- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- въпрос към дамите
харесватели мускулестити момчета
да, харесваме ги ..но на мен лично не ми допадат някакви много нацепени, които не могат да си приберат ръцете![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
мускулести, но с мяркаоформени, ама не чак маняци на тема "мускули"
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
Първоначално написано от silence93
+1Първоначално написано от silence93
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
ми чесно казано не харесвам мускулести мъже.хубаво е да си поддържат формата ама не някфи маняци .. до ся само 1 мускулест съм си харесвала,всички останали са в рамките на нормланото![]()
Не културисти, по-скоро добре поддържани.
mindscan
ми доста ме радват... в смисъл не някфи мн мусколести..ама добре оформени(релефче,плочки..ст егнато дупе
)
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ДааааПървоначално написано от GeRRaRD_IsKo
![]()
![]()
луда съм по тях
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
+1Първоначално написано от shady^baby
![]()
Horse Crazy Girl!!
+ още едноПървоначално написано от DYNAMIC
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
Оформени-да. Но ако става въпрос са кутлуристите.. те са ми мн смешни даже :
![]()
Но и не харесвам тези, които имат тялото на 10-годишни.![]()
Тоя пич си е в рамките на човешкото...даже има супер тяло ако питаш мене, просто е намазан и ти изглежда странно![]()
и си е яко назобен.Бая инажекции са играли по него![]()
az ne haresvam takiva. vsmisul ne haresvam teq deto sa s ogromni ruce i mqzat na ohraniteli v nqkoi diskoteka. mn sa mi gadni daje i protivno. ama ako e nqkva keka su6to e mn grozno. edno normalno mom4e s stegnat korem i oformeni relefni muskuli (ne mnogo) e perfektno spored mene :P
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
най-хубави тела имат плувците!Не харесвам момчета с тип "изкуствени" мускули ....но да имат оформени плочки и т.н
Е тия дет тринират фитнес ако имат искуствени мускули аз незнам кой има истински![]()
![]()
![]()
![]()
Dam![]()
Всичко може да се отхвърли. Но най-лесно е да отречеш нещо, по-трудно е да опиташ да го разбереш.