- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се получи така? :(
Здравейте. Ето че дойде времето и аз да пиша тук.. Та искам да споделя нещо, което ми тежи и ако не го споделя, не знам просто ще полудея, трябва ми съвет...![]()
![]()
Преди няколко дни се запознах с едно момче от irc, в последствие си писахме и във skype.Започнахме да си пишем и говорим и много добре се разбираме на моменти.. но на моменти..
както сега незнам защо, но се караме " буквално за глупости" :[ За 5 дни се скарахме сигурно поне 3 пъти.. Поне хубавото е че бързо му минава и че все някак се оправяхме.. Та значи конкретно за вчера, бяхме се уговорили да се видим в София след изпита ми..
и Тогава нали намерихме се , видяхме се.. и да си кажа чесно зарадвах се..
Бяхме известно време сами
Усетих че се притесняваше от мене, но пък аз гледах да го предразположа да не се притеснява
Но най красивото беше когато трябваше да си ходя и когато наще дойдеха да ме вземат от София и го приеха много добре в смисъл говориха си, дори повече говориха те с него , отколкото аз с него
И после точно когато трябваше да си тръгваме.. той изведнъж ме гушна един такъв леле и аз го гушнах някак си, все едно света беше изчезнал за няколко секунди... : ))) не исках да ме пуска ама нямаше как, защото и той трябваше да си ходи
![]()
И супер много яко ни стана сигурна съм че и той много се е зарадвал, дори след това като тръгнах ми звъна да ме пита дали съм се прибрала и да му звъна щом се прибера
И така аз се прибрах звънах му, т.е. му цъкнах стрела, и седнах една такава радостна.. да си попишемИ до вечерта беше супер всичко
но после.... се скарахме... Аз се опитах да предовратя караницата, казах му че все пак съм станала за изпита ми в 5 часа сутринта, тежко ми беше, и когато вечерта ми се доспа.. трябваше да си легна но не исках да го оставям сам, той сам ми каза щом ти се спи лягай, ама аз пък се заинатих ии.. останах.. и после цялата вечер някак си той като че не ми пишеше толкова, намали чата.. въобще не говорихме , макар че няколко пъти го помолих да отворим разговор , защото е по-удобно.. той нищо не направи, незнам защо.. и после в един момент, някак си замислих се, той си седеше в оня тъп чат (Irc) аз го чаках в скайп с едва отворени очи да ми пише, той си пишеше тук там.. а аз какво? И се осъмних дали на срещата изобщо ме е харесал.. и го нападнах, казах му го това... незнам защо... той се ядоса , отрече го, каза че съм изкала да го разкарам о.О ;( и взе че излезна преди да му кажа каквото и да е... сега от тогава (вечрта) до сега 10.10 часа.. не ми е пуснал дори една стрела..
![]()
![]()
Не можах да спя, като хората...
Усещам че започвам да се привързвам към него.. и не искам да го оставя да си отиде ;(... Чуствам се супер гадно от вчера, направо не знам как можах така да се осъмня в него :[ ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Моля ви за две неща, кажете ми днес той е на работа и как да му се извиня защото не знам какво да напиша, какво да му кажа,... каквото и да напиша ми се струва че е сухо и безмисленно... и другото което е, щом си направи труда да дойде вчера и дори си изпусна изпита заради мене, това значи ли че държи на мен и че е възможно макар да се караме толкова много, все пак да има чувства към мен, и да ме обича ?
П.П.
Аз съм на 19год. ставам на 20 след точно 4 дни, а той стана миналия месец на 21 год.
И моля без гадни коментари, запазете си ги за себе си.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
говорете повече за отношенията си...ти не го предразполагай към караници,той може да е бил зает или просто е по-стеснителен...с времето всичко ще се изясни.
Успех и си говорете повече без да се карате![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
Ами трябва по някакъв начин да му се извиня защото малко или много вече познавам една част от него и знам че сега му е гадно писах му 1 смс, ще му напиша и още но не получавам отговорПървоначално написано от eminemims
Дали не се е отказал от мен
Чуствам се някак си като идиотка
![]()
Вчера написах такива глупости че направо незнам
А искам да се сдобрим искам пак да се видим и искам да не ми е сърдит.. Той между другото когато дойде първите думи му бяха " Как мислиш си се справила на изпита ?".. опредлеено иска да вляза да уча в София , тогава ще сме найстина близо един до друг.. Само че мен ме убива това че не знам от както се видяхме, не мога да чакам 1 месец даже са два месеца докато започна учение и то при условие че ме приемат...
![]()
Недей да се тревожиш за най-малкото нещо. Просто не приемай малктите спорове толкова зле - това не са караници. Прави компромиси, но в рамките на нормалното. Отстоявай позицията си с усмивка. Без излишни нерви, с малко старание и хитрос всичко става реалност.
Успех и дано връзката ви потръгне.
Благодаря ти мила ... Ще послушам съвета ти и съветите на другитеПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Много искам да е щастлив.. Оня ден ме изревнува от съквартиранта му о.О Аз обаче ще му докажа че все пак държа на него! Няма да позволя да ми влияят чужди мнения..
