.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City

SE k550 - за M2 картата (може би)

Тъй като не съм ви досаждал с нова тема от 1 ден ся му е времето Значи конвертирах си един епизод в .mp4 формат и реших да си го кача на тела чрез дата кабела. Ама на, не щя :
    http://i35.tinypic.com/118ke9j.jpg
    Кви сектори, кви 5 лева Проверих файла - не е повреден, тръгва си на BSPlayer-a. Пробвах да го сложа в друга папка - пак същото. 135 мегабайта е накъде, а на картата има 300 мб +- свободни. До сега не е имало такъв проблем...
    Предложения?
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Имам същия телефон,но не мога да ти помогна,защото не съм конвертирал клипчета.За тоя телефон клиповете не ги бива,въпреки това имам няколко.Може ли по диагонал да се гледат или не?Защото,прозорецът е малък.Свалих преди,но бяха mp4 май.

Град
    Sin City
    По диагонал може. Даваш на изглед>пейзажен. Ама нали от видеоплеъра ги пускаш?
    Иначе това е файла: http://4storing.com/ojjai/98987beb02...670d33de7.html
    Мерси все пак
    Сигурно с ракия.

Свалих клипа и го пуснах от видеофилми и ми върви!Дадох пейзаж и си е друга работа така,макар дисплея да не е достатъчно голям за гледане на видео./Лично мнение/.Благодаря.

Град
    Sin City
    Ти на телефон 21' ли искаш
    Та значи си успял да го качиш... ем освен ще се мъча да правя някои магийки, па дано стане
    Сигурно с ракия.

мисля че има bad sector в памета на телефона копирай всички файлове на компютъра и форматирай картата (не съм сигурна че от компа става да се формат карти пробвай ако не намери карт реадер) после си ги върни обратно и пак пробвай да качиш клипа требе да стане успех

Не на 21',но има телефони с по-големи дисплей.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си