Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
Искате от 1 момче да е честен да е загрижен за вас да ви разбира да не се възползва да ви обича или да ви бъде истински приятел без да си играе с вас да не е лицемер да не е глупак да има чувство за хумор и още хиляди неща ..... А съзнавате ли че за да има такъв човек до вас първо ВИЕ трябва да стигнете тези неща .... Щотото аз до сега не съм видял момиче което да е имало всичките тези добродетели !!! А да че забравих ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ДА Е КРАСИВ !!!!! Мда продължавайте с филмите На тоз исвят е или едното или другото "Красота без акъл / Акъл без красота" Няма средно нещо !!! Просто това е тези 2 неща не върят ръка за ръка те са врагове Продължавайте да се надявате мацки успехи

Miiii na men za jalost mi kuca malko 4uvstvoto za humor...Da moga da se pravq na 6ut,no me e strah da ne izglejdam kato idiot pred momi4eto....
Ina4e ima ne6to vqrno v mnenieto ti,daje ima dosta verni misli
Dano mnenieto mi da e prozvu4alo vse edno se naduvam(kazvam prozvu4alo ama pi6a...kakto i da e...)
I izvinqvaite 4e ne pi6a na bg,ama s1m v zala,a p1k tuka nqma ni flex type ni kirilica ni ni6to....