.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

все още го обичам...??

moqta istoriq e slednata: minaloto lqto imah vruzka s edno mom4e, vsi4ko si vurve6e po voda , golqma lubov i tn, i tn. Oba4e s na4aloto na daskalo ne6tata mejdu nas zapo4naha da se promenqt , toi stana po studen i az se promenih su6to. nakraq sled 1 mesec "muki" se razdelihme no si obe6tahme 4e 6te si ostanem priqteli. Togava i dvamata o6te imah me 4uvstva edin kum drug i tova be6e qvno. S vremeto i tova izblednq ( za men be6e dale4 po trudno) i ve4e bqh ubedena 4e dvamata sme si ostanali samo s priqtelstvoto, no ( i dvamata si imame novi gajeta) naskoro mi izpluvaha v glavata spomenite ot lqtoto i ot misulta 4e sega pravi su6toto s drugoto momi4e zapo4na mn da me boli
    samata az v momenta ne sum mn naqsno s 4uvstvata si kum nego i neznam kakvo da pravq...
    molq vi davaite suveti
    p.s. ako nqmate smislen otgovor pls prosto ne pi6ete

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Като за начало инстални 1 кирилица После първо разбери твойте чувства какви са ! Само не разбрах той се държи със всичките си гаджета така както с тебе ? Т.е . уж голямата любов и след 2-3 месеца край ? Ами още по удобен начин да ог забравиш Гледай си сегашното гадже опитвай се него да харесаш и майната му на оня не си заслужава да си блъскаш главата заради бивши които са те наранили Имали сте нещо вече го няма житова продължава имаш ново гадже отдай му се може пък да се окаже по добър от стария Но като заначало просто обмисли чувствата си и тогава прави каквото ще правиш Успееш ли да разбереш какво точно искаш и защо ще го получиш
    De-Phazz - Anchorless

Re: все още го обичам...??

Цитирай Първоначално написано от ilonkaa
    moqta istoriq e slednata: minaloto lqto imah vruzka s edno mom4e, vsi4ko si vurve6e po voda , golqma lubov i tn, i tn. Oba4e s na4aloto na daskalo ne6tata mejdu nas zapo4naha da se promenqt , toi stana po studen i az se promenih su6to. nakraq sled 1 mesec "muki" se razdelihme no si obe6tahme 4e 6te si ostanem priqteli. Togava i dvamata o6te imah me 4uvstva edin kum drug i tova be6e qvno. S vremeto i tova izblednq ( za men be6e dale4 po trudno) i ve4e bqh ubedena 4e dvamata sme si ostanali samo s priqtelstvoto, no ( i dvamata si imame novi gajeta) naskoro mi izpluvaha v glavata spomenite ot lqtoto i ot misulta 4e sega pravi su6toto s drugoto momi4e zapo4na mn da me boli
    samata az v momenta ne sum mn naqsno s 4uvstvata si kum nego i neznam kakvo da pravq...
    molq vi davaite suveti
    Мисли за това което е сега ,а не за това което е било преди.Просто не си струва ,с годините ще го осъзнаеш и сама.Не си го обичала толкова много ,просто искаш да живееш с мисълта ,че си го обичала .Послушай ме ,не ти говороя глупости защото и аз съм била в такава ситуация и чак сега осъзнавам ,че да обичаш е нещо коренно различно от това което всеки си е представял.Успех с новото момче и гледай само напред!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Остави ги тези спомени от миналото лято... Гледай напред. Всичко между вас е приключило, ти имаш нова връзка, той също. Мисли за тези неща.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Като за начало инстални 1 кирилица После първо разбери твойте чувства какви са ! Само не разбрах той се държи със всичките си гаджета така както с тебе ? Т.е . уж голямата любов и след 2-3 месеца край ? Ами още по удобен начин да ог забравиш Гледай си сегашното гадже опитвай се него да харесаш и майната му на оня не си заслужава да си блъскаш главата заради бивши които са те наранили Имали сте нещо вече го няма житова продължава имаш ново гадже отдай му се може пък да се окаже по добър от стария Но като заначало просто обмисли чувствата си и тогава прави каквото ще правиш Успееш ли да разбереш какво точно искаш и защо ще го получиш
    mersi za suveta
    ami za tova kak se durji s momi4etata: ami toi e super mil i znae kak da omae edno momi4e. Problema e 4e vupreki 4e se razdelihme toi produljava6e da se griji i da se interesuva ot men, vse edno o6te sme zaedno... a i opitvah se da go zabravq turseiki lo6ite strani v nego i vse ne namiram kolko puti sme se karali sled tova i osnovno be6e negovata vinata i pak az mu pro6tavah ili suotvetno toi na men
    p.s. probvah ve4e tri pati da instalna kirilicata ama ne staa

