- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- `*`MaLkA SlAdUrKa`*` fuck_me_pls
И аз я познавам![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Как може наистина да не се занимаите с нещо по-полезно освен от кухоглавите глави на хора които йм е забавно да лъжат из нет пространството?
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
aide da q lin4uvame be... kak moje da ni zablujdava taka... malee VUZMUTENA SUM ....
вместо тълпа използвах стадо,ако толкова те е засегнало извинявайПървоначално написано от jghgh
Аз пък не виждам какъв е проблема изобщо на нас, четящите! Де факто проблем има, но той е на хората, които са решили да си "сменят самоличността" във форума. Това, че изглупяват не е мой проблем, нали? Все пак една чужда снимка няма да ти донесе приятели или любов, но това не е задължително да ме вълнува, нали?
Мен ли, защо?Първоначално написано от MartyParty
само нея не, че е са се скарахме !Първоначално написано от MartyParty
Не, теб не те мразя.Автора мразя,неависимо че не го познавам.Ядосвам се тука и си го изкарвам на форума.Тази вечер ще мразя на ред но утре ще видя как да ви се извинявам.Първоначално написано от babity
![]()
Кажи какво те притеснява, шИ го оправим!Първоначално написано от MartyParty
![]()
ми тя и мен ме мрази...явно няква драмичка...спокс мацка.. на всеки се случват някви гадории![]()
![]()
Аааа! Не се ебавай с тези неща!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Еми така де... тр1гнала да ми мрази тука не лево и на десно.... " тебе те мразя " , " и тебе те мразя "... Мислиш ли, че на някои му пука дали ти го мразиш или не ?!Първоначално написано от babity
Да бе, съгласна съм с тебе (както обикновено), просто имах други неща в предвид, дето не са за коментиране и така...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Ще ми се...бившето мъжко ме притеснява.Доброто старо "Той не ме обича вече" се обади най-после.Сега понеже обичам него мразя всички останали.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
сега... в момента... чакам да напише, че и мене ме мрази...не че ми пука... през...пацака ми е де... ама е така... да си го сложа в подписа..
Ако беше направила обратното щеше да е по - приятно!Първоначално написано от MartyParty
![]()
Някой ден...Но не днес...Първоначално написано от babity
да...да...да... неска мразиш всички...Първоначално написано от MartyParty
ей тфа на профила не съм аз
да не ми кажете че ви лъжа и че съм комплексар![]()
![]()
I Love
Vania
Kabakova
Ако и това в гащите е твое,има за какво да си комплексар.Зя другото няма да се сърдим.Първоначално написано от BoRe
Ъъ... ти да не си гей ?Първоначално написано от BoRe
А и к'во ни интересува дали си ти или не ?
а тая фак ми плийз колко е отвратителна не е истина..![]()
о боже![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вие сте луди,бе![]()
![]()
![]()
![]()
ииии
аахахахаПървоначално написано от mishkata94_