.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

въпрос към момичетата...

искам да попитам досега съм ползвала само О.Б нормални доволна съм ,но сега искам да пробвам и на евент, но кои да избера мини или нормал?Има ли разлика в големината между О.Б нормални и Евент нормалните? Кои предпочитате и ако може г-д някаква цена..? Мерси предварително!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Какво общо има това с любовта?

Град
    somewhere over the rainbow
    Ем не знам аз не съм на тампони.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

Re: въпрос към момичетата...

Цитирай Първоначално написано от bonbon4e_1
    искам да попитам досега съм ползвала само О.Б нормални доволна съм ,но сега искам да пробвам и на евент, но кои да избера мини или нормал?Има ли разлика в големината между О.Б нормални и Евент нормалните? Кои предпочитате и ако може г-д някаква цена..? Мерси предварително!
    абе как може да си толкова проста отиди и питай аптекарката а и мамаму стара това какво общо има с раздел любов???????????????????????????????????????? ??????????????????
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    Благоевград
    Добре не мога да ви разбера. Отговаряте на всякакви малоумни теми, но сега на момичето дето явно просто е объркало раздела ще му се нахвърлите всички. Какво лошо има да попита като не знае?!

Така за "Евент" не мога да кажа нищо, даже не съм ги чувала като се замисля, но предполагам, че нямат разлика с "О.Б." Би трябвало всички тампони да са стандартни размери. Мога да ти кажа, че "Паломита", "Евърбел" и "О.Б." нямат никаква разлика освен това, че "Паломита" и "Евъбел" са двойно по-евтини. А и освен това само "О.Б." има силк тач покритие, но това не е кой знае какъв проблем. А вече за размера на тампона си зависи от теб самата. Ако си девствена или мини, или лайт, или нормал. Ако не си можеш да си вземеш и супер. Абе какито си ползваш на "О.Б.", такива си вземи и на другата марка, ако си ползваш "О.Б."-нормал си вземи и "Евент"-нормал, не би трябвало да имаш проблем

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ilianchet0
    Добре не мога да ви разбера. Отговаряте на всякакви малоумни теми, но сега на момичето дето явно просто е объркало раздела ще му се нахвърлите всички. Какво лошо има да попита като не знае?!
    епа то за това са фармацевтите те знаят всичко и ще и дадът най точният и правилен отговор отколкото некой тука дали има разлика или няма с какво качество са кой са по добри и кои не мамаму стара то за това трябва акъл пращам я при най-добрият съветник не я нападам давам и най-добрият съвет за разлика от вас а и всичко е строго индивидуално да се консултира по добре с гинеколог
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    Благоевград
    Стига сте разваляли темата!Просто е станала грешка,която някои модератор ще отстрани!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    Цитирай Първоначално написано от ilianchet0
    епа то за това са фармацевтите те знаят всичко и ще и дадът най точният и правилен отговор отколкото некой тука дали има разлика или няма с какво качество са кой са по добри и кои не мамаму стара то за това трябва акъл пращам я при най-добрият съветник не я нападам давам и най-добрият съвет за разлика от вас а и всичко е строго индивидуално да се консултира по добре с гинеколог
    Да бе за тампони ще ходи на лекар. Няма никакъв смисъл и би било едно излишно посещение. Дори и на 10 да е от мини и дори от нормал няма да й стане абсолютно нищо, така че няма смисъл.
    А иначе наистина всеки аптекар може да й обясни разликата между различните тампони, но ако момичето е малко може и да се притеснява да застане там и да разпитва за тампоните

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от BOOK_FAN
    Стига сте разваляли темата!Просто е станала грешка,която някои модератор ще отстрани!
    Мечтай си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си