- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво мислите за тая мода с "Емотата" и отношениет
Аз лично много се забавлявам като видя някакви дето се мислят за ''емо'' .Те трябва да са депресирани ... и отегчени от живота. Тези които виждам всеки ден по улиците са изключително весели дечица![]()
![]()
КАКВО СМЯТАТЕ ВИЕ ЗА ТОЗИ ТОЛКОВА БЪРЗО ЗАВЛАДЯВАЩ СТИЛ БЪЛГАРИЯ И ПО ТОЧНО ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ???![]()
~ - Ч Мисля, че е време
W - В да се научите
V - Ж да пишете като хората.
X - Ь Не е нужно
[ - Ш да ослепяваме,
] - Щ опитвайки се
\ - Ю да ви прочетем
Y - Ъ глупостите!
J - Й
Ами в БГ няма истински емота. Има само некви Уона би емос, на които са им харесали емо дрешките и прическите и са решили да се праат на такива. Въобще не смятат да си режат вените или тем подобни, а просто искат да привлекат вниманието на някой, защото по друг начин не могат.Мн тъпи хора според мен
+1Първоначално написано от _Drama_Queen_
Права си.Няма истински емота.Има само позьори..
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
хах...и аз смятам нещо подобно за това направих темата искам да видя дали има повечко хора с мнение като мен и теб![]()
![]()
![]()
~ - Ч Мисля, че е време
W - В да се научите
X - Ь Не е нужно
[ - Ш да ослепяваме,
] - Щ опитвайки се
\ - Ю да ви прочетем
Y - Ъ глупостите!
J - Й
Ем ето ви по-точен пример:
Български "имота"![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:11240ccc[/vbox7]
И американски емота![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:e4d50aad[/vbox7]
Нищо общо в Бг изглеждат сякаш са излезли от магазин за детски играчки някви розовки и шаренки![]()
![]()
Американските са по- добре
Но интересно ми е да видя ЯПОНСКО ЕМО
![]()
![]()
Как ли ще изглежда ...
![]()
![]()
![]()
~ - Ч Мисля, че е време
W - В да се научите
X - Ь Не е нужно
[ - Ш да ослепяваме,
] - Щ опитвайки се
\ - Ю да ви прочетем
Y - Ъ глупостите!
J - Й
Искаш ли линкПървоначално написано от manyYy
![]()
![]()
Ако се поразровиш във вампайърфрейкс ще намериш 100%
![]()
и аз съм на мнение,че всички са позьори![]()
ПП:защо им викате "имота"
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Знам,че много фенове на "емо" стила ще ми опонират, ама да ви кажа честно тва с депресията не го разбирам.. Значи, не може едно депресирано, уж ранено ДЕТЕНЦЕ, да ми ходи с някви супер весели дрешки, "кецки"(Господи мразя тази дума), шалчета, и да опропастява така безочливо външния си вид, само и само да станат интересно на хората, а вцъщност това, което постига е типично вечно аутсайдерче.. Та те дори не разбират същината на този стил! Добре, бе, нали си тъжен, нали ти е сдухано и искаш да се самоубиеш, тогава що ходиш като най-безгрижното арогантно лапенце по улицата и се държиш, сякаш всичко ти е позволено? Еми извинявайте "емо-та", ама някак си сте доста изкуствени![]()
Естествено, всеки си има мнение, и аз не бих желала ни най-малко да налагам своето. Щом ви харесва, бъдете си такива, но да знаете, че ако впечатлявате, то впечатлението което оставяте със сигурност е отрицателно.. поне според мен
+1 много хубаво изказванеПървоначално написано от firegirlll
_Drama_Queen_, кликнах ти на храсталака, в знак на признателност, че ми оцени мнениетоПървоначално написано от _Drama_Queen_
![]()
МерсиПървоначално написано от firegirlll
![]()
Aaaa и аз кликнах в храсталака ти![]()
![]()
:P
~ - Ч Мисля, че е време
W - В да се научите
X - Ь Не е нужно
[ - Ш да ослепяваме,
] - Щ опитвайки се
\ - Ю да ви прочетем
Y - Ъ глупостите!
J - Й
"имо", защото "emo" се чете така от английски, а по темата: има два вида - позьори и истински, но между тях има една много съществена разлика - истинското емо е мъртво т.е. можеш да му кажеш "Евала!" чак след като се е самоубило, за да докаже стила си (=> живичките са си просто позьори). Това всъщност е много глупаво, защото според мен не си струва да се самоубиеш, за да се докажеш като какъвто и да е.Първоначално написано от `noтhИng...
А и щом са толкова депресирани и прецакани от живота, би трябвало да не излизат от тях и да се затварят в себе си, а не да обикалят из града, за да се показват какви емота са!
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
ма тя дава целувки само на менее ха ХааПървоначално написано от manyYy
![]()
offf mene puk me drazni 4e im vikate imotaemota e na bg shtoto idva ot emocionalen, znam 4e na angliiski e imo ama me nervi
a po temata-pffff, bg emota-wtf?????
мина модата вече
Първоначално написано от manyYy
То модатата на имотата минааа.... ти още се зарибявашаз си слушам имо да ама това не ме прави имо слушам си и куп руги разновидности :P
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
мерсиПървоначално написано от manyYy
![]()
най-накрая Свят ще видимеПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажете НЕ на женските мустаци !
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
КаТо Им гЛеДам "сТиЛа" ми идва да се издрайфам.Повечето (да не кажа всички) са позьори.И това отшумя, нова изгъзица ще бъде на 'мода'
Плод на демокрацията....Абсолютни зомбита. Носа не могат да си избършат носа емота стават..![]()
Абе тва е работа на ЦРУ и КГБ![]()
Много добре казано...И аз съм на това мнение.Първоначално написано от Blacka TBW