- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ. Луда лъжкиня.
Izvinqvam se za latinicata,no kirilizatora mi ne raboti...
Eto go i moqt ogromen problem -->priatelkata mi.
Kato za nachalo shte vi kaja,che ne e osobenno krasiva.Teji 45 kg vupreki che e v 11 klas.Ima leko kriv nos i golemichki yshi.Vupreki tova tq se smqta za "yjasno sexy" ...moje bi tova e problema i.Strashno mnogo lujePredi ne mi praveshe vpechatlenie no ...
Haresa si tq edin muj(27 godini) i mi kaza che hodqt.Zaradvah se,nali mi e priatelka.Na drygiq den mi kaza che ve4e sa spali zaedno v kolata na negov fr.Hybavo...Oba4e...Poisah da se zapoznaq s nego,da vidq 6to za 4ovek e,a tq...Kato 4y po4na da se opravdava-qsno ne iska6e.Ok.Porazpitah tyk tam,i se okaza 4e az poznavam tova mom4e.Edna ve4er bqh na diskoteka i toi doide pri men.Pomoli me da izlezem otvun i da pogovorim.Suglasih se...Gorovorim si nie i az re6avam da popitam za moqta fr,a negovata reakciq be6e :"Koq e taq be?"Obqsnih my nakratko,a toi:"OO ne az ne hodq s tazi,beglo q poznavam..."Ot tam mi razkaza,kak tq go presledvala,pra6tala my sms-i kolko go obi4a,a na nego my se povdigalo ot neq...Ostanah kato prebita!!!Na drygiq den,tq my zvuni.Toi est.ne i vdigashe i nakraq si izkly4i telefona...A tq samo kaza:"Snoshti se skarahme,poneje me vidq s dryg snoshti v diskoto"Samo deto tq neznaeshe che i az bqh tam i cqlata nosht bqhme zaedno.Pobesnqh no ostanah pas.Kolko mi beshe zabavno s neq.Tq postoqnno mi govore6e za nego,ne spira6e da si izmislq vsqkakvi glyposti.Edin den idva v nas,cqlata siae.Pitam q kakvo e stanalo,a tq mi kazva che vuprosnoto momche i e podarilo plyshka.Ve4erta pak go vijdam i se zagovorihme.Pitam go dali e vqrno a toi:"Boje taq e nenormalna.Ni6to ne sum i vzemal."Na drygiq den minava s kolata si,i dori ne q pogledna.A tq:"Of boje pak sme skarani.Az ti kazvam 4e pred horata se pravi 4e ne me poznava"Zamul4ah neka o6te malko se poizlaga.I taka...Oba4e edna ve4er neinoto "gadje"idva pri men s predlojenie da my stana gadje.Otkazah vse pak moita fr si pada6e po nego...I taka pribirame se ot y4ili6te,kolata my na 5 m ot nas.I tq vika:"Vij kak me gleda beee"i az:"Ok kat te gleda 6to ne doide pri teb"tq:"Prosto mi e surdit"Razdelqme se nie,a toi me nastiga s kolata.Ka4vcam se az i toi"Izvinqvai oba4e taq ne moga da q gledam na pravo.Za tova iz4akah da si trugne..."Lujite prosto valqha ot ystata i.Vseki den mi reve6e 4e moje da e bremenna pri polojenie 4e ne sa spali zaedno nito 1.Drygoto nai gnysno e 4e imahme fvs i se subli4ahme sled ma4a i kato poglednah maikoo millaa....Be6e s pra6ki a kosmite i napravo gi bqha napravili na re6eto.I dori ne se sramyva6e.Da kaja samo 4e si brusne krakata samo do kolenata"Tip bermudki"a na gore ... goraa.I pod mi6nicite ne se brusne...gnysnoo.Druga sluchka s neq.Zvuni na nqkfo mom4e i vika"ela da 4ye6 kak si govorim se edno sme gadjeta"dopiram si yhoto i s vdiganeto onq kre6ti:"ama kyrvo koga 6e spre6 da zvuni6 maaa"i tq se otdrupna i vika:"viij li ka sa prai,ama ina4e me haresva..."Pripadnah.Sme6na sly4ka...tq ima nqkakfi kosmi na gurba i mom4etata s edna zapalka leekinko gi zapaliha i posle az q pitam verno li e bilo(ne bqh tam,no gledah klip4eto) i tq...Ti lyda li si?Toi mi burka6e v ga6tite,ne me e palil"
![]()
![]()
Drugo ne6to deto mi se otvrati i q namrazih.Zna4i postoqnno obijda6e gadjeto mi.Bil edi-k1v si nz si kakvo pravel.Razdelihme se s nego-az poiskah imah si pri4ini.Na dr den ytivam na daskalo i taq moita fr mi kazva 4e hodi s moq "bivsh"Zamluchah i zapo4nah da kroq planove za otmushtenie.Tq po cql den mi govore6e,kvo e pravila s nego,kude sa bili.Edin den moq bivsh idva v nas pada mi na kolene i se moli da se vurna pri nego.Kaza 4e taq e mnogo zle daje ne moje da se celyva-4yknali si zubite...tq si e zubata de...Porazpitah go za nqkoi ne6ta..Okazaha se luja..Toi skusa s neq i pak se subrahme.Posle se razdelihme
![]()
i poznaite tq pak po4na da se vurti okolo nego.Ve4e otka4ih...Otivam v doma na bivshiq i my kazvam taka i taka...Budi s neq ama ne se ebavai s men.I toi mi kaza 4e iskal prosto da me narani,za6toto sum go izostavila.A tq e bila stra6no naivna i my se vurzala.Kaza 4e ne moje da q gleda i t.t.Prosto lujite i mi susipaha jivotaaa.Dori luje6e 4e moi bratov4ed q zabival i go razdeli s gadjeto my,pri polojenie 4e toi ne q poznava.Vseki den mi govori glyposti:"ooo tva e moq mujj.ooo too kak me gleda,bla-bla.eto dnes naprimer edin deto hodeh s nego predi vreme minava i mi podsvirna a az samo se ysmihnah i tq vika:"Lele too me haresva"i az:"Mi ne na mene svirna"i tq..."oo da be "I kato se qdosa re6ih da q zatapq i vikam"Tva mi e mn blizuk priatel,hodihme i o6te ima 4yvstva kum men,tak 4e pone za nego ne luji.Trugnah si.Spasete me kakvo da pravq s neqqqq[/quote]
Такива приятели да нямаш!!!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
С такива приятели... на кого му трябват врагове...? ....
