Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Цитирай Първоначално написано от Puky
Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
Цитирай Първоначално написано от Xtuning

Красавице моя ... не си вдигай много рейтинга , щото кукли като теб са на всеки ъгъл ... не прайш впечатление на никой ....
и мило мое ..не се имам за кукла и нямам голямо самочувствие....
имам толкова колкото да го покрия...
а такива като тебе ....НА ПЪТ и над ПЪТ... зализани отпред..чорлави отстрани.. мноо си модерен..няа що..
недей ми казва аз каква съм,нито ме познаваш нито нищо... у лево! ..
Е сега кажи .. че ти не си такава .. С тая топирана коса дълга разбира се .. гримирана .. Ми да ти кажа , честно ако те видят без грим на живо няма да е приятно.. Защото хората са свикнали да те гледат красива .. но грима прави повечето. Толкова дето слагаш скоро няма да те харесват много много .Първо модата на такива куклички както каза Xtuning ги има на всякаде. И мисля че мнението което той изказа не се дължи от характер и до познаване то визията също говори. NeNoRMaLNiKa никой не е казал , че е грозна..
Ами Xtuning намекна че е грозна.Аз хващам бас че и ти без грим няма да си адската красавица.Ся какво? Заформя се тандем Xtuning i Puky срещу мене и ELiTyYy ли? Оставете я намира не мога да разбера какво толкова злобеете че е хубава и готина?! Ми не всеки може да е такъв като нея.Освен това не съм забелязал да се надува за разлика от някои други тука...
Другия път си отваряй очите ... и казах ,че не ме кефи и не ми прави впечатление ... просто щото съм се нагледал на звезди като нея ....