.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Какво мислите за тая мода с "Емотата" и отношениет

Аз лично много се забавлявам като видя някакви дето се мислят за ''емо'' .Те трябва да са депресирани ... и отегчени от живота. Тези които виждам всеки ден по улиците са изключително весели дечица
    КАКВО СМЯТАТЕ ВИЕ ЗА ТОЗИ ТОЛКОВА БЪРЗО ЗАВЛАДЯВАЩ СТИЛ БЪЛГАРИЯ И ПО ТОЧНО ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ???
    ~ - Ч Мисля, че е време
    W - В да се научите
    V - Ж да пишете като хората.
    X - Ь Не е нужно
    [ - Ш да ослепяваме,
    ] - Щ опитвайки се
    \ - Ю да ви прочетем
    Y - Ъ глупостите!
    J - Й

Ами в БГ няма истински емота. Има само некви Уона би емос, на които са им харесали емо дрешките и прическите и са решили да се праат на такива. Въобще не смятат да си режат вените или тем подобни, а просто искат да привлекат вниманието на някой, защото по друг начин не могат. Мн тъпи хора според мен

Цитирай Първоначално написано от _Drama_Queen_
    Ами в БГ няма истински емота. Има само некви Уона би емос, на които са им харесали емо дрешките и прическите и са решили да се праат на такива. Въобще не смятат да си режат вените или тем подобни, а просто искат да привлекат вниманието на някой, защото по друг начин не могат. Мн тъпи хора според мен
    +1

Права си.Няма истински емота.Има само позьори..

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

хах...и аз смятам нещо подобно за това направих темата искам да видя дали има повечко хора с мнение като мен и теб
    ~ - Ч Мисля, че е време
    W - В да се научите
    X - Ь Не е нужно
    [ - Ш да ослепяваме,
    ] - Щ опитвайки се
    \ - Ю да ви прочетем
    Y - Ъ глупостите!
    J - Й

Ем ето ви по-точен пример:

Български "имота"

[vbox7]http://vbox7.com/play:11240ccc[/vbox7]

И американски емота

[vbox7]http://vbox7.com/play:e4d50aad[/vbox7]

Нищо общо в Бг изглеждат сякаш са излезли от магазин за детски играчки някви розовки и шаренки Американските са по- добре Но интересно ми е да видя ЯПОНСКО ЕМО Как ли ще изглежда ...
    ~ - Ч Мисля, че е време
    W - В да се научите
    X - Ь Не е нужно
    [ - Ш да ослепяваме,
    ] - Щ опитвайки се
    \ - Ю да ви прочетем
    Y - Ъ глупостите!
    J - Й

Цитирай Първоначално написано от manyYy
    Нищо общо в Бг изглеждат сякаш са излезли от магазин за детски играчки някви розовки и шаренки Американските са по- добре Но интересно ми е да видя ЯПОНСКО ЕМО Как ли ще изглежда ...
    Искаш ли линк Ако се поразровиш във вампайърфрейкс ще намериш 100%

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    и аз съм на мнение,че всички са позьори

ПП:защо им викате "имота"
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    София
    Знам,че много фенове на "емо" стила ще ми опонират, ама да ви кажа честно тва с депресията не го разбирам.. Значи, не може едно депресирано, уж ранено ДЕТЕНЦЕ, да ми ходи с някви супер весели дрешки, "кецки"(Господи мразя тази дума), шалчета, и да опропастява така безочливо външния си вид, само и само да станат интересно на хората, а вцъщност това, което постига е типично вечно аутсайдерче.. Та те дори не разбират същината на този стил! Добре, бе, нали си тъжен, нали ти е сдухано и искаш да се самоубиеш, тогава що ходиш като най-безгрижното арогантно лапенце по улицата и се държиш, сякаш всичко ти е позволено? Еми извинявайте "емо-та", ама някак си сте доста изкуствени Естествено, всеки си има мнение, и аз не бих желала ни най-малко да налагам своето. Щом ви харесва, бъдете си такива, но да знаете, че ако впечатлявате, то впечатлението което оставяте със сигурност е отрицателно.. поне според мен

Цитирай Първоначално написано от firegirlll
    Знам,че много фенове на "емо" стилът ще ми опонират, ама да ви кажа честно тва с депресията не го разбирам.. Значи, не може едно депресирано, уж ранено ДЕТЕНЦЕ, да ми ходи с някви супер весели дрешки, "кецки"(Господи мразя тази дума), шалчета, и да опропастява така безочливо външния си вид, само и само да станат интересно на хората, а вцъщност това, което постига е типично вечно аутсайдерче.. Та те дори не разбират същината на този стил! Добре, бе, нали си тъжен, нали ти е сдухано и искаш да се самоубиеш, тогава що ходиш като най-безгрижното арогантно лапенце по улицата и се държиш, сякаш всичко ти е позволено? Еми извинявайте "емо-та", ама някак си сте доста изкуствени Естествено, всеки си има мнение, и аз не бих желала ни най-малко да налагам своето. Щом ви харесва, бъдете си такива, но да знаете, че ако впечатлявате, то впечатлението което оставяте със сигурност е отрицателно.. поне според мен
    +1 много хубаво изказване

