- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжете само за секс ли мислят?
Повечето от мъжете,които познавам си мислят как да изкарат кинти или с кой да излезнат на кафе...най-редовно за това...но и за секс разбира се..Първоначално написано от HeartBreakKid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o boji4ko i kak1vto i da e m1ja.. dori da e nai golqmoto angel4e misli po4ti samo za seks,,,
Първоначално написано от ilovecoffe
е не е точно така де , но както и да е...това че ти мислиш не значи че и др мислят толкова мн....
Мъжете - пари жени , това е.
Аз лично - пари жени футбол залози и т.н.![]()
http://2win.hit.bg - ИСТИНСКИТЕ ПРОГНОЗИ
Мисля ,че някой го беше казал. "Мъжете мислят за секс на всеки 8 секунди ,а жинете на 2-3 денаПървоначално написано от krasitoOoO
смятайте
Да бе САМО за това мислят както ти мислиш САМО и ЕДИНСТВЕНО за любовАйде стига глупости. Нормално е да се мисли за секс и аз мисля за товапрез целия ден кое му е лошото
![]()
Да и то на 100%, малко го отричат понякога, но като цяло това си е ФАКТ.
без значение от пола винаги мислиш за секс,а през колко минути това вече са подробностиПървоначално написано от L0LiPoP
![]()
Еее, Нана е ясна. Това девойче определено мисли повече от мъжете за секс и приятелят и просто се побърква.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
![]()
![]()
![]()
![]()
MnOgY qSnO 4e SaMo Za Tfa Si MiSlQt
![]()
![]()
![]()
![]()
A kOLkoTo Do nAS (jEnItE) nE sE iNtErESyVaMe SaMo Ot PaRiTe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
не съм мом4е може да не мисят се за секс но при всяка възможност биха се еба ли![]()
![]()
![]()
Jenite mislqt za tova kak da dadat pove4e ot sebe si v edna vrazkaПървоначално написано от krasitoOoO
Only one kiss can change everything...
Имаше едно такова от "Приятели" като единия викаше..
"Мхм ти си мислиш "Кво толкова само флиртувам", а мъжа "Най накрая ше спи с мене"
Тя:
-Това за всички мъже ли се отнася..
Той:
-За всички, които са будни, тези като заспат на другия край на Земята се събуждат други и си мислят за същото ...
та тей![]()
1+ Бих прибавил за мен специално, но предполагам че и за повечето от другите момчета екстремни спортове, коли, мотори и избщо всякакви мпс-та!Първоначално написано от Verminaard
![]()
Мъжете според мен, не мислят само за секс. ОСВЕН АКО не е пълен малоумник. Една жена ако има достатъчно качества и знае как да се държи с мъжа си, той опредлено няма да мисли само за секс.
Та понеже заговорихте за материялните "блага".
Ебати материялните глупаци са станали повечето хора... което е доста тъжно. В живота има толкова красиви неща, към които те дори и за секунда не се обръщат, загубили себе си някъде в скъпите си придобивки, които са иначе така ненужни... И това, което казвам едва ли много хора ще го разберат, защото за сигурно 90% от всички хора по света са материялисти, и се намират за щастливи около всичките си предмети, без дори да подозират, че има едни прекрасни неща, които не се крият в материялното, а в отношенията с хората. В това просто да погледнеш не надуто и със злоба отсрещния, а да се усмихнеш. В това да можеш да обичаш (и още по-хубаво ако има кой да споделя обичта ти), в това да умееш да уважаваш отсрещния и да помислиш ако ще и 1% за него..
не е ТОЧНО такаПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
не и вярвайте тя отново спестява истината.....Първоначално написано от NaNa_SladuRana
гаджето и е страшно побъркан от нея:P
Ааааа,Паси,недей така-аз не съм виновна за грешките на природата
P.S. Виктор е много близо до истината :P
ти пак ли казваш ,че Кристиан е грешкаПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Не каквато и да е грешка,а СПЕЦИАЛНА-моята грешкаПървоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
Не мисля само за секс,много спортувам..и т.н![]()
![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
ти данеби да си си променила чувствата към негоПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
Я, каква сладурана. К`во става с тоя народ - некачествена храна, хубави хора !?Първоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
MM.... Mnogo pari.. skypi motori... i krasivi jeni... e za tfa mislq az... no ejednevie.. kfo da se praviПървоначално написано от Verminaard