- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- `*`MaLkA SlAdUrKa`*` fuck_me_pls
Тая с черната коса не съм виждала пост, в който да казва, че снимката е нейна, а аз съм редовна... Колкото до другата... ако се окаже, че снимките са крадени ще имам много по - високо мнение за нея. Само някой супер западнал може да си снима подробностите и да ги качи навсякъде където могат да бъдат качени!
хаха, представи си...Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Пак ти казвам - все ми е таяПървоначално написано от kuklichka_bg
То си е за нея
Внимание по интернет и форуми... Искрено я съжалявам ако наистина е така
Айде лека вечер
![]()
Животът е адът описан в Библията!
а може и да са чичковци на по 40-50 годинки ;бПървоначално написано от ...FaShIoN...
Само на мен ли ми е апатична цялата тая работа?
Тва че са регнати в тоя форум не значи че аватара им трябва да е на самите тях..
Не че им следя акаунтите, обаче адски много хора си слагат аватари на emo & scene girls, разни красавици, модели и т.н. И на кой му пука? То си личи че персоната на аватара не е от България. Сега не знам дали са разправяли че "тФа нА аВатаРъЪ сЪм аСсСс!!", ама и вие кво се бъркате, че и теми правите...
И всички почнаха "Уу, комплексарки, грозници" .. нам си кво.. Повтаряте се, а имам чувството че не си използвате сивото. И даже не ги познавате. Не знаете защо си слагат такива аватари. А на тях може просто да им харесва. Доста момичета от класа ми си слагат снимки от perfekten на разни емота, scene и всякакви такива красавици. Не ми е минавало през ум че искат да подведат някого с тези си свои аватари! По-горе дето даде снимките на няква си моделка, на всички снимки си личи пределно много, че тва пиче не е от България. Кво толкова?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от jghgh
+1![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Първоначално написано от mishkata94_
ХАх сега и аз да кажа..не знам коя е тази малка слурка и т.н но за този рег само да кажа че пишат 3-ма човека от него различни а момичето със скайпа русичкото котенце аз не я познавам лично ..но може да е тя ..но знам че точно тя пише най-много в кофата .. а другите които пишеме от този профил сме аз .. и една моя фр..
за тая дет има рег в муцунки и нз си кво може да са си нейни ... поста беше написан от мен :
http://www.impulse.bg/user/BrEaK_ThE_S1LenCe
които не вярва ае да доказваме ..пък и тая русата отдавна не е писала тук тъй,че профила остава мой и на др момиче..а тая русата я забравете..с нея се запознах по скайп и тя искаше мойта рег за сайта дадох и я и знам че и тя пише ..ПАК КАЗВАМ НЕ Я ПОЗНАВАМ ЛИЧНО..НО МИСЛЯ ЧЕ Е ТЯ ..понеже една моя фр ми каза че скайпа на момичето а некфо котенце ама не беше сиг .. и тва е мисля темата за приключена![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
И един станиол завива мармота в шоколад...Първоначално написано от fuck_me_pls
Аз пък не знаех,че не е тя и й писах колко е красива и ми харесва![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Може наистина да е тяПървоначално написано от vamp
нз
ЪЪ? кво искаш да кажеш с тва?Първоначално написано от Pliok0019
Deba kolko ste zabludena s izvinenie ne vijdate li 4e v MUCUNKI sa rqzani snimkite v Kefche.com sa celi i kade li o6te go nqma tova momi4e na snimkite.Fuck_me_pls tova v impulse moje da si ti no Momi4eto na snimkite rusoto ne e ot tozi forum!![]()
Osven v kefche i mucunki i impulse i tuk i otkrih registraciq https://karamel4e.com/babuty_ kak li pak ne momi4eto e fuck_me_pls i e ot foruma i stotici hora q pra6tat
http://babuty.svalki.bg/
Оф, хора без работа. Лято е уе! Излезте навън, кво сте се забили да разгадаване "мистерии"?!?!! И кво, дори и да не е тя на снимките,кво? По-голяма ще ти стане оная работа ли? Пууу, лапешки истории.
Никога няма да разбера ако не я видяПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Откога изследваме профилите на хората?Нали сме в разгара на демокрацията, какво сте се заели да компроментирате форумците
Честно казано НЕ МИ ПУКА
![]()
OMG i tova momi4e (rusoto) ako e na 14....
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Аз като съм грозен никой не ми краде снимките и ми е добре![]()
Наистина това на аватара е въпросния модел http://www.bigsoccer.com/forum/showthread.php?t=550530 - ако скролнете малко по-надолу ще видите същата снимка, но пък малката сладурка мисля не е казвала, че това на аватара е тя
Да,проблем е,но ние какво можем да направим.Не е за този раздел темата,но поздравления,че не си затваряш очите като повечето от стадото![]()
Съвет: Бъдете себе си, животът е твърде кратък да бъдете някой друг!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Вие какво очаквате във виртуалния свят.Естествено че тук е раят на лъжите и нормално повечето момичета да си напишат нереални данни и снимки
zdraveyte na vsi4ki,ako imate problemi molq obra6tqyte se kam men i 6te vi otgovorq blagodarq predvaritelno.o4akvam vi
тва със стадото нямаше никаква връзка.. трябва ли да сме стадо, че не мислим тези лапешки простотии за "проблем"?Първоначално написано от NaNa_SladuRana
айде мислете като пишете нещо..
никва връзка нямат овцете (в частност стадото a.k.a доста от населението в БГ и у форуму), тъпата безсмислена тема и затварянето на очите.
ама айде като си решила да звучиш много тежко, продължавай с тия изказвания. нека звучим по-умни. миррр.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
fuck_me_pls rysi4kata ne e fake az q poznavam) :--) mn pe4eno mace e ..i naistina skypa i e taka a toq profil ili reg e edin ot malkoto neini realni
vyv vseki sait q ima po nqkolko puti oba4e tfa tyka e real ..poznavame se najivo ..
a za drygata tq nikoga ne e kazala 4e e tq na snimkata !!
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...