Това да се карате не пречи да му докажеш, че държиш на него. Щом те е изревнувал от съквартиранта му, значи има бъдеще. (:Първоначално написано от Al3ksandra
аааа то се личи че се харесватеаа споко ще се оправите
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
she mu mine kato na ku4e![]()
без ПОДПИС ... xD
Както и другите и моето мнение е, че това са караници, които могат да се оправят. От това което пишеш оставам с впечатлението , че той те е харесал. Така че не се притеснявай, и ако виждаш че понякога нещата отиват към караница не се впускай няправо. По-добре понякога човек да сдържа нервите си. така се спестяват доста проблеми понякога. А и аз си мисля , че той ще те потърси просто сега чака може би да види дали ти няма да го потърсиш като се прави на обиден. Успех и споко нещата ще се оправят!![]()
тфа с карането е напълно безсмислено .. вижте се пак ако има на4ин и поговорете .. разкажи му за 4увствата си .. УсПеХ![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Говорете заедно,но едно ще ти кажа Очи в Очи![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Знам аз вчера когато се видяхме малко се притесних и не можах да му кажа докато бяхме сами всичко което си бях намислила ... но пък поне си лафихме за всичко другоПървоначално написано от -4arovnata-
И го улових когато се обърнах на страни да погледна нещо улових го че ме гледа щом не го гледам.. пък аз една такава гледам си гооо
без да ме притеснява .. Ох само незнам какво ли е видял в очите ми, оня миг когато ме гушна.. аз просто така се зарадвах.. леле нв вярвах някак си.. че може да се почуствам така... и моментално като се качих в колата и се разделихме ми стана яко тъжно
следях го с поглед как си тръгва .. но и бях много щастлива.. Ох надявам се и той да мисли за този ден и това да го накара да се сдобрим..
Първоначално написано от AnzaRe
И аз искам точно това.. и то по-скоро..![]()
Ще стане![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Всичко ще бъде наред. Скандали при всеки има. Ако ги няма значи няма емоцияУспех!
Животът е адът описан в Библията!
Ами мисля,че доста раносте почнали да се карате за глупости....ама вие ходите ли или не??? Според мен трябва да се видите и да си поговорите за отношенията ви,ама не по скайпа ,а на 4 очи да се изясните ...по написаното от теб личи че между вас има привличане затова те съветвам да му кажеш какво чувстваш и ако той отвърне на чувствата ти да сте си заедно...УСПЕХ
![]()
не е възможно да ставаш на 20! изглеждаш на 16![]()
По скоро 15 и 1/2по снимката по писането на 13
![]()
Ами стига да знаеш къде работи разходи се и се вижте така по скайп/мирк надали ще е най удобното но както и да е .... Ако неможеш да дойдеш до софия пиши му смс-и в скайп или му се обади .... Да щом си е изпуснал изпита заради тебе и се е притеснявал толкова много най-вероятно те харесва а караниците дори може да донесат и хубави неща в зависимост от отва ако след караница изглаждате нещата то тогава ще решавате повече о повече проблеми и ако дай Боже се получи между вас ще ви бъде по лесно и връзката ще бъде по пълноценнаНе се отказвай да се бориш за него но и се пази да не стане така че да почне да те върти на малкия си пръст щото тогава ти ще си патиш ..... Успех и просто се бори за него пък времето ще покаже дали си заслужава или не
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Да вчера се видяхме.. Незнаех как да му кажа какво чувствам към него.. Ако си чела поста ми най-първия там пише, че се видяхме.. И беше много хубавоПървоначално написано от Girlicious
Чудя се сега как да го накарам да ми се отсърди
цЯл ден дори 1 стрела няма
За да може да се видим и след 5 дни като отида пак на София ... ако все още ме иска след снощи..
Аз с моето съмнение и думи го нараних
И сега се чуствам като някаква идиотка
![]()
Еи го не мога да ям , ядох преди малко и щях да си върна яденето..
Нужен ми е... свикнах с него ;( Особено след срещата.. не искам всичко да свърши така ;(
Първоначално написано от GregoryHouse
Първоначално написано от assd
Ами да точно на 19 съм на 15 юли ставам на 20.. имам рожден ден ;] Eгн-то ми е: 880715**** проверете сами.. щом не вярвате![]()
Първоначално написано от Vichko0o
Ще се боря... дано не ме мрази защото, аз не го мразя!
Благодаря ти за подкрепата и после си погледни личните съобщения![]()
Хора какво да правя... не ми дига... нито ми пише... Какво да правя... Да чакам ли... или какво да му напиша ;(....
Изтрий си ЕГН-то, не знаеш какви неща могат да се направят с него.
Говорех за мисленето ти че е на 13...пък на колко ставаш слабо ме интересува...Първоначално написано от Al3ksandra
На никове от форума няма да се убиждамПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Е, стига де! Това немога да го приема, наистина! Писали си, видяли се и... край! Голяяам любов, голямо чудо! Престани да го търсиш човека. Прати му последен сълзлив смс, че съжаляваш и бла бла бла и как ще чакаш да те потърси и се спри вече! Ако има желание ще ти звънне, ако не - не. Все пак не искаш да се превръщаш в лепка и да му паднеш в очите, нали?