.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Хайде де....няма ли и други ходили на изпита днес? Сантра ,тайна ли е от къде си? Позната си ми
    От София съм
    OK Mислех ,че си от ПраВЕЦ но е моя гршката,извиняваи
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Една моя приятелка беше на изпита и каза, че е много доволна. Наистина и тя не е очаквала да се падне Вазов, нито Ботев, но пък си е знаела много добре темата. Очаквам да има поне 5, защото тя много учи тая година и знам, че се е справила много добре

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Една моя приятелка беше на изпита и каза, че е много доволна. Наистина и тя не е очаквала да се падне Вазов, нито Ботев, но пък си е знаела много добре темата. Очаквам да има поне 5, защото тя много учи тая година и знам, че се е справила много добре
    Дай боже секи му!!!!!!!

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    София
    За вчерашния изпит по история- братовчедка ми каза, че масово народа се изнесъл на 15тата минута...за съжаление и тя е предала бял лист

Много хора са доволни от Вазов ама тази нова история ..
    Успех на всички ..
    Дано влезете.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Дай боже секи му!!!!!!!
    Ами тя ми каза, че всички хора около нея, които могла да види де, са предали бели листи. Едната яла ли ко правила, другия гледал в точка, тоя зад нея спал през целия изпит ....

Мега фен
    Град
    София
    Тази година ще има МНОГО двойки!

Мега фен Аватара на Blab
    Дано, дано!

ПП:Сантра, хубав профил.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Дано, дано!

Дано да има двойки ли??

Иначе...сега виждате ли колко е важно да не намесваме логиката...ами да учим всичко което се изисква.Незнам как може да кажете...ооо точно тази само не сам я учил/а !? Не осъзнавате ли ,че става дума за бъдешето ви...... това е един от най-важните моменти в живота..... ох...

Все пак успех,стискам палци

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    София
    Дано, дано!

Дано да има двойки ли??

Иначе...сега виждате ли колко е важно да не намесваме логиката...ами да учим всичко което се изисква.Незнам как може да кажете...ооо точно тази само не сам я учил/а !? Не осъзнавате ли ,че става дума за бъдешето ви...... това е един от най-важните моменти в живота..... ох...

Като тръгнеш да учиш темите и да се готвиш за още 2,3 изпита по различни предмети пак ще си говорим. Като се готви повече от един предмет е много ясно, че единия все назад ще остане.
    Представа имаш ли от обема на темите и от броя им?

be_true: Amelie Poulin rocks!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Дано, дано!

Дано да има двойки ли??

Като тръгнеш да учиш темите и да се готвиш за още 2,3 изпита по различни предмети пак ще си говорим. Като се готви повече от един предмет е много ясно, че единия все назад ще остане.

be_true: Amelie Poulin rocks!
    Виж сега,ясно ми е. Точно поради тази причина съм започнала от сега да се готвя.Не казвам ,че не си права,но не можеш да отречеш факта ,че някои хора се отнасят мн безотговорно към бъдещето си и сядат да учат последнитя 2 месеца.Не визирам никой от форума. Това е лично мое мнение,никой не е длъжен да се съгласява с мен......

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    София
    ^ Как се готвиш, по какво учиш? Според мен ти е твърде рано да се готвиш. А и 2 месеца са напълно достатъчно да се зазубрят темите- ефект има, но нищо не остава после, а и кашата е пълна, но всеки си има методика.
    Пък и при 2+2 теми е много по голям шансът да ти се падне нещо, което си учил.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Не е хубаво темите да се зубрят. Трябва да се учи с разбиране, защото като си назубрил една тема след 2 дни почваш да зубриш друга и като назубриш и другата вече не помниш нищо от първата...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Не е хубаво темите да се зубрят. Трябва да се учи с разбиране, защото като си назубрил една тема след 2 дни почваш да зубриш друга и като назубриш и другата вече не помниш нищо от първата...
    Така е,а за сведение на Сантра........аз не зубря,и ефект няма.Опитвам се да уча,но в пълният смисъл на думата. И съм написала вече 3 теми. Бавно....малко по малко,до 12 ти клас ще ги напиша всичките 22 Не искам да се обяснявам на никого,всеки си има всой метод.Едните учат,другите зубрят.

