Чета и чета и чета и чета и се заливам от смях .... Всички искате и то МНОГО !!!!! А някоя от вас случайно така ДА Е ДАЛА ТЕЗИ НЕЩА ???? "Да разбирасе аз и аз и аз ..." Да дръжки Вие освен да истаке друго неможете ! От тоя форум са малко хората на който мога да кажа евалата и една от тях е МартиПарти ! Заради тази реплика ".Аз самата не мога да изисквам от партньора си нещо,което не притежавам. " Това е нещото което вие дебилни разхайтени млади разглезени девойки трябва да разберете !!! ИСКАЙТЕ ТОВА КОЕТО МОЖЕТЕ ДА ДАДЕТЕ !!!Не вие да изисквате от някое момче да е почти перфектния а вие да сте някъф плужек и после "ами той не ме обича той ми изневерява и т.н" Много ясно че няма да е с вас той си има стандарти вие не ги покривате Аиде у лево и да ви нема ..... Искайте такива хора каквито вие можете да бъдете и искайте това което можете да дадете ..... Точно заради тази алчност и безличие този форум се пълни със теми от сорта на "харесвам един ама хоря с друг и се е*а с 3-ти .... Оф толкова много време го чаках и ся кво той е с мене само заради сеска и т.н" За да искате толкова много трябва вие да покривате тези стандарти за да има за какво да се залепи някой за вас до тогава просто ще си бъдете поредните ку*вички който искат и искат и искат щото мама и тате само дават Дано всяка от вас която е изказала мнение което е лъжливо от ВСЕ СЪРЦЕ И ПОЖЕЛАВАМ НЕЩАТАТА КОЙТО Е ИЗИСКАЛА НИКОГА ДА НЕ ГИ ПОЛУЧИ !!!!!!!