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

molq vi davaite suveti
    Можеш да "насереш" и да му се обадиш
    и да опитате пак да се сближите.
    Изводът е-няма такова "да останем само приятели"...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Наистина, няма приятелство след любовта.Има или "добри познати" или "бъдеща двойка отново".Не знам какво да ти кажа и аз съм в подобна ситуация, но се опитвам да си гледам настоящето... "
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

не се рови в миналото... и какво като той е друга? ми така и трябва да бъде ! живота продължава.... той го е направил и те е преживял.. сега ти трябва да направиш същото... просто не мисли за него и мисли за сегашното си гадже... не е много трудно... воля се иска ! хайде не се сдухвай лято е ! бъди силна и горе главата
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Поредната тийн драма
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

mersi za suvetite
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Наистина, няма приятелство след любовта.Има или "добри познати" или "бъдеща двойка отново".Не знам какво да ти кажа и аз съм в подобна ситуация, но се опитвам да си гледам настоящето... "
    mai na nas ni se o4ertava purvoto... ve4e q nqma vuzmojnostta "bude6ta dvoika otnovo"

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    molq vi davaite suveti
    emm kakvo da ti kaja... 2-3 puti ske govorili da se suberem otnovo, situaciqta be6e "ediniq predloji drugiq otkaje" stignah me i do tam vednuj toi da se durji pred horata vse edno hodim, po4naha da ni odumvat i toi se odrupna i az su6to, no nakraq si nqma6e druga rabota pak da me zakara do nas,kogato po4naha po-golemite problemi...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    molq vi davaite suveti
    emm kakvo da ti kaja... 2-3 puti ske govorili da se suberem otnovo, situaciqta be6e "ediniq predloji drugiq otkaje" stignah me i do tam vednuj toi da se durji pred horata vse edno hodim, po4naha da ni odumvat i toi se odrupna i az su6to, no nakraq si nqma6e druga rabota pak da me zakara do nas,kogato po4naha po-golemite problemi...
    То си е така,никога няма да
    бъде същото,дадох го като единствен
    вариант да си с него.
    Иначе опитай да го забравиш...

Град
    пловдив
    Мисля че трябва да забравим миналата любов и да минем напред,защото няма само една любов.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Забрави за миналото и продължи напред.

Град
    Sofia
    Просто недей да се връщаш в миналото....започнала си да го забравяш,намерила си си друг и изведнъж си се замислила кфо е било лятото и че сега тфа го прави и с другото момиче и за кфо се върна там?...Няма смисъл...щом е щастлив с нея и не изпитва нищо къй теб вече,направи и ти същото....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    moje bi o6e go har,no skupa trqbva da produlji6 napred
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

mersi na vsichki za suvetite
    emm 6te se opitam da go zabravq napulno

Град
    Враца
    Ем кфо да кажа..ПРОСТО НЕ СЕ ВЛЮБВАЙТЕ БЕ ХОРА.. Нищо хубаво от нея.. Опитай се да го забравиш! Не мисли за миналото! Гледай напред!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си