.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от plushinka1
    аз се обезкосмявам с кола маска вкъщи на всички части от тялото, но имам нагревател...50 лева беше но 1 път го купуваш после само патрончетата с кола които са по 3 лв не е скъпо има различни видове според предпочитанията и вида на космите ии топлата кола маска е по-добър вариант тъй като от топлината порите се отварят и космите се отстраняват по-лесно следователно и по-безболезно
    И аз мисля да си купя, защото ми писна да давам куп пари за кола маска...На триъгълника едва ли ще се справя сама, но поне на краката...

А ленти купуваш ли си?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

jonka
    Guest
    Ас ползвам една италианска и съм ного доволен мисля че беше joycare-340 или нещо подобно .
    Пълнители сии купувам запо 12 лева 6 броя от една парфюмерия а лента на ролка .

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Аз пък съм по-доволна от студената на Джанкар, явно евъпрос на предпочитания. Иначе сега ползвам една на Таки Про, признавам, не е никак силна, но мирише уникално и оставя кожата супер мека. Иначе за крака предпочитам епилатор, но понякога и кола правя, а на триъгълника и за не мога да дръпна, ходя си на козметик.

П.П.: За тези от вас, които се омазват в кола (но истинска, не на захарна основа) измийте се с каквото олио имате, бебешко, готварско, зехтин. Така няма да си смъкнете кожата. Вероятно повечето от вас го знаят, но имах колежка, която си махала лицевото окосмяване и забравила да си вземе кърпички за след почистването. Резултата беше, че от търкане с топла вода и хавлия си беше разранила кожата над устните. Ужасно. Ако колата е захарна - топла вода върши работа.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си