- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ. Луда лъжкиня.
Първоначално написано от mel4ety
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
алеле в шок съм......![]()
![]()
![]()
кфи моми4ета има ццц ужас
ave taq tfoita f rima nujda ot psihiatri4na pomo6t... ujas e tova koeto razkazva6..no kakto i da e trqbva da i kaje6 istinata puk i pak d apo4ne da luje i kazva6 4e ne iska6 da ima6 ni6to ob6to s hora kato neq i otminava6.. nz no az ponqkoga tak apravq :]
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Всъщност малко НЕРЕАЛНО ми изглежда всичко това, до колкото си спомням прочетох имала косми по гърба и са и ги палели със запалка.....Според мен е доста добре измислено ?!?!?! Но все пак ако е истина...не излизай с нея и си намери други приятели не е толкова трудно.
Everything happens for a reason..
Това е достойно за някоя американска комедия...
Като го чета обаче честно казано ми става мъчно за такива хора, и аз познавам някои които когато до такава степен искат нещо почват да вярват в себе си и правят всичко възможно да го представят на останалите като щастливата "реалност"... Жалко е, живеят си в своя измислен свят на илюзии и заблуди...
Не знам как я траеш толкова време.. какъв е смисъла, гледай, че освен да те оплете в мрежите си нищо друго няма да стане...![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Ми кво друго да прайш освен да я разкараш, за кво ти е да ти къса нервичките всекидневно?? Да са маха и да опява на някой друг "любовните си романи"
ОМФГ![]()
Кажи й истината и я зарежи! Такива не ти трябват!
Тая е яко болна
само не разбрах за кво не и теглиш майната ?!
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
УжасТтази заслужава здрав бой или вземи и отвори очите най-накрая за всичките тези ситуации, че е смешна и да спре да ти занимава и да се мисли за готина! И най-вече ти спри да обръщаш внимание, знам че ти е гадно, че лъже, ама стига си се принизявала да си мисли, че и вярваш
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Т'ва даже няма да го чета... просто факта, че е написано на латиница ми б1рка в здравето... а не може да ми кажеш, че кирилизатора на ABV.BG не работи...такива извинения не минават...
Оставете приятелката и тя просто и завиждаПървоначално написано от AnzaRe
![]()
![]()
![]()
чупи се, толко ли е трудно?
![]()
![]()
![]()
или си си заплела краката в космИте й?
![]()
Първоначално написано от Riot
Ее баси приятелката..махай я ве!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
zaebi q taq ve![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честно казано много се забавлявах докато четох темата. Наистина уникално глупаво същество е твоята "приятелка". Не можеш ли просто да откажеш всякакъв контакт с нея?! Така няма да бъдете в една компания и какво казва тя няма има никакво значение.
Според мене тя завижда....офф такава приятелка да имаш не ти завиждамкакто я описа е грозна като смъртта и с голямо самочувствие...разкарай я!
DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!
ТАЯ СИ Е БАЯ КОМПЛЕКСАРКА!БЕГАЙ ОТ НЕЯ!
popadala sam na takiva hora..no v malko po smek4en variqnt..ne mi se iska da gi poznavam ... az 6tqh da q ubiq..taq jena e luda ! nqmashe da q izdarja i 1 den da i slu6am lajite![]()
И ти си й пък една приятелка...Разправяш по разни форуми колко била тъпа,колко косми имала,колко кг тежала и т.н.Като толкова не я понасяш защо не си й била шута?Другото,което ми направи впечатление е,че ти си имаш близък приятел на 27 години,който между другото ти е предложил.Нещо нереално ми звучи.Или ти си измисляш,или тоя е много зле.
Това не е никаква приятелка!!!Ясно е че лъже.защото е някаква комплексарка.Не мисля че трябва да я търпиш още,просто и разкажи всичко,което знаеш и така здраво ще я затапиш.![]()
Приятелката ти не си поплюва, ама пък като те гледам ти как я оплюваш...смешна история чак![]()
Аз ако съм като теб ,няма да и проговора до края на живота си...
Glory,Glory Manchester United!!!
Имах една позната, която имаше косми по гърба.Първоначално написано от Ice
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!