Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
Няма да ти казвам да го забравиш или да си намериш друг.Ще ти кажа първо реши какво искаш,защото за мен и ти самата не знаеш,тогава изчакай момчето ако толкова го харесваш да видиш как вървят нещата между него и бившата му и тогава му признай грешката си,че все още изпитваш нещо към него,но за мене първо разбери за тебе самата какво точно искаш.
Нег0 .. Единствен0 и сам0 нег0... П0няк0га зап0чвам да си мисля, дали пр0ст0 не съм се прекален0 мн0г0 увлякла п0 нег0, н0 п0сле разбирам, че не е така. Ак0 се бях увлякла, нямаше да ми пука, кат0 се зарибявам с други! Ии какв0 м0же да е т0ва увлечение! П0вече 0т 7 месеца!!
За мен незнаеш какво искаш след като си му казала това като си се върнала,че харесваш друг,после че отново го обичаш.Еми ти си си виновна той няма да те чака вечно не мислиш ли?Но както и да щом казваш че искаш него,тогава изчакай да видиш как вървят нещата между него и бившата му,през това време подържай връзка с него и ако имаш възможност му признай какво изпитваш и че си направила грешка,но само след като се увериш че всичко между тях е приключило,защото ако наистина обичаш даден човек ти ще го оставиш да бъде щастлив може и с теб може и без теб,така че никога не се знае какво ще ти поднесе живота.