жалко но факт![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ужас!Аз също останах потресена.нямам думи просто!
Разкарвай я.Тва че лъже може да значи че не ти е никаква приятелка!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
pff basi la6kinqta,ne ti trqbva takava priqtelka![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тая не си поплюва оба4е
ми оставяй я за кво ти е? само да ти трови нервите?
хахахахх тая твойта приятелка направо ме разби![]()
![]()
![]()
![]()
да не ми дава Господ такива "приятели" дано...
What a waste of timeПървоначално написано от my_name_is_love
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
аз също съм имала тази чест да се познавам с такъв човек... пак беше момиче и по същия начин си измисляше за щяло и нещялонакрая спрях да излизам с тази моя "приятелка" защото не ми трябват такива приятели,които да ме лъжат и най вече да ми нямат грам доверие да ми кажат истината... ами си измислят и се вкарват в разни филми
ужас!
Остави я.Скоро съседката ми ми разказа за нейната бивша най-добра приятелка.Правила и е същите номера и майка и ми разказа как въпросното момиче един ден е отишло в тях и започнало да реве на майката,че някакъв я следял,а се оказва накрая,че те ходят от няколко месеца,а лъже най-добрата си приятелка,че той и е само братовчед.Хора всякакви,стой по-далеч от такива.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Няма какво да се чудиш.. Казваш й,че знаеш всичко и не може да лъже, търгваш си и никога повече не я търсиш![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Това момиче,эа което раэпрарвяш,явно има комплекси.Тоест доста комплекси.Или пък страда от липса на внимание и това я кара да си фантаэира раэни работи.Абе не энам,но поведението и е неадекватно.Раэкарай я надалече.И и кажи ,че энаеш,че те е меткала эа всичко.Не се эанимавай с нея.Щом си писала тук,эначи все пак ти е кофти...не трябва,не си эаслужава.Еби й майката :Д Явно има някакви проблеми.Или пък раэдвоение на личността.Ако е така,не е эле да я посъветваш сериоэно да се обърне към специалисти,щото не е шега работа.
[size=7][b][u]fosse cos
Абе и ти си ми забавна![]()
Много е тъпо тука да разказваш в някакъв форум колко килограма е, колко косми има и как си ги бръсне и тн. Е извинявай, ама това няма никаква връзка с приятелството ви и нейния характер. Като ти е толкова неприятна просто спри да общуваш с нея. Да не сте се венчали случайно?!
Кажи и цялата истина,кажи й че знаеш всичко и прсто я забрави завинаги и въобще не се занимавай с такива хора....![]()
![]()
За този вариант не се бях замислила, но може и така да се е получилоПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
[/quote]Първоначално написано от my_name_is_love
jalki horaaa..........
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
леле като го видях кфо е дълго викам няма да го чета цялото ама ми стана мн инт.. пфф заеби я тая лъжкиня и не се разправяи с нея ако някои ден доиде да те търси кажи и че не искаш да си имаш работа с лъжкини и и излеи вс в очите ще и падне като гръм от ясно небе
Бягай далече. Не е добре да киснеш в хорската простотия.
Животът е адът описан в Библията!
Maliii tva e otvratitelno nz kak o6te q tarpi6...bqgai nadale4e ot neq blqqq
Направи както аз направих със мойта ,,най-добра приятелка'' излизай без нея намери нови приятелства и я отбягвай та моята си градеше самочувствието ,,за моя сметка'' сваляше ми го а аз бях много по-хубава от нея и всички ми го казахаи в крайна сметка си го получи
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
С акъла си сякаш заслужаваш тя да ти е на главата. Прощавай, но всеки себеуважаващ се човек би се отървал от такова неблагодарно и нека го наречем двулично същество до себе си. Надявам се все пак навреме да се поусетиш и да я зарежеш - направо ти се чудя от какъв зор ти трябва чуждо мнение, за да се отървеш от нея.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Майко мила!!!Как си я търпяла досега??? Аз на третата и лъжа да съм я напсувала.Оставяй я.Ще си намериш други приятелки, които със сигурност ще са по-стойностни от нея и няма да лъжат.
ако бях на твое място щях да я подгоня с един епилатор(кой знай може фобия да има
)
Дам!Първоначално написано от ...FaShIoN...
И защо се отказа от онова момче-можеше да и го върнеш!
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love