здравейте даже и аз незнам каде да пусна тази тема за6тото е малко странна не се отнася за мом4е а за моми4е зна4и моята ''най-добра'' приятелка мн лъже ама като казвам много зн трябва да ми повярвате тя постоянно лъже за някфи мом4ета и моми4ета нейните "приятели"даже нз как да ви разкажа тя казва 4е има едно "гадже"оба4е това нейно'гадже' дори не я познава дори не я поглежда даже и здр не и казва това го рабрах на два пъти веднъж той мина покрай нас(мене и моята фр) с неговото гадже и дори не я погледна а др път бе6е когато се видях с него по слу4айност (аз не го познавах) тя не6те6е да ме запознае запо4нахме да си говориме и се запознахме и той спомена 4е не познава най-добрата ми приятелка а естесвено тя казва6е 4еса правили секс и т.н тоест моми4ето гледа много филми беше ми казала 4е той е посипал леглото и с рози розови и аз няма6е как да не се сдържа да не се изхиля за6тото ве4е зн истината даже си говори сама по телефона казвам това за6тото тя си бе6е навила алармата и тя звънна и тела и беше в моята ръка и аз видя 4 епи6е аларма и тя вика а етого моя .... и вдига и каза ало любов моя......и запо4на да си говори с тела така 4е ако можете да ме посъветвате какв да напрая да й кажа ли че зн истината или да продълцжа да се хиля като ми говори постоянно за нейните фр

p.s. ивинявам се за тъпата тема но само аз и о6те две мои фр го знаеме това и незнаем какво трябва да правим