Град
    София
    Знам,че много фенове на "емо" стилът ще ми опонират, ама да ви кажа честно тва с депресията не го разбирам.. Значи, не може едно депресирано, уж ранено ДЕТЕНЦЕ, да ми ходи с някви супер весели дрешки, "кецки"(Господи мразя тази дума), шалчета, и да опропастява така безочливо външния си вид, само и само да станат интересно на хората, а вцъщност това, което постига е типично вечно аутсайдерче.. Та те дори не разбират същината на този стил! Добре, бе, нали си тъжен, нали ти е сдухано и искаш да се самоубиеш, тогава що ходиш като най-безгрижното арогантно лапенце по улицата и се държиш, сякаш всичко ти е позволено? Еми извинявайте "емо-та", ама някак си сте доста изкуствени Естествено, всеки си има мнение, и аз не бих желала ни най-малко да налагам своето. Щом ви харесва, бъдете си такива, но да знаете, че ако впечатлявате, то впечатлението което оставяте със сигурност е отрицателно.. поне според мен
    _Drama_Queen_, кликнах ти на храсталака, в знак на признателност, че ми оцени мнението

_Drama_Queen_, кликнах ти на храсталака, в знак на признателност, че ми оцени мнението
    Мерси

Aaaa и аз кликнах в храсталака ти :P
    ~ - Ч Мисля, че е време
    W - В да се научите
    X - Ь Не е нужно
    [ - Ш да ослепяваме,
    ] - Щ опитвайки се
    \ - Ю да ви прочетем
    Y - Ъ глупостите!
    J - Й

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    и аз съм на мнение,че всички са позьори

ПП:защо им викате "имота"
    "имо", защото "emo" се чете така от английски, а по темата: има два вида - позьори и истински, но между тях има една много съществена разлика - истинското емо е мъртво т.е. можеш да му кажеш "Евала!" чак след като се е самоубило, за да докаже стила си (=> живичките са си просто позьори). Това всъщност е много глупаво, защото според мен не си струва да се самоубиеш, за да се докажеш като какъвто и да е.
    А и щом са толкова депресирани и прецакани от живота, би трябвало да не излизат от тях и да се затварят в себе си, а не да обикалят из града, за да се показват какви емота са!
    "Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...

Град
    София
    ма тя дава целувки само на менее ха Хаа

offf mene puk me drazni 4e im vikate imota emota e na bg shtoto idva ot emocionalen, znam 4e na angliiski e imo ama me nervi a po temata-pffff, bg emota-wtf?????

мина модата вече

Мега фен Аватара на Rofl4e
    нищо против тях нямам и нищо лошо не са ми направили

Град
    В далечината... еййй там ;]

Re: Какво мислите за тая мода с "Емотата" и отноше

Аз лично много се забавлявам като видя някакви дето се мислят за ''емо'' .Те трябва да са депресирани ... и отегчени от живота. Тези които виждам всеки ден по улиците са изключително весели дечица
    КАКВО СМЯТАТЕ ВИЕ ЗА ТОЗИ ТОЛКОВА БЪРЗО ЗАВЛАДЯВАЩ СТИЛ БЪЛГАРИЯ И ПО ТОЧНО ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ???

То модатата на имотата минааа.... ти още се зарибяваш аз си слушам имо да ама това не ме прави имо слушам си и куп руги разновидности :P
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

то минава, ама кво ще е следващото...

мерси

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    масов нудизъм?
    най-накрая Свят ще видиме
    Кажете НЕ на женските мустаци !

Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!

КаТо Им гЛеДам "сТиЛа" ми идва да се издрайфам.Повечето (да не кажа всички) са позьори.И това отшумя, нова изгъзица ще бъде на 'мода'

Град
    Антарктида :)
    Плод на демокрацията....Абсолютни зомбита. Носа не могат да си избършат носа емота стават..
    Абе тва е работа на ЦРУ и КГБ

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    Аз винаги много съм се смяла като вземе някой да казва 'аз съм истински, другите не са'... а те какви са?! Въображаеми!?
    И като видях тая тема ми се искаше да изкрещя, колкото може по-силно 'СТИГА', защото всяка втора тема говорите за емота. Е хубаво, емота, и те са хора, както сички чалгари, метъли, пънкари и тн и тн и тн. Винаги съм мразила разделението, само защото някой слуша еди-каква-си-музика. И като вземат всичките да разправяте 'аз мразя еди-кой-си-стил'... на теб стила може и да не ти харесва, но ако се запознаеш с някой човек, може да се окаже много свестен.
    Не чак толкова разделението, колкото дикриминацията от другите към дадени хора. Тъпо е, не си струва.
    За това не си избирам приятелите по каква музика слушат, а по това какви хора са.

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    масов нудизъм?
    Навярно.
    Много добре казано...И аз съм на това мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си