- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- връзка с обвързани
нека си поговорим и за това...имали ли сте връзка с обвързани?как се справихте с ролята на "любовник/ца"?колко продължи авантюрата?
Никога не можем да устоим на това,което не притежаваме...
Loser,I still love you!!!
Не ме е яд че си тъп,яд ме е че ти личи
аз никога..
дано и не ми се случи..![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Не съм имала и не искам да имам.
аз съм имала.беше мн интересно.тогава всички се кефеха на това момче,аз му казах че не е нищо особено и после той почна да ходи по мен докато имаше гадже.после бяхме заедно и той тръгна с мен и скъса с нея.после беше мн забавно,защото всички ме мразеха най-вече тя,но на мен не ми пукаше![]()
Аз съм имал връзка... има тръпка.. ябе яко е
Raise your fist!
Има я повече тръпката ,макар че връзка с такива издържат за много кратко време!
не е яко![]()
Никога не съм била любовницаСамото понятие ми звучи смешно. Твърде тъпо ми се струва да бъда втора, да деля любимия си човек с някоя друга.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
И какъв е смисалът от такава връзка? Че то не е истинска..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Не съм имала връзка с човек, който е бил обвързан с друга, но ми се е случвало аз да съм обвързана с някой и да имам връзка с трети
Тогава ми харесваше, но сега не бих го направила...
Не съм имала такава връзка, не смятам и да имам
Няма да ми е приятно да деля харесваното от мен момче с друга..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Бях преди време попадала в такава ситуация, всичко беше добре ужким нямаше приятелка и след време се разбра ,че си е имал приятелка и даже 7 год. са били заедно ,добре ,че поне го разбрах на време и се отарвах от него![]()
е да определено не е приятно,но я има тръпката![]()
![]()
Имах нещо подобно.Момчето и аз имахме 6 месечна връзка,когато всъщност разбрах,че той милият си е имал приятелка от цели две години наравно с мен![]()
Никога няма да го направя това.![]()
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
В началото с моя бяхме така, но сега вече сме си само двамцата.Може би постъпих детски, но му казах "Ако си с нея, си с нея, ако си с мен, си с мен." ии в крайна сметка остана с мен![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
да... имала съм такава връзка... и то наскороспоред мене си има своите плюсове и минуси... най-якото естествено е че има тръпка... но при самата мисъл че след като е бил с мене отива при нея ми ставаше мнооо кофти :[[ и за това всичко приключи бързо
![]()
Не бих го направила, защото ако съм втората - трябва да се крия и да се чудя кой ме е видял и на кого ще каже, а това е супер изнервящо и натоварващо
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
При тенисът тръпката е по-голямаПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имала съм, да. Бая време бях 'любовница', ама накрая си го спе4елих![]()
![]()
Робинята на Quench