- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какъв епилатор?
такааа...предстои ми покупка на епилаторче, та реших да попитам момичетата (и някои момчета може би), какъв епилатор имате вие? доволни ли сте и ако може (надявам се не ставам много нахална) и ако имате снимка или линкче за да го видим...мерси предварително!!!
Надявам се да ми помогнете с избора...![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E0%F2%EE%F0%E8
има търсачка..напиши "епилатори" или нещо такова и ще ти излязат доста
Cruel Intentions
Аз съвсем скоро си купих phillips с охлаждащо много съм доволна не ме боли и много добре маха.. иначе охлаждащото почти не го ползвам.. и аз така като тебе се чудих мислих да си взема braun но се отказах phillips са най добрите.. Айде успех с избора![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Моя е Braun Silk EpilСтрува 150 лв. и съм си доволна
![]()
е как къв ве оО мн ясно че на дърва (с бонус кобик нацепени дърва)
![]()
+ и моя е такав и е супееееерПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
![]()
![]()
![]()
Епилаторът ми еисгурно е от възможно най-евтините - струваше 40 лв и е на Филипс. Не знам как някой дава 200 лв за епилатор, но както се казва- Имал бол пари - дал. Моят си ми върши чудесна работа, вече година и половина.
http://www.shopping.bg/showpic.php?f...2190.jpg&s=180
преди 2 години струваше 150лв сега сигурно е 60-70![]()
Аз имам същият само че розов...Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
+1 и моя е същия само че розовПървоначално написано от malkata_sladurana
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
мн благодаря на всички, които отговориха нормално...маи наистина като гледам колко от вас има този браун почвам да се замислям за него или някой филипс...мерси на всички![]()
![]()
![]()
ааааааааа и да мерси на нетърпеливисте да се "отзоват" 4е има и др такива теми...все си мисля че епилатори (и не само) все нови и нови излизат така че ае моля...( и знам как се търсят теми и подобни в саита!) мерси отново на другите...
Това,че постоянно излизат нови епилатори не означава,че трябва да пускаш нови теми!!!Първоначално написано от viki1992
Нищо не ти пречи да обновиш някоя стара ... (говоря за тема от 2008,а не от 2006 както напоследък правят съфорумниците ни
)
moq e Philips HP 6517 i sam dovolna ot nego-250 leva struva
Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!
И аз съм с такъв,но розов,наистина е суперПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]