Здравейте хора!
Значи откакто е започнала тъпата лятна ваканция направо откачам.Няма какво да правя.А аз без работа не мога да стоя,но някак си не знам.Почна да чета книга,чета чета,но ми писне и я оставя.Ходя сутрин да тичам,а следобед правя други упражнения.Свалям и гледам филми,ровя се в нета,понякога пиша с някой по скайп.А няма с кой да излезна."Приятелите" ми са такива,които са ми приятели само в даскало ,ако мога да им свърша някаква услуга и да им помогна по нещо. Няколко пъти се оговарям с една приятелка да се видим ,а тя винаги отказва малко преди уговорката.Гаджето ми живее в друг град,до който ходя без проблем с колелото ,когато поискам,но той не иска да ходя не знам защо.Е една от причините е ,че се подготвя за кандидат-студентски изпити.А сега за една седмица отиде в София и не можем да се видим.Майка ми ме дразни постоянно и въобще не ми се говори с нея! И някак си ... абе просто не знам какво да правя.Въртя се у нас и скучая до смърт.Каквото и да правя ми е скучно.Дори не ми се спи,защото ми е скучно.По принцип съм пълна с идеи и планове за правене на нещо,но сега не знам защо съм празна.Нямам идея с какво да се захвана.Искам да е нещо,което направо да ме погълне и да работя по него постоянно.Но ,... не знам какво е това и ми е много гадно