.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

може ли така да стане ?

здравейте .. искам да ви питам нещо свързано с класирането.. като първо желяние бях подала една паралелка с руски език а като последно четвърто желание бях подала една друга паралелка приеха ме в тая руската но сега размислих и искам да питам може ли да чакам второ класиране за да мога да вляза в последната паралелка въпреки че нея я писах на последно място какво става в такива случе като моя да искам да вляза в някоя паралелка която съм писала на последно място

надявам се да няма глупави и ненужни мнение и благодаря предварително
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Пловдив
    Ем не можеш щом ти е първо желание... Можеш само да се качваш нагоре, а като ти е на първо желание няма накъде... Ако ти беше последно тогава...Надявам се да съм помогнала

Цитирай Първоначално написано от 'nerD
    Ем не можеш щом ти е първо желание... Можеш само да се качваш нагоре, а като ти е на първо желание няма накъде... Ако ти беше последно тогава...Надявам се да съм помогнала
    мерси да помогна ми ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Добре де, а ако се откаже и се яви на 2ро класиране, няма ли шанс класът да се запълни от други с по-висок бал и тя да изпадне надолу?
    Щото така изглежда, че човек никога не губи, ако чака второ или трето класиране?
    Нещо съм ги позабравила тези нещица..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

tva da se vru6ta6 na poslednoto si jelanie stava samo na 3-to klasirane
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Град
    Пловдив
    Да а и не е гаранция, че ще е останало място на 3-то. Принципно ако има са единици....

Отиди в училището и попитай. Там ще ти обяснят.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

ЩО НЕ МИСЛИТЕ ПРЕДИ ДА СИ ПИШЕТЕ ЖЕЛАНИЯТА !?!
    Кажете НЕ на женските мустаци !

Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!

Град
    Пловдив
    Е що не мисли?!?!?! Не я упреквай. Свършило е вече, и да говориш и да питаш се тая....

Мега фен
    не можеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си