Обида не Убида неграмотно създание ! И като съм комплексиран та кво ? Тва си е моя работа така ми харесва така ще бъда
Мразиме не ме харесвай не ми пука за теб и за жалкото ти мненийце
Отностно храненето към всички мда харесвам да храня хората защото точно от тоя форум много са хората който говорят едно а а всъщтност са милион пъти по лоши и правят съвсем друго ... Но за да изпъкнат като "добрички" във форумчето и "ох ще пусна ся лъжа да видиме дали ще им хареса ако им хареса ще пиша колко съм добър/добра как това и това и т.н" Ти така като гледам с тея 2-3 поста малко си чел по форума поразгледай поне 200-300 теми във тази секция , секция секс и т.н и се върни и ми кажи че АЗ съм комплексар плс
Бейби ок аз не съм разбрал моя грешка извинявай !! Освен бейбиту никой друг не оспори мое мнение освен че ме нарекоха комплексар ? Блак извади няколко факта дай примери с кой части кога къде какво съм казал ... Така е лесно "ей ти си комплексар ей ти си идиот" Когато обиждаш и искаш да затапиш някого изпозлвай повечко акъл и може да успееш
![]()
De-Phazz - Anchorless
да черпи бира и цигари
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Да, жените имат право да искат мъже с пари, но и мъжете с пари имат право да си сменят покупките, нали така?
Да е мил![]()
![]()
![]()
mmda lubovta e slqpaПървоначално написано от albb
![]()
за фИешъните ли пииитатеПървоначално написано от lofff1991.f
![]()
За мен лично най-важното качество за напред в едно момче е той да е искрен с мен !Първоначално написано от lofff1991.f
леле колко съм ценен
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
Да може да ми каже всичко в очите.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Айде пак сме големи моралисти.
Много пишете по форуми ама иначе като видите някое дебело или грозно момче го режете веднага,без да ви интересува колко е честен и добър.
По темата - Най-важни са парите.
Когато бях малка мислех,че парите са всичко,когато пораснах разбрах,че е така.
Първоначално написано от Steli{P}
аз съм веч безценен
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
ами аз отдавна вече не гледам красотата...по скоро чара...и искам някой не само да ми казва ,че ме обича ами и да го доказва,щот тфа ми липсва![]()
Всички женски лъжат тук,без да ги ева.Първоначално написано от GregoryHouse
Прав си.