- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам моми4е
харесвам моми4е ama ni6to neznam za tqh kajetemi pove4e kakvo haresvat osven pari i koli tam za cikal kak se vazbujdat kavtip mom4eta haresvat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe koto kajete pls
malak li vaob6te ne sam malak 15 godini idioti takiva
пич ти на 10 ли си??
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
a,na kolko si?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
На колко си,на колко си-КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА???
Иска помощ,а не да попълва лексикон.
Автора,момичетата най-обичат големи
кренвирши(някои им викат креМвирши).
Само 4 лева за килограм са.
Обичат също да знаеш български и
да не пишеш на шльокавица.
Първоначално написано от Bai Toq
em da ti kaja,qvno e maluk
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
бай тоя, като те гледам така и ти си ни набор![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Бабо Ванго,кажи на колко съм?Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
10-15, бабина![]()
Гледай сега,кифло.Първоначално написано от AnIcHkAtA
По скайпа ти съдя,че си 95 набор,ако не е
така,още по-зли ,щото акълът ти е като за `99.
Ако аз съм на 10,ти трябва да си в на баща ти да не казвам кое.
Айде смятай ,баба, и ПИИС![]()
П.П.Не се дъхай на Бай Тоя.
леле като харесваш момиче тряа да знаиш от кво се възбужда ли![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
в цикъл трудно ще я възбудиш, най-много да я изнервиш![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Добре де, шефче, по-спокойно
![]()
Брат ми.Някой обичат парите някой секса,други защото те обича истински.Избери внимателно с тоя от трите искаш да имаш.Аз предпочитам третата която да ме обича истински.Любовта и живота не се копува с пари и дори да ти са в повече може да ти помогнат за материялното,но не за чувствата.То че има хора който им дават пари да се приструва,че го обича има и такива.Но за да си намериш подходящия партъор трябва да го чувсташ сам.А не "А скии скии кфа мацка,брато дай и 20 лева да тръгне с теб.ТОва за мен е простотия.Сравнение с истинската и искрената обич.Родителите ти са те създали с любов,която ги свързва вечно.Любовта е хубово нещо..Може да ти се стори тъпо,че ти говоря тези неща,но някой ден ще разбереш какво е.
Запомни. Ако искаш да постигнеш нещо,бори се за него докрай!![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не си хаби думите,няма да те разбере(скоро)Първоначално написано от AnzaRe
![]()
![]()
![]()
Ми има значение щото ако е на 10 едва ли ще му служат съветите виПървоначално написано от Bai Toq
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Може би да може би не.
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Браво едно наистина свястно мнение,но за съжаление истинската любов е трудно да се намери,обаче винаги има надежда.А до това какво харесват жените,еми при всяка жена си е различно,така че не се притеснявай просто бъди себе си,пък ако не станат нещата не е поснедната жена на земята,така че горе главата,ти сам ще си намериш отговора.Първоначално написано от AnzaRe
![]()
И на 100 да е,щом е пуснал такава тема,Първоначално написано от MaDDnes-f
така написана-значе е кръгъл идиот и
няма какво да му се обяснява сериозно.
Или може би ние сме идиотите
дето пишем въобще![]()
Те всички са курви и не харесват друго освен пари и колиПървоначално написано от lidera
Е може би ще харесат и вила на морето де
![]()
копеле разби ма
![]()
+1Първоначално написано от evelinka1122
lidera написа:
kakvo haresvat osven pari i koli
Те всички са курви и не харесват друго освен пари и коли funfunfun Е може би ще харесат и вила на морето де Very Happy
Да! Харесваме пари, коли и безмозъчни момчета, които не са си имали работа с момиче, разлино от к*рва, и не знаят какво точно иска МОМИЧЕ, та му дават само материални глупости. Там, накъдето отива света, меркантилността у една жена май се подрежда до сексапила като най-често желано предимство. Ми не ми се живее в такъв свят, където кифлите са на почит!
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
nesam na 10 na 15 sam![]()
malak li vaob6te ne sam malak 15 godini idioti takiva
Аве вие обаркахте съвсем момчето е.![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you