Щом спи с теб, значи тялото ти му харесва
Когато един мъж най-сетне успее да те вкара в леглото си, единственото, за което си мисли, е: "Ура! Победа!". Докато ти започваш да се притесняваш дали не се тресат сланинки тук-таме, дали както си по гръб, бедрата ти не изглеждат още по-дебели... И в крайна сметка стигаш до логичния финал: вместо триумф на удоволствието, мъчителен и конфузен спомен. Внимавай обаче с начина, по който се отнасяш към тялото си, защото, ако непрекъснато се самоподценяваш и упорито не вярваш на твърденията на другарчето си по легло, че си страхотна, може сериозно да увредиш сексуалния си живот. Помисли и над това: колкото повече се криеш под чаршафите, или мърмориш: "Станала съм като лоена топка", "Не съм се бръснала от години", толкова повече го караш да си мисли: "Боже, пълна е с комплекси". А това действа като студен душ на либидото му. С колкото и ласки, нежност и любов да те обсипва (което - не забравяй! - е целта на секса), ти не успяваш да усетиш даже половината от притеснение. Ето защо, ако наистина искаш неповторимо изживяване, се отпусни и му позволи да гали тялото ти с поглед. За мъжа сексът е колкото физическо, толкова и визуално удоволствие - представи си, че има някаква невидима връзка между очните му ябълки и зоната под кръста и не се свени да му спретнеш малка демонстрация. Докато се събличаш, пусни едната презрамка на сутиена си и му отправи поглед ала "Знам, че ти харесва това, което виждаш." Тва е от космополитан, та след като и на него ще му е за пръв път, няма как да прецени дали въпросното момиче добро или не, а и ако те обича, никога не би скъсал с теб, просто защото си се изложила. А той ще е също толкова притеснен колкото теб, така че не се притеснявай