- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сперма или не
значи цяло лято не сам мастурбирал 3 месеца ако трябва да съм точен и вчера мастурбирах и свърших някава прозрачна гъста бяла течност не беше много и лепнеше това някаква течност преди спермата ли е или е и аз незнамз какво без тъпи спамове плса да и сам на 12
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Обърни си внимание на правописа, не на спермата
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от girl_in_black
ти също
А по темата: Не съм момче и не мога да ти дам, кой знае колко добър съвет, но ако продължава нещо да не ти е наред със спермата обърни внимание на това, което ядеш. Или пък иди на лекар, няма да ти навреди![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
то и значение какво ям ли има какво да не ям и какво да ям
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
1vo: girl_in_black si go e napisala pravilno i 2ro: ne se sduhvai batka - predstavlqva ne6to kato sluz i po princip i pri ebane se poqvqva![]()
застояла сперма![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Темата ми звучи като "Сделка или не"![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
![]()
Peace & Love
http://www.impulse.bg/user/nEnOrMaLnO_lUdA
Първоначално написано от eveto_xx
![]()
![]()
![]()
Преди имаше една анкета .. "Колко сте девстени?!" .. Възможните отговори бяха - малко, много, ултра .....![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
"прозрачна гъста бяла течност"
Доообре беЯ ми обясни как така хем беше прозрачна,хем бяла
![]()
Не се и съмнявам, то простотията е безкрайна ,като вселената...Или вселената е безкрайна като простотията, не знамПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Нормално е в началото спермата да е леко прозрачна (не защото е застояла)
Ако изпиташ отгазъм (ако нз кво е има си гугъл) и излезе тази прозрачна бяла течност () значи е сперма
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
До колкото знам, признавам не съм много компетентна по темата, но все пак съм чувала честотата на мастурбиране или на правенето на секс влияе на състоянието на спермата при по-редовно правещите го тя е доста течна и прозрачна и обратното при не толкова редовните. Така че, мисля, че няма от какво да се притесняваш ако е вярно това което съм чувала. Все пак не съм момче не мога да го проверя...
неук чикиджия......в нашата нация има бъдеще!
Не целта е цел, а пътят
не се спичай и при мен е така още малко време и сме готови![]()
мойта не е застояла![]()