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    София
    BeBsItO, ти пък защо реши, че някой те обвинява, че зубриш?!Щом не искаш, не ми обяснявай как учиш- съжелявам, че проявих любопитство

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    BeBsItO, ти пък защо реши, че някой те обвинява, че зубриш?!Щом не искаш, не ми обяснявай как учиш- съжелявам, че проявих любопитство
    Не,неее напротив. Просто ми прозвуча малко подигравателно. Моля ви не ме вземайте за някакъв луд зубар с болни амбиции ! Но по тази тема съм наистина болна.......много хора ми се смеят като им кажа....... Иначе няма проблем Сантра.Аз съм си виновна.

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^на учещите с разбирането много поздрави...темите по каквото и да е - БЕЛ, история, география са зубрашка история...така се изкарват най-високи оценки...а за около 6 месеца макс можеш да научиш 22 теми наизуст, колкото и да си зле
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    ^на учещите с разбирането много поздрави...темите по каквото и да е - БЕЛ, история, география са зубрашка история...така се изкарват най-високи оценки...а за около 6 месеца макс можеш да научиш 22 теми наизуст, колкото и да си зле
    Извинявай но такова ''компетентно'' мнение не бях чувала. Мнооого е зле народа.Сега разбирам защо България никога няма да се оправи

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    Аз кандидатствам тази година с история и литература...
    И да, по история може и да става въпрос за зубрене в някои случаи, но в самите теми са включени много анализи на събитията, така че по някакъв начин да ти се изяснят логически защо са точно така.Вярно е, че в по-голямата си част са чисто научаване наизуст.
    И ти или не си кандидатствала с литература, или просто не си се подготвяла както трябва, защото в седми клас може и да са те карали да учиш наизуст, но за кандидатстудентски изпит няма как да стане това.Не можеш да знаеш как точно ще бъде формулирана темата върху даден автор и произведение, за да си убеден, че това, което си научил, ще отговоря на зададения проблем.И ако просто си напишеш някакви думички и фразички, но без да разбираш за какво става въпрос, темата ти въобще няма да отговаря на изискванията и няма как да получиш висока оценка.Нужно е да си запознат с основните идеи и мотиви в творчеството на опеределен автор, да си разсъждвал върху тях, да си се опитвал сам да ги откриеш в някои произведения и да ги разбереш.Много се дразня, когато някой говори без да си дава сметка за нещата и без да има личен опит.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    давам си доста ясна сметка...не са ме карали да уча теми наизуст никога, просто в седми клас, когато ходех на курсове по БЕЛ, госпожата успя да ме научи как да пиша, начинът, по който да се изразявам и аргументирам...на това сигурно не му е тук мястото, но имам пълните точки на анализа на матурата, а ще кандидатствам с математика...някакси имам достатъчно хора в обкръжението, които ще кандидатстват с тези неща...всичко се учи наизуст, като знаеш достатъчно добър анализ и можеш да мислиш поне малко, можеш да говориш едни и същи неща по всяка тема, само да вадиш различни изводи и да правиш различни логически връзки

само заради зубрашката история не кандидаствам с литература...много добър мои приятел, с доста богата обща култура имаше 4,50 на предварителния по история в СУ, никога не е учил неща наизуст, съответно затова оценката му е такава
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София
    Само да ви светна за още по-светлата действителност. По време на сесия тия теми,които сега ги учите по цяла година, тогава ще имате средно по 5-6 изпита такива. Всеки със същия обем материал. Времето ви за учене обаче няма да е 1 година за всеки зипит,а 4-5 дни максимум.
    Малко или много- зубренето е нужно.
    Smile!?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Само да ви светна за още по-светлата действителност. По време на сесия тия теми,които сега ги учите по цяла година, тогава ще имате средно по 5-6 изпита такива. Всеки със същия обем материал. Времето ви за учене обаче няма да е 1 година за всеки зипит,а 4-5 дни максимум.
    ОХ права си..... и все пак искам да науча основните неща, а не да ги назубря

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Харесвам Вазов, ама бях готова да пиша за "Под игото", Епопеята изобщо не я бях преговаряла и ми е много кофти. Дано все пак оценката е добра. Много се старах за тоя изпит...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Харесвам Вазов, ама бях готова да пиша за "Под игото", Епопеята изобщо не я бях преговаряла и ми е много кофти. Дано все пак оценката е добра. Много се старах за тоя изпит...
    Дано си го взела !

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    знам, знам, но и ти знаеш в гимназията какви са обемите и някак нанагорно идва изведнъж тея теми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си