Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
Брат ми.Някой обичат парите някой секса,други защото те обича истински.Избери внимателно с тоя от трите искаш да имаш.Аз предпочитам третата която да ме обича истински.Любовта и живота не се копува с пари и дори да ти са в повече може да ти помогнат за материялното,но не за чувствата.То че има хора който им дават пари да се приструва,че го обича има и такива.Но за да си намериш подходящия партъор трябва да го чувсташ сам.А не "А скии скии кфа мацка,брато дай и 20 лева да тръгне с теб.ТОва за мен е простотия.Сравнение с истинската и искрената обич.Родителите ти са те създали с любов,която ги свързва вечно.Любовта е хубово нещо.. Може да ти се стори тъпо,че ти говоря тези неща,но някой ден ще разбереш какво е.
Запомни. Ако искаш да постигнеш нещо,бори се за него докрай!
Браво едно наистина свястно мнение,но за съжаление истинската любов е трудно да се намери,обаче винаги има надежда.А до това какво харесват жените,еми при всяка жена си е различно,така че не се притеснявай просто бъди себе си,пък ако не станат нещата не е поснедната жена на земята,така че горе главата,ти сам ще си намериш отговора.