- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска вкъщи
преди малко ползвах студена на Jankar (май така беше)някъв ужас...така болешемахах си космите от ръцете..е..махна ги
само че довършвах с епилатора щот мн ме болеше
добра е но трябва да има някой да дърпа ако ти е за 1 път..мн боли и ако не беше майка едва ли щях да се усмеля да дърпам
иначе..не ескъпа около 1 лев беше.изкарваш я мачкаш я и си я слагаш на крака натискаш малко хубаво да залепне и дърпаш
![]()
Cruel Intentions
Ама колко по един лев трябав да си вземаПървоначално написано от mystery`girl
![]()
mindscan
права си..е то зависи откъде ще маха космите
но ако е отвсякъде...(триъгълник,кра а,мишници..)ще трябва повечко
![]()
Cruel Intentions
И аз ползвам студената на Jankar и не ме боли о.0 Обикновено си взимам 2 броя за всеки случай. Лесно е за употреба ама по някое време се скапва и почва да лепне като дъвка по пръститеТрябва да се усети тоя момент щото веднж малко трудно си изчистих ръцете...
![]()
А някой от форума ползва ли топла кола маска у дома? Да ми препоръчате някаква, че искам да пробвам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Еми аз ползвам Strep и Veet ....
Така се ползват...
1.Измийте кожата и подсушете с кърпа.Важно е кожата да не е мазна или суха.За ефикасно отстраняване на косми ,лентата трябва да бъде затоплена.Затоплете Strep Cristal Strip с ръце в продължение на минута.
2.Хванете краищата на сгънатата лента и ги разделете като отделяте двете части на лентата много бавно една от друга.
3.Прегънете едната половина на лентата на две с восъчната част на вътре.Опъвайки кожата ,поставете другата лента върху мястото ,което ще депилирате по посока на разтежа на космите.Пригладете с ръка лентата няколко пъти и продължете с точка 4.
4.Издърпайте долния край на лентата с бързо и рязко движение по посока обратна на разтежа на космите.Ако върху кожата остане част от восъка или не сте доволни от резултата ,лентата не е била достатъчно затоплена с ръце или е била оставена да престои прекалено дълго върху кожата.
5.Вземете прегънатата лента(точка 3).Навийте я на ролка и пртиснете ролката няколко пъти с пръсти ,докато восъкът отново прилепне.
6.След разгъване на лентата ,тя се използва по горепосоченият начин начин (точка 3 и 4).Всяка лента може да се използва по няколко пъти.
След депилацията ,нанесете тънък слой мазен крем за овлажняване.
Дано съм ти помогнала...Пък и навсякъде има приложение...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Когато си правя кола-маска вкъщи, купувах си на Jankar - една в тубичка. Слагах я за няколко секунди в микровълновата, кола-маската се разтапя много добре (внимавай да не стане прекалено топла), нанасям със шпатулката, която е вътре, слагам парче плат върху нанесената вече кола-маска и дърпам. Ефектът е добър. Аз хабя по малко повечко кола-маска - за краката ми трябват 2 тубички, но мои приятелки с една карат по доста време.
az sum pozlvala za rucete topla kola na jankar... ama mi e po - lesno s epilator, po - barzo stava...Първоначално написано от jghgh
Взимаш си едни готови лентички и действаш!!!
Ползвала съм такава кола маска, но наскоро пробвах топла с ленти и определено съм 10 пъти по-доволна.
Аз не съм привърженичка на домашната...Някак си не става както трябва.Предпочитам услугите на професионалист.Сега за 10-15 лева....Пък и си е друго ,когато някои дръг дърпа,особено на триъгълника.
аве и аз така...веднъж пробвах(аз на краката)и цялата се УлепкахПървоначално написано от BallFace
вие кво правите незнам![]()
аз от скоро почнах с течна на Jankar и съм доволна![]()
Ходих на козметик за триъгълника и ми взе 5лв. ... не боли кой знае колко , търпи се .
Но майка ми ми я прави същата. тя си прави сама кола маска от 8 години и доста е свикнала, така че мисля на нея да давам вече)))
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
az mn iskam da hodq na koik da mi maha na triygylnika ama toi salona e edna staq i vliza6 i si4ki te z i vseki moment moje da vlezne nqkoi da te vidi 6toto az sym ot malyk grad i takiva saloni golemi nemaaa :SSS
moje li da mi kaje nqkoi kak to4no se izpolzvat letite VEET za podmi6nici i bikini liniq za6toto nz kak i probvah no cqlata se ulepih v lepiloto![]()
da mn 6te sam ti blagodarna heiressza6totot tezi taka si stoqt ve4e okolko 3 sedmici i o6te ne sam gi polzvala
аз се обезкосмявам с кола маска вкъщи на всички части от тялото, но имам нагревател...50 лева беше но 1 път го купуваш после само патрончетата с кола които са по 3 лв не е скъпо има различни видове според предпочитанията и вида на космите![]()
аз се обезкосмявам с кола маска вкъщи на всички части от тялото, но имам нагревател...50 лева беше но 1 път го купуваш после само патрончетата с кола които са по 3 лв не е скъпо има различни видове според предпочитанията и вида на космитеии топлата кола маска е по-добър вариант тъй като от топлината порите се отварят и космите се отстраняват по-лесно следователно и по-безболезно
а тя как се използва искам да кажа топлата
За всички части от тялото без триъгълника ползвам топлата на Jankar и съм много доволна. А за триъгълника ходя на козметик, защото просто сама не мога да се справя - първо, че ме е страх да дръпна и второ, че не мога хубаво да ги махна сама... Друго си е някой друг да дръпне![]()
А колкото до розовите лентички на Veet - наистина пълен боклук... Миналия месец ми се наложи да си ги взема - е освен, че цялата бях в лепило, абсолютно нищо не махнаха, а само ми накъсаха косъмчетата та после трябваше да чакам сумати време да ми се оправят за кола![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
така значи мисля че повечето мнения са за топлата Джанкар, но като ида в аптеката кво да кажадайте ми една топла кола маска, така ли? все пак тя няма да е топла тогава
![]()
Първоначално написано от vow
Имате ли от топлата кола маска на Джанкар?
Или каква кола маска на Джанкар имате?
- ...
Ами дайте ми от топлата![]()