Мацкиииии кфи перли ползвате.... ?![]()
Марка, цена и доволни ли сте?
![]()
za kakvi perli stava vapros...ima mn vidove ot sqkakvo estestvo!!!
За руж във ф-мата на перли става въпрос.Моят обаче е прахообразен и не мога да дам мнение.
Аз използвам на AVON за бронзов загар и съм си много доволнаПридават загорял вид на лицето!!! Много са готинки
И блестящата пудра в 4 нюанса също я имам (Арабски блясък и другата в 2 телесни цвята и 2 розови)
много е хубава! Ползвам си я освен като руж и като сенки
![]()
![]()
![]()
Ами аз ползвам на Flor Mar.Не помня цената,отдавна ги купувах,ама не бяха скъпи,до 10 лева някъде![]()
Има светли(розови),кафяви,и смесени-розови и кафяви(моите са такива)Доволна съм,стоят много свежо и са мн икономични.Използвам ги от доста време,а си слагам почти всеки ден.![]()
За тази на Ейвън са ми казвали, че на светла кожа(каквато е моята) стои много тъмно.
Тези за бронзов загар найстина стоят тъмно на светла кожа! По принцип за светла кожа са по-подходящи другите с телесен цвятПървоначално написано от girl91
![]()
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`, ти направо си ходеща реклама на Ейвън.
И аз съм представител на Ейвън, ама не рекламирам чак толкова всяко нещо.. както и да е![]()
Не, просто споделям какво използвамПървоначално написано от girl91
!!! Както се казва - обменяме опит
![]()
На мен не ми се дават толкова пари за тези на Ейвън. Не използвам перли много често. Миналата година си взех едни съвсем прости,не златисти,а телесен цвят и бяха уж най-свелите, а седят много изкуствено като си сложа. Тази седмица ще отида да си взема нови![]()
Не използвам, предпочитам пудра или фдт.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз имам тази на Ейвън мии доволна съм,но аз тях рядко ги ползвам![]()
Суетата.Моят любим грях.
Майка ми използва тези на Ейвън и е доволна. Наистина за хубави.![]()
А тези, които казват че стояли неестествено, нали ви е ясно че се слага съвсем малко и само на скулите?![]()
Аз говорих за теси за бронзов загар, не знам ти за кои говориш. Сигурно за другите.Първоначално написано от Dark~Illusion
Тези за бронзов загар не съм ги изпозлвала, просто ми бяха казали, че са тъмнички, естествено на много светло лице няма да стои много хубаво.
За същите и аз говоря. Но наистина съм виждала момичета, които са ги сложили на цялото лице и явно не знаят че се слагат само на скулите. И аз съм с бяла кожа, но не стоят толкова зле. Пък и като хвана малко тен...Първоначално написано от girl91
![]()
Има някои много смешни, не знам какъв руж си слагат ама скулите им са ярко розови, сякаш са си слагали червило тамНе знам тези хора не се ли поглеждат в огледалото преди да излязат...
Фон дьо тенът и пудрата се използват за прикриване на недостатъците на кожата а перлите и ружът за цвят на скулите.Първоначално написано от eternal_eyes
Не ползвам перли.![]()