- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Анцунг и чехли .. ?
.. И аз не знам защо ви питам, но някак след като пойсках 2 други мнения почнах да се чудя... Според вас анцунг с чехли смешно ли е?
Аз съм ходила така, но сега случая не е много за пренебрегване.. Вие носили ли сте? И според вас смешно ли е?
За мен е смешно каквато и да е дреха, която пада под глезена в комбинация с чехли.Просто не си пасват.
Съжелявам ако не ви допада мнението ми,но единствено в селата съм виждала тая "мода" и сред ромитеСпоред мен е смешно и грозно
,НО естествено всеки си има мнение :P Може на някой да му харесва
![]()
![]()
![]()
Дънки е чехли пак е о.к.Първоначално написано от Чичко_Полицай
Иначе и на мен не ми допада комбинацията.
Еми зависи си от анцуга също, но звучи доста циганско.
Според мен е доста селско , и както казаха преди мен и циганите правят такива комбинации !![]()
...ее нее честно разбихте ми идеята... тъй да исках... тцтц, жалко... пф да не бях питала...Е добре, благодаря ви все пак за мненията, няма да се излагам тогава, някой друг път.. при друг повод
![]()
На дискотека с анцуг и чехли ли си тръгнала?
Доста селска е тази комбинация![]()
.
хахаха Не, няма да ходя на много спрециално място.. :PПървоначално написано от Чичко_Полицай
Ако ще ходиш при кравата това е госу комбинация..Първоначално написано от MemoRieS
Ако щях да ходя при кравата нямаше да питам, дали е толкова смешно.Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Ако отиваш до магазина или в квартала става смисъл...стига да ти е удобнохахаха Не, няма да ходя на много спрециално място..Иначе за по изискано място ресторант или нещо такова...оооопреедеелннооо НЕ
![]()
![]()
![]()
Даже и за даскало не е мн подходяща тази комбинация
![]()
![]()
~ - Ч Мисля, че е време
W - В да се научите
V - Ж да пишете като хората.
X - Ь Не е нужно
[ - Ш да ослепяваме,
] - Щ опитвайки се
\ - Ю да ви прочетем
Y - Ъ глупостите!
J - Й
Разбира се, че е грозно
Анцуг си отива само със спортни обувки и се носи при спорт, а не по улиците(както правят повечето хора в днешно време..)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
зависи от анцунга ама и на мен не ми допада
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
не става
Няма да е най-сполучливата комбинация.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
хихи...да отидеш до кофата да хвърлиш боклука или да отидеш до близкия магазин не е проблем но..ако ще излизаш някъде на среща дори и за 10 мин пак не мисля че е подходящо![]()
Cruel Intentions
ни най-малко не е подходяща.. то в нащо училище веднъж едно момче беше дошло с анцуг на училище, щото имахме физическо и после чак класната го предупреди, че всички от горен курс го коментират..Първоначално написано от manyYy
Относно комбинацията, определено и вкъщи не бих я приложила![]()
![]()
hahah na daskalo puk mnoo hora sa idvali taka i hi4 ne im puka i na drugite sa6ty... ako hoi6 nqkade do magazina ili ne6to takova - stava ama ina4e za razhodka mm ne e mn podhodq6to to4no ancug...
анцуг с чехли или със нещо спортно?някои пък нямат финансова възможност...Първоначално написано от firegirlll
Cruel Intentions
Защо винаги трябва да се съобразявате с мнението и вкуса на другите?
Имаш анцуг и чехли еми ще носиш анцуг и чехли..пука ми,че на някой не му харесало..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ае баси хората дет сте ве като някой офце....една каже нещо и айде и другите и те едно и също....Ми ако на момичето и харесва за какво изобщо трябва да се съобразява с другите...а и анцунгът може да е някакъв хубав,а чехлите да са спортни.Не виждам какъв ви е проблема "селско било"!Да,селско ще е ако сложи от ония смешните анцузи тип "морков" и обуе някви чехли с токчета...Но едвали момичето има това в предвид!
@4ihuaha, koe nie kato ofce tq za da puska temata zna4i iska da 4ue mnenie... nie nqmame predstava za kakav ancug stava vapros i za kakvi 4ehli, no vse pak vseki si predstavq ne6to i ima mnenie... ako ne i puka6e misli6 li 4e 6te6e da pita?
Ами тогава да пусне една снимка на анцунга и една на чехлите и тогава да говорим...